Lukarna 29.10.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, a Ty dosięgniesz do tych górnych szafek żeby kliknąć? To było pierwsze co sprawdziłam - czy będę je mogła otworzyć nie wchodząc na stołek:) Będą się zaczynały na wysokości około 190cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Mam tu jakąs fotkę http://img51.imageshack.us/img51/6628/1nn9.jpg Przy okazji widać, dlaczego namawiałam Cię na wolny kącik zamiast zlewu w rogu;) Edytowane 29 Października 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To było pierwsze co sprawdziłam - czy będę je mogła otworzyć nie wchodząc na stołek:) Będą się zaczynały na wysokości około 190cm:) Ale żeby wyjąc coś to stołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jasne że stołek:) Wyglądają funkcjonalnie te aventosy - fakt. I tak hmm nowocześnie. Tylko Ty masz jedną a ja miałabym 4;) Pewnie finansowo by mnie szarpnęło trochę, co? ps. kąt jest identyczny jak u mnie - u mnie bedzie 100cm:D Idealna miejscówka na ekspres!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Fajne jest to, że podnosisz i masz oglad wszystkiego. U ciebie to ja bym zrobiła 1 szafkę w całości, bez podziałów:) Teraz dla mnie za duzo kresek;) Tak, wiem, pomogłam. Nie dziękuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 U mnie też praiwe 100cm, tzn. 98 z tego co pamiętam. Cały bałagan czajnokow-napojowy sie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Fajne jest to, że podnosisz i masz oglad wszystkiego. U ciebie to ja bym zrobiła 1 szafkę w całości, bez podziałów:) Teraz dla mnie za duzo kresek;) Tak, wiem, pomogłam. Nie dziękuj;) :p U mnie też praiwe 100cm, tzn. 98 z tego co pamiętam. Cały bałagan czajnokow-napojowy sie mieści. I na to liczę ps. ale przy aventosach nie widać kresek? Przecież front się łamie w tym miejscu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 :p I na to liczę ps. ale przy aventosach nie widać kresek? Przecież front się łamie w tym miejscu, nie? Ale miałabyś tylko poziome kreski:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ale miałabyś tylko poziome kreski:P No niemożliwe tylko poziome. Te szafki wiszące nad płytą mają 158 cm długości - nie mogą być w "jednym kawałku":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To może jednak na pół dzielone a nie na 3,, bo troche dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Albo jeszcze inaczej. Drzwiczki pojedyncze do sufitu, w sumie wyszły by 3 i nie byłoby podziałów poziomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To może jednak na pół dzielone a nie na 3,, bo troche dużo tego. Na pół odpada - środkowa szafka będzie krótsza bo okap będzie dołem zlicowany. Albo jeszcze inaczej. Drzwiczki pojedyncze do sufitu, w sumie wyszły by 3 i nie byłoby podziałów poziomych? Oooo tym nie pomyślałam w ogóle!! Tak się do tych podziałów przzwyczaiłam... Kolejna rzecz do przemyslenia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tylko że górne szafki mają około 110 cm wysokości.Nie będzie dziwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka - zrób podział na pół w pionie . To ze środkowa szafka będzie krótsza to nic nie szkodzi Zaraz Ci cos pokażę! A wtedy podział pokryje Ci się z podziałem dolnych szafek! I tak będzie najlepiej !!! Ps. szukam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Tylko że górne szafki mają około 110 cm wysokości. Nie będzie dziwnie? Moja wisząca ma 126 i proszę mi nie wmawiać, że wygląda dziwnie Edytowane 30 Października 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) a tutaj masz przykład frontu, który Tobie by się przydał żeby mieć podział górnych na 2 w pionie Edytowane 30 Października 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie, nie może być tak u mnie:) Górne szafki mają 158 cm, szuflady maja 160. Przy podziale na 3 tego nie widać, przy podziale na 2 szafka wisząca z lewej miałaby 80 a z prawe 78. Może tych 2 cm nie byłoby widac ale taki podział odpada. Poza tym szafka nad okapem nie będzie w pełni wykorzystana (bo rura) i nie chciałabym mieć otwieranej jej zawartości razem z normalną Serio, ta Twoja ma 126?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, a dlaczego szafki gorne nie mają po rowno 79cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, a dlaczego szafki gorne nie mają po rowno 79cm? Bo już mi się mózg przegrzał od tego intensywnego myślenia:bash: Tok rozumowania był taki: jak ma być symetrycznie to podział równo na górnych i na dolnych. Na dolnych będzie po 80 cm więc na górnych też:) Nie, taki podział odpada. Jak zrobię 2 górne prawie 80 to i tak je muszę jakoś drzwiczkami podzielić albo w pionie albo w poziomie bo przecież nie zrobię szafki 80x110 prawda? Jak podzielę w pionie to i tak będzie kilka kresek. Jak w poziomie to wtedy muszą być otwierane do góry - jak nawet górne otworzę to potem ich nie dosięgnę żeby zamknąć A dodatkowo komin w nich pójdzie. Odpada zupełnie. Natomiast rozważam podział pionowy tak jak jest 49-60-49 i fronty w całości, długie na 110. Musze się z nimi przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 nie sądziłam, że sprawa podziału szafek kuchennych może być aż tak skomplikowana. a myślałam, że w tym momencie to już jest tylko łatwo i przyjemnie. nie będę wtrącać, swoich groszy, bo sama bym nie wiedziała Luka na Twoim miejscu, co z tym zrobić. prześpij się więc i może przyśni Ci się najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts