nita83 29.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 mowy nie ma, my z Ciebie całą wiedzę w stosownym czasie wyciągniemy. Akumuluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dorka czy Ty chcesz mi o czymś powiedzieć? Że Twoim zdaniem mało ergonomicznie będzie?? Tym razem nabijam się z przejęcia niektórych komentatorów w wątku kuchennym. Nic mi nie mów ja też dziś nie dochodzę Komentować rozlegle nie będę, ale wyrazy współczucia pozostawiam :) Esiak jeden woli córkę inny teściową A jeszcze inni teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dorka humor Ci dziś dopisuje. Luka, a Ty się spróbuj zamknąć. już my Cię wydobędziemy, odemkniemy i wszystko wydusimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka, ja mam do Ciebie blisko, więc uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luka gotujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 sorki, ona 240 bedzie, bo nad czterema słupkami po 60 a gdzie?? no w kuchni Młode moje jak mnie chce podq.wić to mi mówi "pani matko" Aaa a już Ci chciałam wytknąć że wisiała gdzies będzie:D Pani Matko - ładnie:D mowy nie ma, my z Ciebie całą wiedzę w stosownym czasie wyciągniemy. Akumuluj. Chłonę jak gąbka;) Tym razem nabijam się z przejęcia niektórych komentatorów w wątku kuchennym. Tak, masz rację uchwyty to temat koronny. I ściereczka jeszcze Komentować rozlegle nie będę, ale wyrazy współczucia pozostawiam :) A jeszcze inni teściów A inni teściów nie:bash: Dorka humor Ci dziś dopisuje. Luka, a Ty się spróbuj zamknąć. już my Cię wydobędziemy, odemkniemy i wszystko wydusimy. Luka, ja mam do Ciebie blisko, więc uważaj... Czuję się osaczona:D Luka gotujesz??? Już nie. Grochówka to nie jest moje popisowe danie. Z całą pewnością! ps. a na serio to czuję się zmęczona już powoli tą budową. Gonię własny ogon jak zauważyłam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ps. a na serio to czuję się zmęczona już powoli tą budową. Gonię własny ogon jak zauważyłam ostatnio[/size] Chętnie bym to z Tobą opiła łączę się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 już niedługo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czasem to lubię a czasem nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czasem to lubię a czasem nie lubię. No i zamyśliłam się, cokolwiek to nie znaczy, jest głębokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ja aktualnie nie lubie, zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja tez nie lubię na dworze jak zimno jest.Za to kiedys... żaden mróz nam straszny nie był... Dorka mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Luka - gdzieżeś ??? Takie cuś wymodziłam i znów własnymi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 pinacolada pieknie...co to jest na scianie to niebieskie? bo pewnie to to zrobilas teraz? wyglada jak owiniete materialem takie materacyki, a moze styropian? masz pomysly, oj masz Lukarna ja w sprawach kuchni mam malo do powiedzienia, mnie czeka wybor juz w kwietniu, ale z checia podpatruje twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Luka, grochówka Twoim smakowała? Zawsze możesz powiedzieć, że to miał być krem z grochu;) PS. O kuchni już nic wiecej nie powiem Oprócz tego, że piekna bedzie i Twoja:D:hug: Kinga, Ty tak specjalnie? Za każdym razem mi pokazujesz, że brak mi talentu albo odwagi żeby coś zepsuć, tzn. przerobić Edytowane 30 Października 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 pinacolada pieknie...co to jest na scianie to niebieskie? bo pewnie to to zrobilas teraz? wyglada jak owiniete materialem takie materacyki, a moze styropian? masz pomysly, oj masz Mmeliska - to sa płyty meblowe, 2cm gąbka tapicerska i materiał Alcantra Zależało mi na podziałach więc miałam do zrobienia 10 małych kawałków zamiast 2 duże Cieszę się, że się podoba Kinga, Ty tak specjalnie? Za każdym razem mi pokazujesz, że brak mi talentu albo odwagi żeby coś zepsuć, tzn. przerobić Oj tam , oj tam Aga. Nie wmawiaj sobie rzeczy, których nie ma . Próbuj moja droga. To naprawdę nie jest trudne A jakie satysfakcjonujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 witam. a co tu za melancholie? lubię, nie lubię, zimno.... cieszyć się, że już niedługo tyłki będziecie grzać przy kominku we własnym domu. Pina piękny kolor tego materiału na ścianie. a w te płyty, gąbki i inne akcesoria to się zaopatrujesz w jakimś specjalnym sklepie? ps. i jak to przytwierdzone jest do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Kinia.. :jawdrop:znów zbieram szczenę z ziemi.. jeszcze jeden upadek i nie będzie co zbierać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.10.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Mmeliska - to sa płyty meblowe, 2cm gąbka tapicerska i materiał Alcantra Zależało mi na podziałach więc miałam do zrobienia 10 małych kawałków zamiast 2 duże Cieszę się, że się podoba Oj tam , oj tam Aga. Nie wmawiaj sobie rzeczy, których nie ma . Próbuj moja droga. To naprawdę nie jest trudne A jakie satysfakcjonujące podoba to malo powiedziane... wyszlo ekstra! sama bym tak chciala dla moich dziewczynek skad ty czerpiesz te pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dziewczyny - dzięki Odpowiem później bo teraz mam gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts