Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorka czy Ty chcesz mi o czymś powiedzieć? Że Twoim zdaniem mało ergonomicznie będzie??

Tym razem nabijam się z przejęcia niektórych komentatorów w wątku kuchennym.

Nic mi nie mów ja też dziś nie dochodzę:lol2:

Komentować rozlegle nie będę, ale wyrazy współczucia pozostawiam :) :)

Esiak jeden woli córkę inny teściową;)

A jeszcze inni teściów :)

sorki, ona 240 bedzie, bo nad czterema słupkami po 60 :)

a gdzie?? no w kuchni :)

Młode moje jak mnie chce podq.wić to mi mówi "pani matko"

;)

Aaa a już Ci chciałam wytknąć że wisiała gdzies będzie:D

Pani Matko - ładnie:D

mowy nie ma, my z Ciebie całą wiedzę w stosownym czasie wyciągniemy. Akumuluj. :D

Chłonę jak gąbka;)

Tym razem nabijam się z przejęcia niektórych komentatorów w wątku kuchennym.

Tak, masz rację uchwyty to temat koronny.

I ściereczka jeszcze

Komentować rozlegle nie będę, ale wyrazy współczucia pozostawiam :) :)

;)

A jeszcze inni teściów :)

A inni teściów nie:bash:

Dorka humor Ci dziś dopisuje. :)

Luka, a Ty się spróbuj zamknąć. już my Cię wydobędziemy, odemkniemy i wszystko wydusimy. ;)

Luka, ja mam do Ciebie blisko, więc uważaj... :p

Czuję się osaczona:D

Luka gotujesz??? :D

Już nie.

Grochówka to nie jest moje popisowe danie. Z całą pewnością!

ps. a na serio to czuję się zmęczona już powoli tą budową. Gonię własny ogon jak zauważyłam ostatnio

pinacolada :jawdrop: pieknie...co to jest na scianie to niebieskie? bo pewnie to to zrobilas teraz? :) wyglada jak owiniete materialem takie materacyki, a moze styropian?

masz pomysly, oj masz :D

Lukarna ja w sprawach kuchni mam malo do powiedzienia, mnie czeka wybor juz w kwietniu, ale z checia podpatruje twoje poczynania :D :bye:

Luka, grochówka Twoim smakowała? Zawsze możesz powiedzieć, że to miał być krem z grochu;)

PS. O kuchni już nic wiecej nie powiem ;) Oprócz tego, że piekna bedzie i Twoja:D:hug:

Kinga, Ty tak specjalnie? Za każdym razem mi pokazujesz, że brak mi talentu albo odwagi żeby coś zepsuć, tzn. przerobić;)

Edytowane przez agalind

pinacolada :jawdrop: pieknie...co to jest na scianie to niebieskie? bo pewnie to to zrobilas teraz? :) wyglada jak owiniete materialem takie materacyki, a moze styropian?

masz pomysly, oj masz :D

Mmeliska - to sa płyty meblowe, 2cm gąbka tapicerska i materiał Alcantra :) Zależało mi na podziałach więc miałam do zrobienia 10 małych kawałków zamiast 2 duże ;) Cieszę się, że się podoba :hug:

Kinga, Ty tak specjalnie? Za każdym razem mi pokazujesz, że brak mi talentu albo odwagi żeby coś zepsuć, tzn. przerobić;)

Oj tam , oj tam Aga. Nie wmawiaj sobie rzeczy, których nie ma . Próbuj moja droga. To naprawdę nie jest trudne :no: A jakie satysfakcjonujące :D

witam. :)

a co tu za melancholie? lubię, nie lubię, zimno....

cieszyć się, że już niedługo tyłki będziecie grzać przy kominku we własnym domu.

Pina piękny kolor tego materiału na ścianie. :yes:

a w te płyty, gąbki i inne akcesoria to się zaopatrujesz w jakimś specjalnym sklepie?

ps. i jak to przytwierdzone jest do ściany?

Mmeliska - to sa płyty meblowe, 2cm gąbka tapicerska i materiał Alcantra :) Zależało mi na podziałach więc miałam do zrobienia 10 małych kawałków zamiast 2 duże ;) Cieszę się, że się podoba :hug:

Oj tam , oj tam Aga. Nie wmawiaj sobie rzeczy, których nie ma . Próbuj moja droga. To naprawdę nie jest trudne :no: A jakie satysfakcjonujące :D

podoba to malo powiedziane... wyszlo ekstra! sama bym tak chciala dla moich dziewczynek :D

skad ty czerpiesz te pomysly? :D