Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

cieszę się z Tobą, że wycena znośna, oby więcej takich wieści

Nita oby:)

Luka - a co z tymi panelami ??? Które Ci namieszały we łbie ;)

No kurcze szukam ładnej foty w sieci i nie ma.

Na zywo naprawdę fajnie wyglądają, mają 2-stronna fugę i kontynuację wzoru.

http://mieszkaniowe.tarkett.pl/products/pod%C5%82ogi-laminowane/pod%C5%82ogi-laminowane/infinite-832#nav-tab-3

Tarkett Infinite White Oak

:bash:

Nie smuć się Lukarno, zobacz co mogłoby Cie spotkać a ominęło :)

http://www.daczkowski.com/gallery/DSC_3783.jpg

Wyobraziłam sobie "Panienkę z okienka":lol2: Musiałaby stać na paluszkach:rotfl:

Cześć.

W Poznaniu nie kupiłam nic, pojechałam w akcie desperacji chciałam zobaczyć drzwi moje wybrane w całej okazałości. Ale nie było. Zobaczyłam za to inne panele które mnie urzekły. I nie myślę o nich wcale bo dostanę na głowę.

Luka, nie wiesz, ze jak coś wybrane to się już na inne nie patrzy?:)

Cześć

Padam na hmmm twarz:)

Spędziłam mega miłe popołudnie z kumpelami z pracy, dopiero wróciłyśmy. Musiałam odpocząć od tych wszystkich płytek, paneli i fachowców!

A teraz szara rzeczywistość.

Wiem że niepotrzebnie oglądam inne panele jak wybrane już miałam. Ale te nowe mi wpadły w oko. Ale widziałam je raz, przez dłuższy moment - nie wiem na pewno czy to jest to czego chcę:bash:

Jakąs decyzje podjąć muszę. Ale nie dzisiaj.

Ewa - jest coś takiego jak zaliczka czy zadatek - któreś nie podlega zwrotowi przy rezygnacji z kupna. Nie mam pojęcia które:)

Ewanz przy podpisywaniu umowy przedwstępnej bierzesz zaliczkę (z reguły 10%), jak nie przystąpią do umowy to ją zatrzymujesz. Jest jeszcze zadatek, ale to nie w tym przypadku (zadatek przepada w podwójnej wysokości).

Luka u mnie sprawdza się zasada miłości od pierwszego wejrzenia. Z nowym pomysłem idę do łóżka. Rano już nie jest taki fajny ;) no czasem jest to kilka nocy

hm, z tego co przeczytałam, to zadatek przepada a zaliczka ulega zwrotowi

mój kupujący chce jednak w umowie przedwstępnej zawrzeć zapis:

"W razie niewykonania umowy przez Kupującego zaliczka przepada na rzecz Sprzedającego,

chyba że kupujący potwierdzi, iż nie uzyskał kredytu na zakup w/w lokalu, wówczas zadatek jest mu zwrócony."

niepokoi mnie ten zapis,który ewidentnie zabezpiecza tylko interesy kupującego, ale nie wiem jak to ugryżć.

Cronin no niestety jedno skojarzenie mam tylko z Twoim wpisem...:D

Ewa, a jak długo macie czekać na decyzję?

ps. kurde weszły mi w głowę jedne piękne płytki do pralni i za cholerę nie mogę o nich zapomnieć. Znalazłam je (prawdopodobnie) w Poz - chyba czeka mnie jeszcze jedna wycieczka

edit: wystarczyło obejrzeć te moje wymarzone płytki na innym monitorze - już sie odkochałam

Edytowane przez Lukarna