Lukarna 04.11.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dziś sie tak czuję. Jak ta na obrazku. Taka hmm niepełna, mała, zamknieta w sobie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Luka, sposób na tanią kostkę betonową... http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/131104/03chcieli_kostke_nie_ma_sprawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 trzeba miec fantazję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dostałam wycenę kuchni po ostatecznym szlifie. I mieszczę się w budżecie (prawie)Co za miła wiadomość.Pójdę spać uspokojona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.11.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 :lol2::lol2::lol2: cieszę się z Tobą, że wycena znośna, oby więcej takich wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Luka - a co z tymi panelami ??? Które Ci namieszały we łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 :lol2::lol2::lol2: cieszę się z Tobą, że wycena znośna, oby więcej takich wieści Nita oby:) Luka - a co z tymi panelami ??? Które Ci namieszały we łbie No kurcze szukam ładnej foty w sieci i nie ma. Na zywo naprawdę fajnie wyglądają, mają 2-stronna fugę i kontynuację wzoru. http://mieszkaniowe.tarkett.pl/products/pod%C5%82ogi-laminowane/pod%C5%82ogi-laminowane/infinite-832#nav-tab-3 Tarkett Infinite White Oak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.11.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Nie smuć się Lukarno, zobacz co mogłoby Cie spotkać a ominęło http://www.daczkowski.com/gallery/DSC_3783.jpg Wyobraziłam sobie "Panienkę z okienka":lol2: Musiałaby stać na paluszkach:rotfl: Cześć. W Poznaniu nie kupiłam nic, pojechałam w akcie desperacji chciałam zobaczyć drzwi moje wybrane w całej okazałości. Ale nie było. Zobaczyłam za to inne panele które mnie urzekły. I nie myślę o nich wcale bo dostanę na głowę. Luka, nie wiesz, ze jak coś wybrane to się już na inne nie patrzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No wiem wiem ale zbyt miły Pan przytachał mi je do próbki drzwi w zastępstwie tych "moich" bo moich nie było.A jeszcze jacyś ludzie je oglądali i ten sam zbyt miły Pan im ułozył 4 sztuki i taaaakie fajne długie dechy i szerokie... fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Fajne podobne do moich no to w czym problem?? Przecież tamtych jeszcze nie kupiłaś, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.11.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 cześć Luka, fajne te panele. ale ciekawe, jak komponowałyby się z Twoimi płytkami. ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 05.11.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Panele super w sumie też odrobinę podobne do moich z małego pokoju (Dąb Ferrara Kronopol) I kupuję pomysł na kostkę betonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 cześć wszystkim tutaj zaglądającym może wiecie, czy można jakoś zabezpieczyć się przy sprzedaży mieszkania, którego zakup będzie finansowany z kredytu? najbardziej obawiam się sytuacji, gdy kupujący nie dostanie kredytu, czy przewiduje się jakąś rekompensatę w takim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Luka, Ty sobie problem lubisz znależć skoro jeszcze nie kupione to weź te które bardziej Ci sie podobają, drzwi przeciez tez jeszcze nie kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Cześć Padam na hmmm twarz:) Spędziłam mega miłe popołudnie z kumpelami z pracy, dopiero wróciłyśmy. Musiałam odpocząć od tych wszystkich płytek, paneli i fachowców! A teraz szara rzeczywistość. Wiem że niepotrzebnie oglądam inne panele jak wybrane już miałam. Ale te nowe mi wpadły w oko. Ale widziałam je raz, przez dłuższy moment - nie wiem na pewno czy to jest to czego chcę Jakąs decyzje podjąć muszę. Ale nie dzisiaj. Ewa - jest coś takiego jak zaliczka czy zadatek - któreś nie podlega zwrotowi przy rezygnacji z kupna. Nie mam pojęcia które:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 zadatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.11.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ewanz przy podpisywaniu umowy przedwstępnej bierzesz zaliczkę (z reguły 10%), jak nie przystąpią do umowy to ją zatrzymujesz. Jest jeszcze zadatek, ale to nie w tym przypadku (zadatek przepada w podwójnej wysokości). Luka u mnie sprawdza się zasada miłości od pierwszego wejrzenia. Z nowym pomysłem idę do łóżka. Rano już nie jest taki fajny no czasem jest to kilka nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 O pacz Pani:) Konkretna odpowiedź Muszę iść spać a mi się nie chce ruszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 hm, z tego co przeczytałam, to zadatek przepada a zaliczka ulega zwrotowimój kupujący chce jednak w umowie przedwstępnej zawrzeć zapis: "W razie niewykonania umowy przez Kupującego zaliczka przepada na rzecz Sprzedającego,chyba że kupujący potwierdzi, iż nie uzyskał kredytu na zakup w/w lokalu, wówczas zadatek jest mu zwrócony."niepokoi mnie ten zapis,który ewidentnie zabezpiecza tylko interesy kupującego, ale nie wiem jak to ugryżć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.11.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Cronin no niestety jedno skojarzenie mam tylko z Twoim wpisem... Ewa, a jak długo macie czekać na decyzję? ps. kurde weszły mi w głowę jedne piękne płytki do pralni i za cholerę nie mogę o nich zapomnieć. Znalazłam je (prawdopodobnie) w Poz - chyba czeka mnie jeszcze jedna wycieczka edit: wystarczyło obejrzeć te moje wymarzone płytki na innym monitorze - już sie odkochałam Edytowane 5 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts