1976pinacolada 06.11.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A teraz szara rzeczywistość. Wiem że niepotrzebnie oglądam inne panele jak wybrane już miałam. Ale te nowe mi wpadły w oko. Ale widziałam je raz, przez dłuższy moment - nie wiem na pewno czy to jest to czego chcę Jakąs decyzje podjąć muszę. Ale nie dzisiaj. Powinnaś go wziąć, przywieżć do domu i przyłożyć do płytek. Zobaczyć w innym świetle niż sklepowe..... Może przyłożyć tez do starej miłośći ...? Ja bym nie odpuszczała Ja zanim się zdecydowałam na "nasze" tez kochałam się w innych Teraz nie wymieniłabym ich na żadne inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Oj, Kinia, nie ułatwiasz Luce;) Miałaś powiedzieć, ze brzydkie i nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 O to to:) ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Oj, Kinia, nie ułatwiasz Luce;) Miałaś powiedzieć, ze brzydkie i nie brać jakie brzydkie ? mam "takie same" :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Oj, Kinia, nie ułatwiasz Luce;) Miałaś powiedzieć, ze brzydkie i nie brać link w stopce do komentarzy Ci nie działa Zrób cosik bo na około muszę łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Luka jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pytasz o nos? Niepotrzebna panika, kolega go wyrżnął głową bo cyt: "Laula się potknęła i poleciała na Matyldę, Matylda na Kubę a Kuba mnie udezył w nos" Panie narobiły paniki a ja wpadłam jak śliwka w kompot i już zawał miałam. Byliśmy kontrolnie u pediatry, dostał skierowanie do laryngologa i koniec:) sorry za panikę A jak pytałas o coś innego to nie wiem o co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Luka, ja nic nie wiem...Marcin miał wypadek???? nosa mu zgnietli??? jak sie czuje???przeslij Mu całusy od cioci ani i dżezika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 o to o to, czyli jak zwykle zawiniła dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No kumpel go grzmotnął. lekko ma opuchnięte ale poza tym spoko. Jak poleciałam do przedszkola (jak na skrzydłach) to juz się bawił ładnie:) ps. przeegzaminowałam Marcina i pamięta że mu Dzez chciał pożreć foczkę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 o to o to, czyli jak zwykle zawiniła dziewczyna A nawet dwie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ps. przeegzaminowałam Marcina i pamięta że mu Dzez chciał pożreć foczkę:D kurcze wstyd mi za mego psa, ale on ma słabość do foczek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 :lol2: Wera z rozrzewnieniem go wspomina często. Dzeza znaczy się. A wstyd to powinno być mi przez syna a nie Tobie przez psa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 cześć dziewczyny, wypadek synka i panele odpłynęły w niebyt. od razu człowiek sobie odpowiednio ustawia priorytety. całe szczęście, że to nic poważnego. uściskaj Marcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 dziękuję ale na razie nie mogę Aktualnie wyprowadza na smyczy (takiej do kluczy) swojego psa (weronikę) zajęty jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 sodomia i gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aaa uwaga uwaga: Myślicie że drzwi do garderób brać z podcięciem wentylacyjnym? Bo do pralni raczej tak, prawda? I czy NA PEWNO drzwi zewnętrzne nie muszą pasować do wewnętrznych? I w kuchni - oświetlenie podszafkowe jakieś macie?? Bo jutro lecę klepnąć drzwi i kuchnię a o szczegóły jakieś mnie jeszcze pytyają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 myslę, że do garderoby ja najbardziej z wycieciem, chyba że masz wentylacje mechaniczna, to wtedy chyba nie trzeba...do pralni i wszystkich uzytkowych bym wzięła z wycieciemnie muszą - widziałaś dzwi u mnie - na zewnątrz grafitowe, w środku białenie mam - nie lubie w kuchni takiego oswietlenia, jest zbedne i szkoda kasy na takie pierdoły - wg mnie of kors:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 z podcięciami, bo nawet jak masz wentylację, to pewnie nie masz w garderobie i nawiewu i wyciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Uff, tak myślałam że wszędzie podcięcia. Nie mam siły zastanawiać się więcej nad kolorem drzwi, dlatego chcę dać wszędzie takie same - jasny orzech. I tym sposobem w wiatrołapie będą 3 pary drzwiL: jedne zewnętrzne orzechowe ciemne i 2 pary (?? tak się pisze, dwie pary drzwi??) wewnętrznych orzechowych jasnych. Trudno - mam nadzieję że nie będzie to raziło. Zrobię siedzisko/ławeczkę do zakładania butów, jakąś półkę na odłożenie torebki i może cos jeszcze jasno-orzechowe żeby to jakoś wyglądało i tyle. Nad lampkami się zastanawiam bo miałam takie w starej kuchni i lubiłam ich używać.Druga sprawa, że miałam kuchnię połączoną z salono-sypialnio-bawialnią i jak ktoś z domowników tam spał to wtedy używałam małych światełek podszafkowych. Teraz może nie będzie takiej potrzeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts