Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

A teraz szara rzeczywistość.

Wiem że niepotrzebnie oglądam inne panele jak wybrane już miałam. Ale te nowe mi wpadły w oko. Ale widziałam je raz, przez dłuższy moment - nie wiem na pewno czy to jest to czego chcę:bash:

Jakąs decyzje podjąć muszę. Ale nie dzisiaj.

Powinnaś go wziąć, przywieżć do domu i przyłożyć do płytek. Zobaczyć w innym świetle niż sklepowe..... Może przyłożyć tez do starej miłośći ...? Ja bym nie odpuszczała :no: Ja zanim się zdecydowałam na "nasze" tez kochałam się w innych ;) Teraz nie wymieniłabym ich na żadne inne.

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pytasz o nos?

Niepotrzebna panika, kolega go wyrżnął głową bo cyt:

"Laula się potknęła i poleciała na Matyldę, Matylda na Kubę a Kuba mnie udezył w nos"

Panie narobiły paniki a ja wpadłam jak śliwka w kompot i już zawał miałam.

Byliśmy kontrolnie u pediatry, dostał skierowanie do laryngologa i koniec:)

sorry za panikę:)

A jak pytałas o coś innego to nie wiem o co:D

Aaa uwaga uwaga:

Myślicie że drzwi do garderób brać z podcięciem wentylacyjnym?

Bo do pralni raczej tak, prawda?

I czy NA PEWNO drzwi zewnętrzne nie muszą pasować do wewnętrznych?

I w kuchni - oświetlenie podszafkowe jakieś macie??

Bo jutro lecę klepnąć drzwi i kuchnię a o szczegóły jakieś mnie jeszcze pytyają:bash:

myslę, że do garderoby ja najbardziej z wycieciem, chyba że masz wentylacje mechaniczna, to wtedy chyba nie trzeba...

do pralni i wszystkich uzytkowych bym wzięła z wycieciem

nie muszą - widziałaś dzwi u mnie - na zewnątrz grafitowe, w środku białe

nie mam - nie lubie w kuchni takiego oswietlenia, jest zbedne i szkoda kasy na takie pierdoły - wg mnie of kors:D

Uff, tak myślałam że wszędzie podcięcia.

Nie mam siły zastanawiać się więcej nad kolorem drzwi, dlatego chcę dać wszędzie takie same - jasny orzech. I tym sposobem w wiatrołapie będą 3 pary drzwiL: jedne zewnętrzne orzechowe ciemne i 2 pary (?? tak się pisze, dwie pary drzwi??) wewnętrznych orzechowych jasnych. Trudno - mam nadzieję że nie będzie to raziło. Zrobię siedzisko/ławeczkę do zakładania butów, jakąś półkę na odłożenie torebki i może cos jeszcze jasno-orzechowe żeby to jakoś wyglądało i tyle.

Nad lampkami się zastanawiam bo miałam takie w starej kuchni i lubiłam ich używać.

Druga sprawa, że miałam kuchnię połączoną z salono-sypialnio-bawialnią i jak ktoś z domowników tam spał to wtedy używałam małych światełek podszafkowych. Teraz może nie będzie takiej potrzeby...