1976pinacolada 06.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jak Marcin wróci ze spaceru z psem to ucałuj go w nosek - tylko delikatnie !!! Drzwi z podcięciem jak najbardziej, zwłaszcza przy reku ! Bo w garderobie będziesz mieć wyciag i jakbys nie dostarczyła powietrza z zew to wszystkie kiecki Ci podciśnienie wciągnie w rury Drzwi wew jasno orzechowe będą ok - klepnij je już Oświetlenia podszafkowego nie mam Mam nadladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Wysłuchałam kolejny raz piosenki którą jutro nagrywają w przedszkolu i zapakowałam go do wanny razem z jego psem:lol2: Reku nie mam:cool: Klepię jutro wszystko jak leci. O ile mi pozwolą okoliczności:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 O to tak jak ja. Znaczy punkt z wanną i jutrzejszymi zakupami. Byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 a my jutro w przedszkolu mamy uroczystość - pasowanie na przedszkolaka Musze napakować chusteczek bo zapewne się wzruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Kinga - pasowanie na przedszkolaka wazna rzecz. Usciskaj Lenkę :hug: Cronin a jaka wannę wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Obudziła się bez humoru i z bólem brzucha - nerwy daja znać o sobie A tak się cieszyła i nie mogła doczekać. Zobaczymy czy cos w ogóle z tego wyjdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aaa komunikat.Nie zdążę z przeprowadzką do BN. Wiem, że to było jasne że nie zdążę. Zbyt dużo mamy jeszcze do zrobienia. Za wolno to idzie. Idt itdAle cały czas się łudziłam, że może?? Ale niestety po dzisiejszej wczesnoporannej rozmowie w deszczu z Panem Boskim - stwierdziłam, że czas zejść z chmur. No cóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aaa komunikat. Nie zdążę z przeprowadzką do BN. Wiem, że to było jasne że nie zdążę. Zbyt dużo mamy jeszcze do zrobienia. Za wolno to idzie. Idt itd Ale cały czas się łudziłam, że może?? Ale niestety po dzisiejszej wczesnoporannej rozmowie w deszczu z Panem Boskim - stwierdziłam, że czas zejść z chmur. No cóz. e tam...nie ma co sie stresowac...wielkanoc to tez dobra pora na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 cześć Pina, a co dzisiaj jakies wazne wydarzenie, że Młoda tak przeżywa?buziaki tak btw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a co to w ogóle był za pomysł przeprowadzać się w mrozach i śniegach ?? (emotka pukająca się w czółko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 cześć Pina, a co dzisiaj jakies wazne wydarzenie, że Młoda tak przeżywa? buziaki tak btw;) pasowanie na przedszkolaka = pierwszy występ przed rodzicami (sama mam stresa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o rany... rozumiem...zapłaczesz sie na śmierć...gile po pachy gwarantowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o rany... rozumiem...zapłaczesz sie na śmierć...gile po pachy gwarantowane;) tego się spodziewam właśnie ..... oby jeszcze ktoś płakał bo samej tak głupio .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 oj nie martw sie...wszyscy bedą szlochac...zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a swoja droga to takie jest urocze..te maluchy przejęte i s łodkie teksty, które mówia...oj, bedzie wzruszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 e tam...nie ma co sie stresowac...wielkanoc to tez dobra pora na przeprowadzkę Jaka Wielkanoc? :cry: co Ty do mnie mówisz?? a co to w ogóle był za pomysł przeprowadzać się w mrozach i śniegach ?? (emotka pukająca się w czółko) No weeeeź przecież do wiosny nie będę czekać - jak tylko mi zamontują to co trzeba to idę do siebie - niezaleznie czy to bedzie grudzień, styczeń czy co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Luka, ja tam kciuki trzymam, żebyś sie przeprowadziła tak szybko jak sie da:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Luka - chodzi o to, że jak się nastawisz na BN i nie zdążysz to się rozczarujesz a jak się nastawisz na Wielkanoc a przeprowadzisz się w styczniu to będzie, że 3 miechy wcześniej niż przewidywałaś Taki chwyt "marketingowy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 O to własnie chodzi Luka. Lepiej sie zdziwić pozytywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 cześć Luka, ja tam trzymam kciuki, żeby dało się jak najszybciej w domu wylądować. nawet przy trzaskających mrozach. nie możesz jakoś tego Boskiego postraszyć, na litość wziąć, czy innej jakiejś babskiej sztuczki użyć, żeby się pospieszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts