Lukarna 07.11.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Obiecuję się nie nastawiać i pozytywnie zaskoczyć Kasia no niestety wpłynąć na niego próbować nawet nie będę - ma ważne duże zlecenie - niech rozwija firmę. Mam natomiast namiar na innego pana który też robi wykończeniówkę - podobno jest bardzo dokładny i godny polecenia. Dziś po południu pojechałam na chwilę do Poznania. I tak w kolejności chronologicznej: 1. Wyszukałam sklep w którym mogłam zobaczyć i pomacać moje "wymarzone" płytki do kotłowni. Turkusowe Rako w wymiarze 20x20 położone w karo z białymi... Jednak chyba z nich zrezygnuję - kolor nie jest taki jak sobie wymarzyłam a one niestety tanie nie są. To są zwykłe obiektówki, myślałam że będą tańsze:mad: 1a. W tym sklepie mieli też fajne białe 30x60, też Rako. W drugim gatunku i nieretyfikowane za 35 zł. Fajne w dotyku i wyglądzie ale kurcze podobno im brzegi idą lekko do góry:( 2. Pojechałam po brakujące 6 worków kleju do siatki. 2a. Okazało się że w sklepie z klejem mają też drzwi wewnętrzne:) Bardzo duża wystawka - w końcu znalazłam i obejrzałam w całości kolor jaki chcę. I potwierdza się to że go chcę naprawdę. Bardzo mi sie podobają moje drzwi w całości:) 3. Wstąpiłam do Castoramy po drugiej stronie ulicy po ocieplaną rurę do kominka. 4. Obejrzałam białe promocyjne 30x60. Na oko wyglądają jak normalne płytki, nie widac że kosztują 30 zł Niestety w tej Casto mieli tylko jeden karton. W drugiej 16 kartonów które mnie nie ratują. W trzeciej mają podobno jeszcze 40 kartonów. Jutro rano przetestuję "zakupy przez telefon" i kupię je. Raz kozie śmierć - Cronin mówi że oddać można to najwyżej oddam:) 5. Nie byłabym sobą gdybym nie przeleciała jeszcze po panelach i płytkach ale nic mi w oko nie wpadło. 6. Wstąpiłam do CH coś zjeść. Kupiłam kozaki i piękną skórzaną torebkę w tikeju. Metka już jest w śmieciach, a torebka leży w korytarzu i udaje starą Kupiłam jeszcze kumpeli te fajne kielichy - świeczniki... Tak mnie kusiło żeby coś sobie kupić z ozdób świątecznych ale byłam twarda. 7. Wstąpiłam do sklepu gdzie widziałam te nowe panele. I to był najwazniejszy moment całego dnia! Okazało się że źle spisałam nazwę poprzednio:bash::bash: Podobały mi sie takie: http://bel-pol.pl/produkt,4526,tarkett-panele-podlogowe-infinite-beige-oak a spisałam te: http://bel-pol.pl/catalog/products/4527 Różnica jest kolosalna!! Gdybym tak zamówiła przez internet i dostała 140m takich białych paneli to rozwód byłby murowany... Aż mi się słabo zrobiło jak zauważyłam tą pomyłkę Potem grzecznie wsiadła do Biedronki i załadowana po dach ruszyłam do domu:) Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Pozytywnie zakrecony dzien hellol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ufff bo te drugie panele podobają mi się dużo bardziej Jeśli odpowiadają Ci płytki Rako i mają dobrą cenę, to się nie przejmuj brzegami, to w końcu tylko kotłownia jak trafisz na takiego heniutka jak ja to wszystko będzie zbyt krzywe Cieszę się że drzwi Ci się podobają w całości - ja wciąż w lesie. Kozaki i torebka - przecież zima idzie więc musisz mieć bez gadania Bardzo dzielna jesteś zwłaszcza z tą biedronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dzień zakręcony na maksa:) Nie, te z brzegami miałyby iść do łazienek właśnie:( Rako kolorowe małe - do pralni ale rezygnuję z nich bo cena:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Moje cegiełki z casto są mega krzywe - taki ich urok i za to je kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 oj tam jak już coś będę miała położone to pewnie nie będę zwracać uwagi... i też pokocham;) Szukam opinii o panelach Tarkett.I kurde nic konkretnego nie znalazłam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no, dałabyś ciała z tymi panelami. Mnie się pierwsze (te pomylone) bardziej podobają, Te maja zbyt wyraźny rysunek drewna co na większych powierzchniach wprowadza u mnie chaos Fajnie że do drzwi jesteś w 100% przekonana - możesz odfajkować wybór na liście . Jak patrzę jakie płytki chciałaś do pralni to dochodzę do wniosku, że swoją pranię potraktowałam jak z buta Kupiłam najtańsze jakie były w sklepie i na podłogę i na ściany Bez rozmyślań . Wtedy myślałam "to tylko pralnia" - teraz zrobiłabym pewnie inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No i Kinga powiedziałaś głośno to co jako jedyne mnie martwi w tych panelach - ten rysunek wyraźny słoja, takie jajo. Wszystko inne mi odpowiada: kolor, szerokie dechy, dwustronna fuga (podoba mi się bardziej niż poczwórna) Moje odczucia w kierunku tych paneli są bardzo niejasne;) A trzeba by się zdecydowac na coś ps. jutro jeszcze mam dzwonić do pana czy by nie udało mu się załatwić turkusowych płytek takich co już nie produkują Jak mu się uda (kolor ich był lepszy) to może może... kto wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Gdzie Wy macie ten wyraźny rysunek? u mnie na monitorze są delikatne, żadnych jaj nie widzę nie lubię takich wyrazistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Te turkusowe to te z wątku o płytkach turkusowych, Piu je pokazywała?http://forum.muratordom.pl/showthread.php?149946-turkusowe-p%C5%82ytki-podej%C5%9Bcie-drugie/page13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) No kurcze mogłam fotę zrobić idzie taki wyraźny wzór jak spojrzysz na całą dechę. Nigdzie w necie nie widziałam tego dobrze na zdjęciach. tutaj trochę widać: http://www.skapiec.pl/site/cat/2925/comp/6284784#gallery Nie widziałam tych Rako w wątku turkusowym ps. ale przejrzyj sobie ich stronę - mnie urzekły te gładkie jednokolorowe płytki w różnych rozmiarach i w całej gamie kolorów... Można by zrobić z nich świetną, energetyczna łazienkę... Oglądałam tylko te obiektówki - na normalnych "domowych" się nie skupiałam;) Edytowane 7 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Prześpij się z nimi, to zawsze działa ja tam dalej jestem wierna moim (chociaż wciąz myślę o płytkach, ale to jak myślenie o Bradzie P. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No śpię i śpię już z nimi kilka nocy:)Szkoda że nie mozna u nich jednej sztuki kupić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 to kup paczkę , efekt długiej deski lepiej widac na kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.11.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dobra nadrobiłam To w punktach będzie 1. może Boski, myśli, że tez jesteś Boska (co oczywiste) i nie chce się z Tobą szybko rozstawać 2. skoro się powstrzymałaś i nie kupiłas ozdób świątecznych to na bank się na święta wprowadzisz i nie bedziesz miała co powiesić (czego Ci życzę ) 3. Turkus to przepiękny kolor, a inspiracje piu skłaniaja mnie do zastanowienia się nad własna łazienką 4. świetnie, że klepnęłaś juz drzwi wewnętrze, na pewno będą świetnie wyglądać 5. zazdroszczę kozaków i torebki 6. wybrałas w końcu te panele czy nie? 7. buziaki dla synka 8. moj syn też do dziś wspomina Białaska jako najwspanialszego i najspokojniejszego psa. 9. och i ściskam serdecznie wszystkie panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Luka - popatrz na "maple" - one będą pośrednie popmiędzy tymi "pomylonymi" a tymi z wyraźnym rysunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.11.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 to ja sie odniose do Nitki punktów 1. może Boski, myśli, że tez jesteś Boska (co oczywiste) i nie chce się z Tobą szybko rozstawać - jestem tego samego zdania... 2. skoro się powstrzymałaś i nie kupiłas ozdób świątecznych to na bank się na święta wprowadzisz i nie bedziesz miała co powiesić (czego Ci życzę ) - i ja serdecznie ...twarda jesteś zaskakująco.... ja bym uległa;) 3. Turkus to przepiękny kolor, a inspiracje piu skłaniaja mnie do zastanowienia się nad własna łazienką - piu ma piekne inspiracje, aczkolwiek turkus dla mnie nie istnieje jako kolor wnętrzarski....absolutne weto dla turkusu 4. świetnie, że klepnęłaś juz drzwi wewnętrze, na pewno będą świetnie wyglądać - ciesze się....dobrze zobaczyc ocś w pełnej krasie - teraz juz wiesz, że jest dobrze i kolejna rzecz z 'bańki' 5. zazdroszczę kozaków i torebki - o jesssssssssssssssssssssssssu ja też 6. wybrałas w końcu te panele czy nie? - nie czaje wciąż w czym problem Twoj panelowy.....do mnie te bielsze białe zupełnie nie przemawiaja, ale może to dlatego, że nie widziałam ich na żywo i we wnętrzu...na obrazku wyglądają jak strasznie plastikowy gumoleon... 7. buziaki dla synka - i dla córeczek też 8. moj syn też do dziś wspomina Białaska jako najwspanialszego i najspokojniejszego psa.- usciskaj Nitka Synka i prześlij cmoki od białasa:D 9. och i ściskam serdecznie wszystkie panie - i ja też bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.11.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a teraz wytłumacz mi Asia o co biega z panelami.... bo ja nie kumam zupełnie....:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No za panelami nic:D Po prostu byłam zdecydowana na ten verden śnieżny Ani Cronin. I przypadkiem zobaczyłam te drugie. I tylko się zastanawiam które wziąć bo obydwa mi się podobają i każdy ma tylko jedną wadę: - dąb śnieżny 4 stronną fugę ( a bardziej podoba mi się 2 stronna) - te nowe są jasne, w miarę gładkie ale maja jeden większy wzór na każdym panelu. I tyle:lol2::lol2: to kup paczkę , efekt długiej deski lepiej widac na kilku Byłam załadowana po sufit - a uwierz mi pomyślałam o tym:) dobra nadrobiłam Nita i co ja mam Ci na to wszytsko odpowiedzieć?? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 08.11.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 6. Wstąpiłam do CH coś zjeść. Kupiłam kozaki i piękną skórzaną torebkę w tikeju. Metka już jest w śmieciach, a torebka leży w korytarzu i udaje starą Kupiłam jeszcze kumpeli te fajne kielichy - świeczniki... Tak mnie kusiło żeby coś sobie kupić z ozdób świątecznych ale byłam twarda. :rotfl: przepraszam nie mogłam nie skomentować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts