agalind 08.11.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Z termostatem są obie. Ja wiem, że to cnota, ale ile mozna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Kurde to ja źle szukałam. Bo siedzę na lazienkaplus i próbuję kompletować łazienkę.I weszłam w deszczownice a tam same te kółka i kwadraty co się przez nie woda leje... a okazało się że to czego szukam to "zestaw":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Agaaaaaaaaaa?A baterie jakie masz? Może na łatwiznę pójdę i ściągnę od Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 W górnej łazience mam Kludi Zenta. a w dolnej Paffoni Stick. Wzięłam komplety bo mi sie dopasowywac innych nie chciało:D Ja dolną łazienkę mam całą "obłą", wiec Paffoni stick mi pasował. W górnej ciut bardziej kanciasto, więc Zenta się nadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A teraz mnie refleksja naszła - ciekawe czy rozstaw mam dobry rurek.Dopiero co z Anią Cronin o tym gadałam i wydawało mi się że powinno być ok - ale jak czytam że rozstaw 15 cm - to mam niemiłe przeczucie jakieś... Przelece te deszczownice i siadam do baterii. I kurde nie wiem bo ja nigdy z deszczownicy nie korzystałam, warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 wiesz, co, ja jak myję włosy to zawsze z deszczownicą, bo lubię a jak tylko szybki prysznic to tylko słuchawka, zeby włosów nie zmoczyć. Co kto lubi:D Rozstaw u mnie też zmieniali. Jak baterie przyszły to dopasowali. To nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No tak byle przed płytkami, nie?? Kurde chyba jednak to nie będzie takie tanie jak myślałam (liczyłam sobie 2 x roca gap plus 2 umywalki plus bidet plus wanna - nie powinno być źle) Zapomniałam że to jak zwykle milion innych przydasi trzeba dokupić... po co komu baterie? albo przyciski do spłukiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Asia, a Ty nie miałaś w komplecie przycisków? Pamiętam, że na łazienkowe rzeczy kupa kasy poszła niestety. Ale ja sobie to tłumaczę tak, że przez nastepne 20 lat nie będę tego ruszać, więc jakby to na raty rozłożyć to tanio wyjdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No ja dalej nie wiem czy mam dobry rozstaw pod baterię prysznicową bo ona gdzieś zaginęła na budowie, "amba zjadła". Heniutek miał ją zamontować, ale nie wiem czy znalazł. A płytki już są, więc jak dopasuję rozstaw? Kludi zenta też chciałam, ale wzięłam jakąś promocyjną do ekonomicznej łazienki, nic to wezmę ją na górę. Luka nie chcę Cię martwić, ale najgorzej jak "kolor masz w głowie" , dobrać do tego z wzornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No nie miałam.A stelaże mam Tece więc mam do wyboru: zwykły za 120, średni za 275 i potem powyżej pińćset.Hmm Mówisz żeby pomyśleć dalekosiężnie? ps. zapomniałam o tym w kryzysowym budżecie. Będzie dziura:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobrze że piję to niedobre wino. Nawet kolor schodów mnie nie martwi... Bo ja sobie wymyśliłam, że pokażę panu Schodkowi próbke drzwi i powiem: poproszę schody w takim kolorze. Źle myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 dobre dobre powiem więcej zbyt dobre aby mogło być prawdziwe niestety no chyba że to standardowy kolor i akurat trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 To się Schodek ubawi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 to bierz zwykły, to tylko przycisk do wucetu to niesamowite że stelaż pod wc trzeba też dobierać pod kątem przycisków, kiedyś żyłam w przekonaniu że wszystkie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O Ty, naiwna:rotfl: Toz to sens życia......niektórych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O i tu się moje panny mylicie: Mój Schodek powiedział: Pani kolor pokaże a ja zrobię każdy:D:D:D Może zamówię dziś wszytsko po tym winie? Coraz łatwiejsze mi się te wybory wydają... Myślicie że ściemniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Myślę, że tak powiedział, bo Cię jeszcze nie poznał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Znajomość z Wami upośledziła moją zdolność wyrażania emocji.Po takim stwierdzeniu powinnam strzelić focha.No i co?? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Co???? Nie da rady???? Tego focha???? Ja pierniczę, co się z nami porobiło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ciężkie czasy nastały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts