Lukarna 08.11.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Aga jak twoja gęś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Wygląda ok a pachnieeeeeeee.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobrze że popycham to moje wino świątecznymi pierniczkami to mi ślinka nie pocieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Gęś wyjęta, teraz udziec z indyka się piecze. Jak ja wytrzymam w tych zapachach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A musisz wytrzymywać? Spróbuj trochę Spisałam sobie nową listę spraw do załatwienia. Hmm. Jeszcze się musze napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No coś musi na jutro zostac;) Luka, na zdrowie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie podejrzewam Cię o pochłonięcie na raz gęsi i indyka:D A wzajemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Na raz nie, bo indyk dopiero się piecze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A no to fakt - to zmienia postać rzeczy:D Powiedz mi po jaką cholerę produkują aż tyle deszczownic, pryszniców i innych badziewi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Żeby za łatwo nie było:D A tak serio, to chyba dlatego, ze w PRL mówili, ze nic w sklepach nie ma, więc teraz jest za dużo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Teraz jest wszędzie wszystkiego pełno:) Przekazałam Ministrowi wieści z placu boju. Niestety nie otrzymałam pochwały słownej a jedynie kiwnięcie głowy okraszone wzrokową aprobatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a ja macham z Krynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.11.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 matko ale żeście nagadały...:hug: ASia mam nadzieje, że prysznice wybrane, ciesze sie, że panele juz zadecydowane - coraz wiecej poza Toba niz przed:) wypiłas winko? my wczoraj juz tez - zaczęlismy świętować długi niepodległosciowy łykend...nawet zaspiewałam...o mój rozmarynie rozwijaj się - bo akurat podlewałam rozmaryn - i mi się niepodległościowo;) i patriotycznie;) zrobiło... w szystko prze to wino no i własnie wstałam za rano.... Sis, kupiłam świeczniki:) buziaki, dobrej zabawy dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Cześć Kinga:) Ja czekam na relację przedszkolną a Ty na wycieczce??:) Ania, myślałam wczoraj o Tobie:) Wina nie dałam rady bo było wybitnie niedobre. Prysznice też niewybrane więc porażka na całej linii. Ale mam na to jeszcze cały weekend - i na wino i na łazienki:yes: Aga mam nadzieję że drób Ci wyszedł bosko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Uwaga uwaga:) Poszukuję pilnie zestaw prysznicowy z baterią termostatyczną bez deszczownicy w rozsądnej cenie O ile z deszczownicą coś tam znalazłam to samą słuchawkę prysznicową znalazłam jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.11.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 http://www.sanitbuy.pl/omnires/zestaw_prysznicowy_omnires_livingstone-s70-3011,4763-pr-2 zajrzyj na stronę sanitbuy do zestawów prysznicowych - do tego mozna dobrać baterie termobuziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki:hug:Bo błądzę jak we mgle... Czyli można osobno kupić słuchawke i drążek a osobno baterię termostatyczną do tego? Ok juz wiem że można. Tylko wtedy co? Kompletuję wszystko sama: baterię, drążek jakiś uchwyt i słuchawkę?? Kota dostanę:/Ale to aż nie możliwe... Znaczy że kota to możliwe tylko że tak osobno wszytsko trzeba. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.11.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 czesc Luka, czesc Dziewczyny Cieszę się, że panele juz za Tobą, teraz tylko zamawiaj te właściwe. Ze schodami na pewno pójdzie łatwo szybko i przyjemnie, nie słuchaj tych pesymistek A jak znajdziesz coś fajnego do łazienki to dawaj, bo też bym chciała baterię termostatyczną, ale bez deszczownicy. Dziś druga runda walki z winem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 cześć Dzisiaj kupię sobie inne bo tamtego nie zdzierżę O panelach muszę z Anią Cronin pogadać gdzie ona zamawia i chyba uderzę w to samo miejsce. Problemem jest tylko to, że nie za bardzo mam je gdzie trzymać bo nagle wszędzie wszystko zaczęło przeszkadzać. Chyba że zrobię tak, że posprzątamy już górę na gotowo i poroznosimy po pokojach "przydział". Na gwałt muszę sprzątać na parterze bo mi się tam z gładziami przenoszą. Panowie od elewacji kończą dziś wklejać siatkę. Jutro lub pojutrze mają malować podkładem. I dom z szarego stanie się biały - podobno:D Nita myslałam że baterie to pestka. Ale oczywiście się pomyliłam. Przy wyborach budowlanych nic nie jest chyba łatwe. Jak do tej pory łatwo przyszedł mi tylko wybór skrzynki na gaz:) Ale przez weekend muszę wybrać wszystko, w poniedziałek wyślę do wyceny i muszę zamawiać. Przed płytkami muszę mieć wannę i baterie prysznicowe żeby sprawdzić czy pasować wszystko będzie. Jak wybiorę to pokażę oczywiście O schodach myślę na razie spokojnie:) jak przyjedzie Pan pokażę mu moja wielką próbkę drzwiową 6x6 cm:D i niech myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.11.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Hej To ja nie pisałam o występie ??? Niemozliwe ...... No to piszę. Nusia dała radę choć widać było , ze nerwy ja zjadały. Śpoiewała ładnie, wierszyki mówiła ale już nie okazywała rączkami w trakcie śpiewania. W pewnym momencie przez dłuższą chwile grzebała sobie w uchu Podeszłam do niej bo myślałam, że jej się włosy w kolczyk zaplątałay ale okazało się ze ja swędzi Podczas samego pasowania stała dzielnie, odebrała dyplom i słodkości. Po uroczystości pozwoliła mi "iść do pracy" Cdjęcie wyślę Ci na priva o Krynicy napisze kiedy indziej a teraz na szybko znalezione w sieci na podstawie obrazków, nie ceny..... Może akurat cos Ci spasi. Ja bez deszczownicy nie mam wiec nic nie polecę http://plytkilazienki.pl/pl/actima-rain-zestaw-natryskowy-z-termostatem-arac-sy-881ct.html http://www.2hd.pl/?zobacz=3373 http://www.2hd.pl/Bateria_prysznicowa_termostatyczna_EcoTres_1871649_p3502.html http://plytki-lazienki.pl/p/41/37532/grohe-grohtherm-3000-bateria-prysznicowa-z-termostatem-dn-15-34196-000-baterie-natryskowe-baterie.html http://www.sklepkati.pl/p87339,grohe-grohtherm-2000-bateria-prysznicowa-z-termostatem-z-zestawem-natryskowym-kolor-chrom-34195-000.html http://www.firmy.net/W8ZNM,zestaw-natryskowy-z-bateria-termostatyczna-ferro,SR34.html https://www.domino.pl/sklep/product.php?id_product=8858 pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts