Lukarna 09.11.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Kurde bo się zdenerwowałam że piszesz jadąc Pozbierałaś się już? Kurcze ale wychowana jestem.Niewychowana znaczy. Najpierw powinnam Cię przywitać - cześć Dorka a dopiero potem okazac zdenerwowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na cholesterol nie pomogę, bo kompletnie się na nim nie znam. Na wątrobie niestety tak. Eliminujesz tłuste, smażone i niestety alkohol. I USG. Po ostatnich miesiącach wątroba to dla mnie tykająca bomba zegarowa na którą należy chuchać i dmuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Znajomość z Wami upośledziła moją zdolność wyrażania emocji. Po takim stwierdzeniu powinnam strzelić focha. No i co?? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) :) nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja już Paniom dziękuję - odpadam Luka - wyślij a ja odbiore "rano", ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Kurde bo się zdenerwowałam że piszesz jadąc Pozbierałaś się już? Aż takich zdolności nie mam, wszystko przez to, że kobieta jest źle pomyślana, brakuje jej np. chwytnego ogona, nie wspominając o braku możliwości swobodnego siusiania na stojąco. Chyba się pozbierałam, ale się mną jeszcze nie znudzili, więc mam utrudniony spokojny dostęp do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na cholesterol nie pomogę, bo kompletnie się na nim nie znam. Na wątrobie niestety tak. Eliminujesz tłuste, smażone i niestety alkohol. I USG. Po ostatnich miesiącach wątroba to dla mnie tykająca bomba zegarowa na którą należy chuchać i dmuchać. We wtorek idzie do lekarza z wynikami to mu podpowiem żeby poprosił o USG, dzięki:hug: :) :) nadrabiam :D Ja już Paniom dziękuję - odpadam Luka - wyślij a ja odbiore "rano", ok? E tam szukam i szukam i coraz to gorsze. Ale znajdę Dobranoc:cool: Aż takich zdolności nie mam, wszystko przez to, że kobieta jest źle pomyślana, brakuje jej np. chwytnego ogona, nie wspominając o braku możliwości swobodnego siusiania na stojąco. Chyba się pozbierałam, ale się mną jeszcze nie znudzili, więc mam utrudniony spokojny dostęp do netu Marcin dzisiaj w toalecie, sam do siebie: - telaś żlobię na siedząco... MAMOOO? - słucham? - dlaciego dziewciny sikają pupą i musią siadać a fłopaki mogą i tak i tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.11.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 świetny ten Twój fłopak. nie wiem, czy już obchodzi imieniny, ale z okazji św. Marcina uściskaj go mocno. ps. zjadłabym rogala poznańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.11.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja też :) Uściski dla Marcinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.11.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 cześć Dorka, a ja właśnie byłam u Ciebie. świętujesz dziś jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cześć dziewczyny:-)Dzięki za życzenia, faktycznie swietujemy dziś Marcina. Dorka nie mogę sobie wybaczyć że nie było rogali dla Ciebie:-S Panowie od elewacji myśleli że dziś skończyli ale kierownik kazał poprawiać - mają być w czwartek.Ale dom już jest biały, z daleka wygląda bardzo fajnie;-)Kolejna rzecz odfajkowana. Co robicie ? Ja siedzę i pielęgnuje lenia. I dobrze mi z tym. Resetuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.11.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 cześć Dorka, a ja właśnie byłam u Ciebie. świętujesz dziś jakoś? Właśnie zauważyłam, muszę sama wpaść do siebie Ja ze świętowaniem nieszczególnie, choć wczoraj udało mi się od nie-pamiętam-kiedy wyrwać do kina, w dodatku bez pociech. Cześć dziewczyny:-) Dzięki za życzenia, faktycznie swietujemy dziś Marcina. Dorka nie mogę sobie wybaczyć że nie było rogali dla Ciebie:-S A mi to ciacho co było bardzo smakowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ooo do kina to i ja bym poszła... A tu obiad robić trzeba;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 witam się już z domku i przesyłam buziaki dla Marcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.11.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ja wypiłam właśnie kawkę z kuzynką. a przed chwilą wrócił mężuś i przyniósł piwo i mam nadzieję, że mnie poczęstuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Fajny taki wolny dzień nadprogramowy nie?My się snujemy dziś zombie po domu:) Do południa P był na budowie (były ciężkie rozmowy z panami, łącznie z fochami i zbieraniem zabawek;) ) później nasz kierownik wpadł na chwilę i siedział do 14. A jeszcze później totalnie nam się odechciało, w związku z czym obiad będzie po 17 może:) Jutro mam urlop więc spędzę miły dzień na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 a ja mam obie dziewczyny chore (tzn gorączkujące wysoko) zatem spędzę jutrzejszy dzień z nimi w domu (niekoniecznie miły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 O kurcze tzn długi weekend dziewczynom nie posłużył?Biedulki:hug: ps. pamiętam o Tobie ale napiszę dopiero jak zostane do lapka dopuszczona czyli pewnie jutro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Już mi baterie uszami wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Już mi baterie uszami wychodzą ja mam wszystkie z TRES-a jeśli Ci to w czyms pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 O kurcze tzn długi weekend dziewczynom nie posłużył? Biedulki:hug: ps. pamiętam o Tobie ale napiszę dopiero jak zostane do lapka dopuszczona czyli pewnie jutro:D powiedziałam ze następnym razem zostają u dziadków Może pomoże No ja myślę, że pamiętasz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts