Lukarna 11.11.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Właśnie Tresa oglądam w tej chwili. A wannową jaką masz?Bo cholera chyba wannową najgorzej mi znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Wietrzymy głowę od wyborów bateriowych.To z innej beczki. Czy do Noce by My Way będą pasowały białe, błyszczące 20x60? Czy lepiej szukać coś w macie? albo inny format? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Właśnie Tresa oglądam w tej chwili. A wannową jaką masz? Bo cholera chyba wannową najgorzej mi znaleźć TAKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 u TEGO sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Na alledrogo kupiłaś? Kurde czacha mi dymi, zaczęłam oglądac płytki, jednym okiem zerkam na wkłady kominkowe, a najchętniej poszłabym spać. Plan na ten tydzień: 1. Zamówić płytki do: a) łazienki górnej b) łazienki dolnej c) pralni. 2. Zamówić panele. 3. Zamówić całe wyposażenie łazienek (no dobra bez drzwi do prysznica). 4. Wybrać wkład do kominka. 5. Wybrać kamień na ramkę. 6. Policzyć pstryczki. 7. Załatwić papiery od gazu. I w przyszłą niedzielę zrobię rachunek sumienia:) ps. nie wierzę że to napisałam ps2. ale dam radę co? Edytowane 11 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.11.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 pewnie!!!!! będziemy Cię motywować odpowiednio...:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Czy do Noce by My Way będą pasowały białe, błyszczące 20x60? Czy lepiej szukać coś w macie? albo inny format? przecież u nas są białe płytki połączone z noce na podłodze... zapomniałaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 pewnie!!!!! będziemy Cię motywować odpowiednio...:hug::hug: No mam nadzieję przecież u nas są białe płytki połączone z noce na podłodze... zapomniałaś..? Nic nie zapomniałam, przez Was właśnie taką łazienkę będę miała:) Tylko nie pamiętam dokładnie jakie macie, duże 30x60, prawda? Zadowoleni jesteście z błyszczących? W kabinie wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 tak 30x60cm, bardzo ładnie się je myje, nie są problemowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Luka, czy Ty przypadkiem o czymś nie zapomniałaś????? Gdzie sa foty domku w wersji "white" ja się pytam?????? Acha, no i nie wiem czy wiesz, ale Twój dziennik za chwilę rocznicę będzie obchodził od ostatniego wpisu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Widziałam listę spraw do złatwienia. I cóż moge powiedzieć?? Nie to, że w Ciebie nie wierzę, ale nie za dużo na raz? Padniesz do niedzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Acha, no i nie wiem czy wiesz, ale Twój dziennik za chwilę rocznicę będzie obchodził od ostatniego wpisu:mad: I to mi przypomina, że gdzieś te wszystkie zdjęcia były razem Widziałam listę spraw do złatwienia. I cóż moge powiedzieć?? Nie to, że w Ciebie nie wierzę, ale nie za dużo na raz? Padniesz do niedzieli;) Dasz radę, dasz. Tylko za dużo się nie zastanawiaj, bo to zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na alledrogo kupiłaś? Kurde czacha mi dymi, zaczęłam oglądac płytki, jednym okiem zerkam na wkłady kominkowe, a najchętniej poszłabym spać. Plan na ten tydzień: 1. Zamówić płytki do: a) łazienki górnej b) łazienki dolnej c) pralni. 2. Zamówić panele. 3. Zamówić całe wyposażenie łazienek (no dobra bez drzwi do prysznica). 4. Wybrać wkład do kominka. 5. Wybrać kamień na ramkę. 6. Policzyć pstryczki. 7. Załatwić papiery od gazu. 8. Wysłać Kingusi zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.11.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 cześć Asiula, jak już ten plan tygodniowy podałaś do publicznej wiadomości, to teraz musisz się spiąć, bo Cię sprawdzimy w weekend. dziś Cię nie widać, więc pewnie działasz na całego i już ze 2 punkty z listy skreślone. pozdrawiam i dużo siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 tak 30x60cm, bardzo ładnie się je myje, nie są problemowe... Dzięki, Zastanawiam się jedynie czy 30x60 czy 20 x60:) Luka, czy Ty przypadkiem o czymś nie zapomniałaś????? Gdzie sa foty domku w wersji "white" ja się pytam?????? Acha, no i nie wiem czy wiesz, ale Twój dziennik za chwilę rocznicę będzie obchodził od ostatniego wpisu:mad: Już jest mały biały domek:) Widziałam listę spraw do złatwienia. I cóż moge powiedzieć?? Nie to, że w Ciebie nie wierzę, ale nie za dużo na raz? Padniesz do niedzieli;) To było wpisane pod wpływem chwili - jak tu się teraz wycofać?? I to mi przypomina, że gdzieś te wszystkie zdjęcia były razem Dasz radę, dasz. Tylko za dużo się nie zastanawiaj, bo to zabija Zastanawianie to moje drugie imię Niestety . cześć Asiula, jak już ten plan tygodniowy podałaś do publicznej wiadomości, to teraz musisz się spiąć, bo Cię sprawdzimy w weekend. dziś Cię nie widać, więc pewnie działasz na całego i już ze 2 punkty z listy skreślone. pozdrawiam i dużo siły życzę Cześć Kasia:) Niestety nie skreślone nic:( Sprzątałam na budowie o prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jedną fotkę wrzuciła i cała happy... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie ma co więcej pokazywać Gładzie pokazę jak skończą, zabudowy karton gips w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 więcej fotek elewacji być pokazała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A, elewacji:)Wrzucę wieczorem wczoraj sobie tylko jedno szybko na serwer wrzuciłam.Z daleka wygląda fajnie, z bliska - tragedia:)No nic, w przyszłym roku się zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A, elewacji:) Wrzucę wieczorem wczoraj sobie tylko jedno szybko na serwer wrzuciłam. Z daleka wygląda fajnie, z bliska - tragedia:) No nic, w przyszłym roku się zrobi:) Ej, co Ty gadasz???? Czemu tragedia? Tynku nie ma, to wiadomo, że nie jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts