1976pinacolada 13.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 co wygrałam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Oj Kinga to nie w porządku, wpisałaś tyle tytułów że MUSIAŁAŚ trafić:lol2::lol2: Owa piosenka to numer Co wygrałaś hmm Pomyślę bo mnie szybkością zaskoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 :lol2::lol2: Nie było mnie a tu dziennik ożył. Skończyli???? zostały Ci dwa dni na załatwienie listy. Gnaj z papierami gazowymi. Panele masz wybrane, tylko klepnij. Kafle weź takie jak Esiak. I trzy juz z głowy. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ej ja napisałam do Ciebie tą eskę czy tylko myślałam o tym?? Papiery gazowe są " w toku" - wieczorem posłaniec je odebrał, teraz muszę tylko molestowac Jureczka codziennie. Panele - dziś ustaliłyśmy że nie mogę zamawiać bo mam za wilgotno w domu - zaczekam az zaczniemy grzac a to - patrz powyżej;) Płytki - wybrane już mam, nawet sklep w którym tanie są ale ten cholerny płytkarz nieuchwytny nadal - a nie chcę zamawiać w ciemno:( Trochę się załamałam bo w górnej łazience nic mi nie pasuje. Zrobię jutro fotę to wam pokażę w czym rzecz. Wymusiłam na Boskim półkę nad kibelkiem i bidetem, źle mu powiedziałam i jest niesymetryczna. Przy kominie na którym ma być szafka, lustro i umywalka powstała zabudowa do rury od DGP i też mi cała symetria poszła w ... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 spokojnie, na pewno ogarniesz, to tylko chwilowe niedogodności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Ogarne ogarnę Na razie się relaksuję słuchając moich starych ukochanych kawałków:) Zapraszam: Chyba nie pójdę dziś spać Edytowane 13 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.11.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kinga, Luka - polałam sie czytając tytuły piosenek i komentarze twoje Kinia:):lol2: trafiłaś z każdym po troszku:) Luka, całuję, odezwij się . dostałaś urlop??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 1.Przewróciło się niech leży ... (np. wiadro z zaprawą klejową) 2. to już jest koniec .... (np. koniec gładzenia ścian) 3. całe życie mieszkam w klicie .... (w końcu niedługo zamieszkam na 200m2 ) 4. chodze i pytam (bo się zaczynam nie orientować - tyle się zmienia) 5. ciemna materia (mam chwilowe zaćmienia ) 6. co ty tutaj robisz (do teścia drogiego - miał się przeca odzepić ) 7. jestem z miasta (i nadal będę ) 8. stoją chłopcy (zamiast zapierdalać) 9. ucieczka 5:55 (jutro rano wstaję i uciekam daleko niech se radzą sami) 10. wnoszą , wynoszą (znaczy robota wre ) 11. wszystko chuj (mam wszystkiego po dziurki w nosie) 12. wyjątkowy dom ( bo TWÓJ ) na razie te tytuły kojarzą mi się z budową :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam z urlopu:) Jem pyszne śniadanie, popijam kawą i próbuję złapać telefonicznie tego %$^$#%#$#$%#$ pana od płytek. Obawiam się że to cholernie zły znak. Ta jego nieuchwytność A żeby nie było że od rana leniuchowałam, to: - przed 7 byłam na budowie wyłączyć alarm, potem - obudziłam, wyszykowałam i odwiozłam całą trójkę, potem - zatankowałam bo już jeździłam na oparach, potem - kupiłam brakujący klej i zawiozłam na budowę, potem - przeprowadziłam rozmowe moralizatorską z obrażonym panem elewatorem (nie cierpię jak mi ktoś wmawia coś), potem - wstąpiłam do sklepu to pyszne świeże bułki z dynią kupiłam też rękawicę ze skrobakiem do odśnieżania, w międzyczasie złapali mnmie na służbową komórkę więc potem - telefonicznie ogarnęłam pracę i potem - zrobiłam śniadanie i przyszłam do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ale masz mały biały domek !!! fajnie wygląda i z daleka nie widać żadnych maziaji. a jakie te płytki wybrane i po ile to niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 dzielna kobieto a ja się nie mogę zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Cześć grupo wsparcia:hug: Płytki pokażę jak zamówię - bo jeszcze mi się coś odmieni i co?? Kinga, męczy mnie ta nagroda dla Ciebie - nie wiem co to mogłoby być Może masz jakieś propozycje?? ( na rękodzieło w moim wykonaniu nie licz proszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kinga, męczy mnie ta nagroda dla Ciebie - nie wiem co to mogłoby być Może masz jakieś propozycje?? ( na rękodzieło w moim wykonaniu nie licz proszę) mnie też męczy bo ile można nogami przebierać umówmy się, że to co mi miałas wysłać a nie wysłałaś do tej pory potraktuję jako nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 upiecz te rogale Marcińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 mnie też męczy bo ile można nogami przebierać umówmy się, że to co mi miałas wysłać a nie wysłałaś do tej pory potraktuję jako nagrodę upiecz te rogale Marcińskie Uwierz mi - nie chciałabyś próbować rogali w moim wykonaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dostałam nagrodę, jestem usatysfakcjonowana, ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.11.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 powinnam iść za dobrym przykładem i też iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dostałam nagrodę, jestem usatysfakcjonowana, ide spać Do następnego konkursu przygotuję się lepiej, przyrzekam:rolleyes: powinnam iść za dobrym przykładem i też iść spać Ja też. Ale jeszcze Kilera jednym okiem oglądam. I pół lampki wina mi zostało. I kij z tymi bateriami - nie zając nie uciekną;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 straszyłam tylko a tak na poważnie to powinnam juz isc ale jeszcze cennik tworzę (ruszam z biznesem, tylko ciiii.....żeby nie zapeszyć) i na Kilera zerkam jednym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) A w międzyczasie bzykałam się z masztalerzem:lol2::lol2: lubię ten film chociaz jest tak głupkowaty:D Ooo to nic nie pytam głosno tylko&&&&&&&&&&&&&&&&&& A pochwalisz się na priv co to? To o czym kiedyś mówiłaś? ps. kurde nie mogę znaleźć wanny 160 żeby miała odpływ na środku:bash: ps.2. coś tam znalazłam ale hmm ps3. jednak nie znalazłam. Czyli co, brać 160 i będzie mnie korek gniótł w odwłok czy wziąć 170... Będę się mogłą z Ministrem wykąpać raz do roku jak jeszcze będziemy mogli na siebie patrzeć ale co resztę roku? Edytowane 14 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts