agalind 18.11.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć Paniom i Panu:) No to żart taki wisielczy z ta listwą, wybacz koleżance ona się wykańcza Tu nie chodzi o zlicowanie na narożnikach tylko o połozenie płytek na części ściany. Ściana płaska i na tym położone na srodku płytki. Luka, nie wiem czy rozumiem: płytki mają isc po środku tylko, tak? Jesli tak to obok naklejasz cienką płytę k-g i będziesz miała wszystko na równo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć Asia, było Twoje zdrowie jak obiecałam:) ale sie dzieje u Ciebie łał ściskam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I co z łazienką? Mnie się pomysł z wnęką w drewnie tak spodobał że kombinuję jak to u siebie zrobić w górnej. Tylko że wnęki tam żadnej nie mam, ale taki drobiazg mnie nie powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 I co z łazienką? Mnie się pomysł z wnęką w drewnie tak spodobał że kombinuję jak to u siebie zrobić w górnej. Tylko że wnęki tam żadnej nie mam, ale taki drobiazg mnie nie powstrzyma Do boju Ania!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Asia , gdzie jesteś?? ja dopiero wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cześć Paniom i Panu:) Luka, nie wiem czy rozumiem: płytki mają isc po środku tylko, tak? Jesli tak to obok naklejasz cienką płytę k-g i będziesz miała wszystko na równo:) Muszę jeszcze raz podjechac na budowę i zrobić zdjęcie razem z kabiną - problem płytkowy chyba jest jeszcze bardziej skomplikowany:bash: Cześć Asia, było Twoje zdrowie jak obiecałam:) ale sie dzieje u Ciebie łał ściskam:hug::hug: :hug: I co z łazienką? Mnie się pomysł z wnęką w drewnie tak spodobał że kombinuję jak to u siebie zrobić w górnej. Tylko że wnęki tam żadnej nie mam, ale taki drobiazg mnie nie powstrzyma co za problem zrobić wnękę Jakoś mnie wena łazienkowa opuściła. Asia , gdzie jesteś?? ja dopiero wstałam Jestem jestem - też bym pospała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kominek. http://img109.imageshack.us/img109/2951/ki8b.jpg Uploaded with ImageShack.us Czy kamień dać mniej więcej jak na zdjęciu? Czy ma pan zrobić osobną ramkę i osobno kawałek kamienia na podłogę?? edit: to nie mój kominek i nie mój kamień tylko nie mogłam innego w necie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.11.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 hej hej melduje sie w biegu ........ jesli kamien ma byc na podlodze to pociagnelabym go tak, jak na tym zdjeciu, by sie ladnie zlicowal, inaczej bedzie taki oderwany chyba, ze idealnie go spasujesz z podloga (co chyba bedzie trudne) dalej jestem nie w temacie ........... ale jakby co to wiesz gdzie pisac jakies dylematy lazienkowe ? dobrze widze ?? tez nieco wypalona jestem, ale moze doradze ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 mnie nie do końca się podoba wg mnie z mało kamienia wokół kominka a za dużo pod nim.... jakoś tak nieproporcjonalnie.... A nie chcesz szyby na podłogę? Wyglądałoby to lżej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 hej hej melduje sie w biegu ........ jesli kamien ma byc na podlodze to pociagnelabym go tak, jak na tym zdjeciu, by sie ladnie zlicowal, inaczej bedzie taki oderwany chyba, ze idealnie go spasujesz z podloga (co chyba bedzie trudne) dalej jestem nie w temacie ........... ale jakby co to wiesz gdzie pisac jakies dylematy lazienkowe ? dobrze widze ?? tez nieco wypalona jestem, ale moze doradze ?? pozdrawiam Cześć Słonko:) Dzięki za głos kominkowy:) A co do łazienki - na razie temat zostawiam, musze tu wrócić ze zdjęciem całej ściany łacznie z kabiną żebym mogła dokładnie naświetlić temat... Wtedy do Ciebie skrobnę żebyś zajrzała:) mnie nie do końca się podoba wg mnie z mało kamienia wokół kominka a za dużo pod nim.... jakoś tak nieproporcjonalnie.... A nie chcesz szyby na podłogę? Wyglądałoby to lżej .... Widzisz Kinga bo oryginalnie to zdjęcie wyglądało tak: http://img203.imageshack.us/img203/5160/08n2.jpg Uploaded with ImageShack.us ale ja je nieudolnie przerobiłam;) Szybę rozważam też ale nie mogę się do szklarza wybrać żeby obgadać co i jak. Może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 ze szklarzem niewiele masz do ugadania Ja po prostu zamówiłam szybe wielkości jaka mi pasowała, grubość ok 5mm, hartowana . Przywozisz od szklarza , podklejasz w rogach przezroczyste silikonki i kładziesz na panelach. Ot cała filozofia. A na lato można ściągnąć My mielismy ściągać ale ona jest tak "niewidoczna" że przeleżała do dziś Jakbys się zdecydowała na szybę to ja wówczas kamienia nie ciagnęłabym do samej podłogi tylko zrobiła go w formie ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No nie, jakby była szyba to wiadomo ze sama ramka. O cenie chociazby miałam pogadać Chociaz pewnie wyjdzie taniej niż kamień Nie wlatuje Ci pod tą szybę coś? Nie przeszkada Ci jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mi to oryginalne zdjecie się bardziej podoba. Nie żebyś zdolności nie miała, ale jednak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Acha, Luka, to już jutro????? Kciuki na zaś trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No nie, jakby była szyba to wiadomo ze sama ramka. O cenie chociazby miałam pogadać Chociaz pewnie wyjdzie taniej niż kamień Nie wlatuje Ci pod tą szybę coś? Nie przeszkada Ci jakoś? ja za swoją zapłaciłam 90zł (niby optiwhite ) zatem to smieszny koszt przy "podmuchu" wlatuja drobne paproczki - tak samo jak pod kanapę czy stół. odkurzaczem wyciągam (bez odnoszenia szyby) a raz w tyg Ewka podnosi i dokładnie odkurza, może nawet przeciera Nie przeszkadza Na samym początku jak ktoś z nas w nia wlazł to się strachał, że peknie czy coś. Ale teraz się przyzwyczailiśmy i w zasadzie jej nie zauważamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mi to oryginalne zdjecie się bardziej podoba. Nie żebyś zdolności nie miała, ale jednak;) Acha, Luka, to już jutro????? Kciuki na zaś trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Puść, to jeszcze nie jutro. Dziennik muszę dostarczyć jeszcze do wpisu;) ja za swoją zapłaciłam 90zł (niby optiwhite ) zatem to smieszny koszt przy "podmuchu" wlatuja drobne paproczki - tak samo jak pod kanapę czy stół. odkurzaczem wyciągam (bez odnoszenia szyby) a raz w tyg Ewka podnosi i dokładnie odkurza, może nawet przeciera Nie przeszkadza Na samym początku jak ktoś z nas w nia wlazł to się strachał, że peknie czy coś. Ale teraz się przyzwyczailiśmy i w zasadzie jej nie zauważamy Dzięki bardzo:) Już wiem tyle że lokalnie sobie takiej szyby nie kupię. Muszę się do Esiaka przejechać Jutro tam będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Siedze dziś [pół dnia i oglądam te filmiki są rewelacyjne na początek wklejam TEN - bardzo mi bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.11.2013 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zrypał mi się dźwięk:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Uwaga uwaga - apel Czy któraś z szanownych koleżanek bywa często w sklepie na I i byłaby w stanie zakupić mi coś? I wysłać? Bo w czarnej dupie za przeproszeniem jestem:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Uwaga uwaga - apel Czy któraś z szanownych koleżanek bywa często w sklepie na I i byłaby w stanie zakupić mi coś? I wysłać? Bo w czarnej dupie za przeproszeniem jestem:cry::cry: jutro mogę być pisz priva Ps. tylko nie szafę, pleaseeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts