Lukarna 04.10.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Klaudio chyba wie o co chodzi - bliskie zawodowe:) Lukarna, Ty to masz myśli;) Ja mam myśli?? Ja?? A kto mi tu pisze tak niejednoznacznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No właśnie Grześ wspominał, że go uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dziś rozmawiałam z nim o różnych wypadkach na budowie i wspominał Klaudiusza. A dziecko jest ciut starsze od Twojej Wiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A Ty wspomniałaś o locie próbnych G. ze schodów u Was w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No raczej to on mówił...Lot musiał byc boski, teraz się śmieję, ale gdybym to widziała to pewnie padłabym na zawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No i co tam ciekawego mówił? Pewnie, że Marianowi młotek upadł na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Fajnie macie że tak blisko siebie mieszkacie...Z Ewanz i z Klaudiuszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A Ty podobno blisko Esiaka, to też fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No fajnie, fajnie Wszystko o sobie wiemy, codziennie sobie mówimy dzień dobry a w kolejce do lekarza się przepuszczamy A tak na serio, to mąż Ardey mnie uczył, Ardea była sąsiadką z bloku obok, ewanz była wychowawczynią mojego starszego brata, potem moim nauczycielem. I tak jakoś się wszyscy znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Blisko blisko ale nie tak blisko:) A swoją drogą coś tu ostatnio Esiaka nie widać... A chciałam mu pięknie podziękować za podpowiedź w sprawie chudego betonu:) Halo, Marcin Klaudiusz i teraz zdradziłes wszytskie tajemnice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dobra, idę spać. NA 8 do pracy idziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Klaudiusz i teraz zdradziłes wszytskie tajemnice:) Niestety nie wszystkie. Dalej nie wiemy kiedy Donia Bernarda powie Victorii, że Maria Desanparada jest jej córką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 O mojej znajomości z Agatą zapomniałeś A Krystian to miłe dziecko i potrzebuje uwagi to sobie rozmawiamy i dziś akurat był temat budowa o akcji z młotkiem też coś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A no tak:P Więc moja narzeczona, przyszła żona była uczennicą Ardey A wspominałem, że zaczęliśmy z Agatą załatwiać sprawy ślubu powoli już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Okok, faktycznie wszystkiego nie powiedziałeś, zwracam honor:) I jak ta Desperanza powie tej Marii to oczywiście daj znać bo mi na tym kanale śnieży:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak bardzo powoli? To kiedy pamiętny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Niedługo się wszystkiego dowiedziecie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Klaudiusz Nie idź spać jeszcze Zapomniałam Ci powiedzieć że jutro tez trzeba kciuki trzymać, bardzo proszę Potem znów powiesz ze nic nie wiedziałes:) Oficjalnie: Jutro trzymamy kciuki za to, żeby beton dojechał, zeby Pan z Łatą miał paliwo (dziś do zagęszczarki nie mieli) i zeby beton szczęsliwie wylądował tam gdzie powinien a nie na marudzącej głowie Teścia:) Bardzo Was proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No to ja trzymam kciuki bardzo bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Oczywiście kciuki zapewnione:) Lukarna, wyluzuj trochę, bo zwariujesz tak przeżywając i o 4 rano myśląc o betonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts