1976pinacolada 03.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Kinga jaka Ty życiowa baba jesteś Och jak mi się marzy takie hop do łózka w pustym, puściutkim domu... ostatnio zrobiłam to dwa dni pod rząd i miałam gigantyczne wyrzuty sumienia Tak naprawdę to nie lubie tego bo potem ciężko wstać. I wygaszam kolejne drzemki w telefonie az go po prostu wyłączam .....a potem nie mogę z niczym zdążyć. Dzis dzięki śmieciarzom (musiałam przygotować kubły i wory z segregacją) "pracujący" dzień zaczęłam o 7:30. Tak się rozkręciłam, że wszystko co miałam zaplanowane na dziś było zrobione ok 11 Ale czy jutro starczy samozaparcia....? Zwłaszcza ze codzien rano mąż mówi "śpij głupia " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Lukarna odpisalam u mnie nt plytek gdybys cos jeszcze potrzebowala to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.12.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 i sfinksy, i gazu i barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kinga nawet mi nie mów bo zzielenieję z zazdrości... Mam taki niedobór snu:bash: Cześć Słonko Już lecę zobaczyć Nitka przezyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bóg zapłać dobra kobieto. Nawet listwy przyszybowe masz zaokrąglone jak ja więc już wiem , że się da Teraz mi napisz, że nie klniesz bardzo jak przyjdzie Ci je czyścić I jak to robisz - odkurzaczem najwygodniej czy "piórkami" ? Mi też mówili, że sie nie da przy zaokrąglonych listwach, ale jednak się da:) Do czyszcenia polecam cos takiego: http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_szczotka-do-czyszczenia-zaluzji-1615928.jpg. Szybko i dokładnie:) Dopóki tego nie miałam klęłam na czym świat stoi;) za tyle ładnych zdjęć to by jej się z czwórka naraz należała (czwórka dzieci) a ja świnia nie jestem Poza tym nie ma jak "starania" - jedyny czas w małżeństwie gdzie od nadmiaru seksu głowa babę nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ostatnio zrobiłam to dwa dni pod rząd i miałam gigantyczne wyrzuty sumienia Tak naprawdę to nie lubie tego bo potem ciężko wstać. I wygaszam kolejne drzemki w telefonie az go po prostu wyłączam .....a potem nie mogę z niczym zdążyć. Widzę, że mamy taką samą naturę Też w ciągu dnia kładę się w ostateczności, gdy już naprawdę padam (pobudkę mam przed 5), a potem jest tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 U nas trwa akcja: odpalanie pieca;)Jutro powiem czy działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.12.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 U nas akcja: brak prądu... Planowany czas naprawy: 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Esiak Pan ustawił piec, posprawdzał wszytsko i jak tylko odjechał to wyłączyli też:/ Miły Pan, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.12.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sikorski..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No ten od Ciebie, Sikorski chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 cześć Luczka, ale się u Ciebie dzieje. suuuper. i gaz i piec odpalony, i wcale nie widzę, że barierki krzywe. także patrz i na luzie ciesz się. tym bardziej, że sterowanie przejął m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Cześć Kasia:) Piec chwilowo wyłączony. Co chwilę zrywa prąd i boimy się żeby mu się jakies kuku nie stało:) Dzisiaj panowie dłubią zabudowy dalej: kuchenną i w dolnej łazience... na salon im chyba czasu nie wystarczy. Jutro ma wpaść znowu mój ulubiony hydraulik i zamontować filtr do wody - pan serwisant nakazał A do tego wszystkiego miałam już zamawiać płytki i mi ręka drgnęła;( Nie jestem do końca przekonana do koncepcji górnej łazienki buuu I się motam i miotam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A do tego wszystkiego miałam już zamawiać płytki i mi ręka drgnęła;( Nie jestem do końca przekonana do koncepcji górnej łazienki buuu I się motam i miotam:) jak to ?? Przecież miało być "Esiakowo" ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No miało i raczej tak zostanie*. Bardziej martwią mnie detale, obudowa wanny, nieregularny pasek przy szafce z umywalką...Teraz ma przyjść teściowa do dzieciaków ale jak już pójdzie to narysuję moje wątpliwości i Wam pokażę. Nadal wieje brrr * trochę się zastanawiam czy jednak nie kupić bardziej "gładkich" tych płytek podłogowych... chociaż one w katalogach wyglądają bardzo pstrokato a na podłodze połozone są kolorowe ale jakies takie bardziej stonowane się wydają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No to czekam U nas było wesoło. Mój tata przebrał się za Mikołaja, przyniósł wcześniej przygotowane paczki , zostawił pod drzwiami i zadzwonił do drzwi. Kiedy otworzyliśmy to już odchodził - baliśmy się, że Lena go pozna. Zadzwonił dzwoneczkiem, krzyknął z daleka HO-HO i z przerzuconym przez ramię workiem oddalał się w kierunku drogi. Zapomniał jednak że między drzewami mamy rozciągnięty drut , żeby obcy samochodami nie wjeżdżali na działkę. Usłyszałam tylko siarczyste Q.......... i zobaczyłam jak leży - na szczęście na worku (a nawet dwóch ) wypełnionym pustymi butelkami pet, które robiły za objętość :rotfl: Słuchajcie, dostałam takiego ataku smiechu, że łzy ciurkiem płynęły mi po policzkach. Jeszcze teraz jak to pisze to mam "drgawki" Mam stała schowana za garażem i tez sikała po nogach. Cyrk na kółkach - mówię Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 No to czekam U nas było wesoło. Mój tata przebrał się za Mikołaja, przyniósł wcześniej przygotowane paczki , zostawił pod drzwiami i zadzwonił do drzwi. Kiedy otworzyliśmy to już odchodził - baliśmy się, że Lena go pozna. Zadzwonił dzwoneczkiem, krzyknął z daleka HO-HO i z przerzuconym przez ramię workiem oddalał się w kierunku drogi. Zapomniał jednak że między drzewami mamy rozciągnięty drut , żeby obcy samochodami nie wjeżdżali na działkę. Usłyszałam tylko siarczyste Q.......... i zobaczyłam jak leży - na szczęście na worku (a nawet dwóch ) wypełnionym pustymi butelkami pet, które robiły za objętość :rotfl: Słuchajcie, dostałam takiego ataku smiechu, że łzy ciurkiem płynęły mi po policzkach. Jeszcze teraz jak to pisze to mam "drgawki" Mam stała schowana za garażem i tez sikała po nogach. Cyrk na kółkach - mówię Wam. :rotfl: ale mieliście ubaw. dużo bym dała za takie przedstawienie, oby nie ze sobą w roli głównej. cześć Luka, miałaś nam jakieś wątpliwości pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Luka ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.12.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dorka, uczestniczę w terapii - już mi lepiej;) I pytanie: Do szarych matowych płytek podłogowych, pamiętacie? Wymarzonych tych, zapomniałam jak się nazywają Ścienne brać matowe również prawda? Kurde mam wrażenie że juz pytałam o to kiedyś... ps. trochę się boję matowych czy jakoś źle się nie bedzie ich czyściło np w kabinie albo przy umywalce... a do wyboru mam z serii i błyszczące i matowe:confused: ps2. w pralni zaszaleć czy w świetle końca wykończeniówki oraz różnych zdarzeń brać wersję economy?? kurde wiem - economy, tak się tylko pytam ps3. szkoda ze nadal się nie mam czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.12.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Aaa teraz doczytałam wcześniejsze. Sorry dziewczyny:hug: Kinga padłam z Dziadka Mroza w opałach:lol2::lol2::lol2: Cześć Kasia Wątpliwości dotyczą górnej łazienki a konkretnie tej ściany: http://img834.imageshack.us/img834/5482/bsoz.jpg Uploaded with ImageShack.us Za Waszą radą w tym miejscu gdzie jest pionowy zielony pasek chciałabym wstawić kawałek innej płytki (innej tzn nie - białej która będzie pod lustrem i na reszcie ścian łązienkowych), żeby oszukać nie-symetrię. Pierwszy poryw serca to była mozaika od kompletu Wszystko byłoby OK, gdyby nie cena:( Potrzebowałabym 9 plastrów. Póxniej wymyśliłam że mogłyby być tam połozone zwykłe płytki podłogowe pocięte na 30 cm kawałki i przyklejone jedna nad drugą - koszt pewnie dużo mniejszy, efekt powiniem być OK (też tak sądzicie??) ale powstaje jeden problem: Jak zakończyć płytki z prawej strony, przy krawędzi muru? W sumie z obydwu stron paska jakoś zakończyc je trzeba... Jest to gruby gres podobno cięzko się go szlifuje i często robią się odpryski:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts