1976pinacolada 12.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Panie się częstują. Do wyboru do koloru Koło południa odezwał się ktoś z ogłoszenia o kupno mieszkania. Umówiliśmy się na 18 - miał przyjehac z innego miasta więc nie "ciekawski sąsiad" . Pojechałam tam o 13 i zapierd.... tzn sprzątałam do 17. Przyjechali, połazili, popatrzyli, pomacali a na koniec powiedzieli, że oni już dziś 4 mieszkania oglądali i tak z ciekawości jeszcze chcieli nasze zobaczyć....mimo ze wiedzieli ze ich na nie nie stać . Noz Q....M...., po co dupe zawracali się pytam. Mogłam leżeć i pachnieć , wrrrr............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na pohybel takim ciekawskim, ale przynajmniej masz posprzątane, więc przy następnym oglądaczu już nie będziesz się musiała sprężać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja poproszę coś z cytrusami może... Fakt nic tylko się upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Na pohybel takim ciekawskim, ale przynajmniej masz posprzątane, więc przy następnym oglądaczu już nie będziesz się musiała sprężać Cronin, jak chętni będą tak często jak do tej pory to uwierz mi, zdąży się zakurzyć Julka się cieszy bo sylwka tam robi i miała z koleżankami sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja zatonęłam w świecie baterii i innych gówien za przeproszeniem:bash: Jak zwykle chcę przekombinować pewnie. Szukam coraz tańszych chociaż kusi mnie Kludi Zenta do dolnej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Też ją miałam wziąć do dolnej (tą z deszczownicą i termostatem), ale koniec końców poszłam po taniości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie, ja tą Zenta to baterię do umywalki, tą XL:) Prysznic nie.Prysznic jakiś tani pójdzie, tylko z baterią termostatyczną. Zastanawiam się jedynie mocno nad zestawem do górnej łazienki. Bo cholera tam więcej tego ustrojstwa jest: umywalka, bidet, wanna, prysznic - robi się sumka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Łączę się w bólu armaturowym.... ale przynajmniej ustaliłam, że mimo podgrzewacza elektrycznego nie muszę się martwić, wszystkie moge brać jak leci.... Tylko którą???? Byle chromowanie po tygodniu nie zlazło, bo górną półką toto nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Czesc wieczorowa pora:) Kinga, szkoda, ze na dupkow trafiliscie:hug: Reszta niech tak nie mysli nad tym wykonczeniowka, bo zwariuje zanim sie wprowadzi;) PS. Sorry za brak polskich znakow, ale na tym ustrojstwie nie potrafie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja już zwaryjowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.12.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ja zatonęłam w świecie baterii i innych gówien za przeproszeniem:bash: Jak zwykle chcę przekombinować pewnie. Szukam coraz tańszych chociaż kusi mnie Kludi Zenta do dolnej łazienki... Luka - przeca Ty już miesiąc temu tego szukałaś Weź kliknij w końcu i lecimy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dorka, uwierz mi, ze jeszcze nie.... bo moze byc gorzej;) Jak sobie pomysle, ze perlator byl wazniejszy niz obiad to sama mam bole bulimiczno-anoreksyjne:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Luka - przeca Ty już miesiąc temu tego szukałaś Weź kliknij w końcu i lecimy dalej. Akurat:d Aska wybiera miedzy bialymi i ..... bialymi plytkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Reszta jest wewnętrznie rozbita i obustronnie rozdarta.Bo reszta chciałaby żeby było dobrze, slicznie i tanio.I reszta ma zaburzenia w procesie decyzyjnym, poważne zaburzenia kwalifikujące resztę do długotrwałego leczenia i rehabilitacji w pokoju bez:- drzwi- klamek- paneli- włączników światła- urządzeń dawczo-odbiorczych związanych z wodą i innymi płynami W przypływie protestu zjadłam bułkę z masłem i paprykarzem ale nic mi to nie pomogło:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Akurat:d Aska wybiera miedzy bialymi i ..... bialymi plytkami:D Gupia:D Wcale jej Kinga nie słuchaj, płytki wybrałam tylko po prostu nie wiem ile zamówić:lol2: ps. tzn już wiem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No, ja Aga nie wiem... Druga reszta ma obsession na punkcie przemieszkania wigilii i nowego roku u siebie śni się po nocach, za dnia i w ogóle. A dziecko mnie załatwiło jednym zdaniem "przecież to będzie tak krótko, że prawie nie zauważymy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No ja się uspokoiłam i przestałam rwać włosy z głowy że nie zamieszkamy na święta po jednym zdaniu Średniej: "mamo, przecież 2 miesiące to nie jest długo... to nie rok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dorka, ja bede miala 12 osob na WIgiliii, a jeszcze nie zaczelam planowac co i jak. Nie czuje swiat i tyle:( Luka, no jak wybrane i policzone to co nas podpytujesz od kilku tygodni ?? Dorka, objawy normalne u kazdego wykanczajacego sie .... i otoczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dobra ide spac. Do jutra Drogie Panie. PS. Glowa mnie napiernicz i nawet wino nie pomaga:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Podpytuję bo chcę mieć perfekcyjnie:p Jeju wiem że męcząca jestem. Się postaram już nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts