Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Panie się częstują. Do wyboru do koloru

wódka.jpg

Koło południa odezwał się ktoś z ogłoszenia o kupno mieszkania. Umówiliśmy się na 18 - miał przyjehac z innego miasta więc nie "ciekawski sąsiad" . Pojechałam tam o 13 i zapierd.... tzn sprzątałam do 17. Przyjechali, połazili, popatrzyli, pomacali a na koniec powiedzieli, że oni już dziś 4 mieszkania oglądali i tak z ciekawości jeszcze chcieli nasze zobaczyć....mimo ze wiedzieli ze ich na nie nie stać . Noz Q....M...., po co dupe zawracali się pytam. Mogłam leżeć i pachnieć , wrrrr............

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na pohybel takim ciekawskim, ale przynajmniej masz posprzątane, więc przy następnym oglądaczu już nie będziesz się musiała sprężać :)

Cronin, jak chętni będą tak często jak do tej pory to uwierz mi, zdąży się zakurzyć ;)

Julka się cieszy bo sylwka tam robi i miała z koleżankami sprzątać

Nie, ja tą Zenta to baterię do umywalki, tą XL:) Prysznic nie.

Prysznic jakiś tani pójdzie, tylko z baterią termostatyczną.

Zastanawiam się jedynie mocno nad zestawem do górnej łazienki. Bo cholera tam więcej tego ustrojstwa jest: umywalka, bidet, wanna, prysznic - robi się sumka...

Łączę się w bólu armaturowym.... ale przynajmniej ustaliłam, że mimo podgrzewacza elektrycznego nie muszę się martwić, wszystkie moge brać jak leci.... Tylko którą???? Byle chromowanie po tygodniu nie zlazło, bo górną półką toto nie będzie.

Ja zatonęłam w świecie baterii i innych gówien za przeproszeniem:bash:

Jak zwykle chcę przekombinować pewnie. Szukam coraz tańszych chociaż kusi mnie Kludi Zenta do dolnej łazienki...

Luka - przeca Ty już miesiąc temu tego szukałaś ;)

Weź kliknij w końcu i lecimy dalej.

Reszta jest wewnętrznie rozbita i obustronnie rozdarta.

Bo reszta chciałaby żeby było dobrze, slicznie i tanio.

I reszta ma zaburzenia w procesie decyzyjnym, poważne zaburzenia kwalifikujące resztę do długotrwałego leczenia i rehabilitacji w pokoju bez:

- drzwi

- klamek

- paneli

- włączników światła

- urządzeń dawczo-odbiorczych związanych z wodą i innymi płynami

W przypływie protestu zjadłam bułkę z masłem i paprykarzem ale nic mi to nie pomogło:sick:

No, ja Aga nie wiem...

Druga reszta ma obsession na punkcie przemieszkania wigilii i nowego roku u siebie :) śni się po nocach, za dnia i w ogóle.

A dziecko mnie załatwiło jednym zdaniem "przecież to będzie tak krótko, że prawie nie zauważymy"