1976pinacolada 13.12.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Bo papieża wybrali padłam i to w dodatku białego bo biały dym Edytowane 13 Grudnia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No dobra to oficjalnie, zeby nie było że nic się nie dzieje:- zamówiłam wszystkie brakujące płytki (tzn prawie, przed chwilą przypomniało mi się że jeszcze brakuje nam na schody do piwnicy:sick: ) - zamówiłam panele. Wszystko ma zostać wysłane w poniedziałek.Teraz pozostaje mi grzecznie czekać i modlić się aby szanowny pan Płytka zawitał w me skromne progi. Czyli jeszcze tylko muszę zamówić:- wyposażenie łazienek- wkład kominkowy- brakujący styropian- brakujące płytki na schody O czym powinnam jeszcze pamiętać - z czego można odzyskać część vatu?? - klej chyba prawda? - a te maźgaje uszczelniające?- fuga też?- podkład do paneli? - czy podkład jakiś szczególny??- listwy? O matko chyba nie bedzie tak łatwo jak mi się wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No dobra to oficjalnie, zeby nie było że nic się nie dzieje: - zamówiłam wszystkie brakujące płytki (tzn prawie, przed chwilą przypomniało mi się że jeszcze brakuje nam na schody do piwnicy:sick: ) - zamówiłam panele. BRAWO Wszystko ma zostać wysłane w poniedziałek. Teraz pozostaje mi grzecznie czekać i modlić się aby szanowny pan Płytka zawitał w me skromne progi. W imię ojca...... Czyli jeszcze tylko muszę zamówić: - wyposażenie łazienek - wkład kominkowy - brakujący styropian - brakujące płytki na schody kominek wybierz - u mnie poszło szybko bo miałam jasne kryterium. Miła być podłużny i niedrogi O czym powinnam jeszcze pamiętać - z czego można odzyskać część vatu?? - klej chyba prawda? - a te maźgaje uszczelniające? - fuga też? - podkład do paneli? - czy podkład jakiś szczególny??mój był szczególny bo na ogrzewanie podłogowe, u Ciebie chyba całkiem normalny.....Tylko grubość dopasuj tak, żeby podkład z panelem wyszedł tyle co klej z płytką - listwy? O matko chyba nie bedzie tak łatwo jak mi się wydawało będzie ! Pomożemy ! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Luka, nie martw sie na zapas, dasz rade, oczywiscie z nasza pomoca:D;) Uchwyty ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Wiecie jak się stresowałam zamawiając to wszystko?? Jutro wejdę do Ikei sobie coś w nagrodę kupić za to że taka dzielna byłam:):) Aga przesyłka została dopiero niedawno odpakowana do końca bo otwierał ją najmłodszy a miał przykazane żeby niczego nie uszkodzić więc męczył się ponad godzinę:) Uchwyty śliczne - pierwsza część mojej kuchni:D Jeszcze raz dzięki:hug: Dziewczyny liczę na Was że mnie jeszcze w przyszłym tygodniu w tyłek kopniecie, co? Na ta chwile muszę zakończyć zakupy bo źródełko mi wyschło i z przyczyn ode mnie niezależnych zasili się dopiero w środę buuu A tak mi dobrze szło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No dobra to oficjalnie, zeby nie było że nic się nie dzieje: - zamówiłam wszystkie brakujące płytki (tzn prawie, przed chwilą przypomniało mi się że jeszcze brakuje nam na schody do piwnicy:sick: ) - zamówiłam panele. Wszystko ma zostać wysłane w poniedziałek. Teraz pozostaje mi grzecznie czekać i modlić się aby szanowny pan Płytka zawitał w me skromne progi. Czyli jeszcze tylko muszę zamówić: - wyposażenie łazienek - wkład kominkowy - brakujący styropian - brakujące płytki na schody O czym powinnam jeszcze pamiętać - z czego można odzyskać część vatu?? - klej chyba prawda? - a te maźgaje uszczelniające? - fuga też? - podkład do paneli? - czy podkład jakiś szczególny?? - listwy? O matko chyba nie bedzie tak łatwo jak mi się wydawało... do zwrotu vatu dawaj wszystko, najwyżej każą Ci później wykreślić... będziesz miała na to wszystko faktury do końca grudnia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja wiem że mam dawać wszystko, tylko żeby dawać to muszę najpierw kupić Za to co kupiłam to będę miała a o reszcie będę rozmawiała po niedzieli. Chyba łazienkowe kupię w lazienkaplus.pl - najwyżej sobie odbiorę wszytsko za jednym zamachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ciesze sie, ze kupilam to co trzeba:D Luka, z checia wielka kopne Cie w tylek nawet kilka razy:lol2: Na parapetowe licze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Marcin: Mamusiu w tym prezencie są jakieś śrubki - to dla mnie?? :lol2: ps. oczywiście dla najmocniej kopiących - honorowe miejsca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 To czuje sie honorowym gosciem kopie Cie juz 3 lata:lol2: PS. Mam slabosc do malych Marcinow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No i teraz wszystko jasne: mój organizm broni się przed kopniakami obrastając w miękką otoczke tłuszczu... To przez to kopanie jestem gruba:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Trzeba bylo od razu napisac, ze nie jestem zaproszona:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Oj tam, nie marudź, przecież wiesz że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) No tak, wprosilam sie:D A zawsze bylam taka grzeczna i ulozona;) ...dopoki Was nie poznalam...... Edytowane 13 Grudnia 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Aga weź przestań Ja Ci tu z wyznaniami prawie a Ty sobie ze mnie jaja robisz:p Grzeczna i ułożona... dobre:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 I tak Cie uwielbiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.12.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 14.12.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 za mnie znów pozaznaczali.. dobra ciocia zaniosła i przyniosła pozaznaczane fakturki.. tylko muszę w innym US złożyć, więc moga pytać.. O czym powinnam jeszcze pamiętać - z czego można odzyskać część vatu??[/b] - klej chyba prawda? zaznaczałam - a te maźgaje uszczelniające? też wchodzi - fuga też? to też - podkład do paneli? - czy podkład jakiś szczególny?? nie miałam więc nie wiem czy się zaznacza - listwy?to też i panele O matko chyba nie bedzie tak łatwo jak mi się wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.12.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 zamorduję Was za te gadki o pysznej bułce z masełkiem, drożdżówce i innych. Przez Was musiałam iść kanapki sobie robić! Masakra ostatnio, wiecznie jestem głodna. I to jak!! To przez brak grudniowych treningów i niejedzenie słodyczy. Aaaa nażrę się w te święta jak dzika świnia... to tak na marginesie a w sprawach zakupowych to pociesz się Luka, że jestem dalekooooo za Tobą. Stresa łapię, bo dni uciekają, decyzji co kupujemy a co nie brak, a szanowny Inwestor prezentuje pełen zen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts