1976pinacolada 19.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 KInia -wygrałaś Twój kanapowiec tańszy cholera.... no powiem Ci, że on podejrzanie tani. Dlatego tak portkami czepałam co to przyjedzie..... Ale jestem mile zaskoczona... EDIT : a jakie wzorniki tkanin mi przysłał Pełna profeska i mega duży wybór bonele.... kolejne nieznane mi słowo :) czy to sie w budowaniu kiedys skonczy??? :D:D dzieki za info, wiem o co Ci chodzi z miekkością, salonowe kanapy chyba trzeba własnym tyłkiem sprawdzić no ja jak kupowałam salonowe to dupsko sadzałam na każdej wystawionej w salnie meblowym. I w tych moich to właśnie nas urzekło, że ciałko się zapada i jest otulone przez mebel. Myślę, że ortopeda wybrałby inaczej Ale co tam, na coś trzeba chorować/umrzeć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Moja dupa się zakochała w zupełnie innej kanapie, niestety portfel nie To co mam jest efektem kompromisu. Wydaj mi się,że ładny ten kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.12.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 cuuudny kompromis, szkoda ze taki do mnie sie nie zmiesci, ale przyjdzie czas i na moja kanape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Za tą cenę kanapa podoba mi się jeszcze bardziej:) Ciekawe czy u mnie wejdą dwie trójki... Ale kurde chyba nie:( Spojrzałam na all i trójka ma 270. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Za tą cenę kanapa podoba mi się jeszcze bardziej:) Ciekawe czy u mnie wejdą dwie trójki... Ale kurde chyba nie:( Spojrzałam na all i trójka ma 270. to mu napiszesz że ci zależy na innym wymiarze i on Ci zrobi taką jaka chcesz gość jest naprawdę elastyczny witam się porannie i zmykam na ściągnięcie szwów z J do Prokocimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Co jej było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Co jej było?? szybciutko nam się udało obrócić 2 tyg temu miała wycinane 3 znamiona barwnikowe - miała je w miejscach narażonych na urazy. Na brzuchu, plecach i szyji. Histopatologia na szczęście wyszła dobrze wiec kamien z serca lece do szmaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 hej super, ze panele i plytki zalatwione temat baterii to temat rzeka ale powiem Ci, ze najwiecej czasu mi samej zabiera wybor lamp do teraz w wielu miejsca wisza jedynie kable szybciej wybralam plytki, panele czy sprzety niz oswietlenie .... ale ten etap najbardziej cieszy ne stresuj sie za bardzo, bo nie bedzie miejsca i czasu na radosc z wykonczeniowki przeszlam to, wiec teraz moge pocieszac innych tyle gadacie, ze nie nadrobilam wszystkiego i nie wiem, jakie ostatecznie beda plytki na podlodze i na czym stanelo z mozaika ? pozdrawiam przedswiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.12.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Kinga, kurcze Marcin też ma ale pod pachą... Po Nowym Roku muszę sie z nim w końcu udać do lekarza z tym:bash: Cześć Słonko Na chwilę odwieszam zakupy budowlane na kołek. Czas zacząć przygotowania do Świąt:cool: Płytki będą takie: - podłoga kuchnia, korytarz i dolna łazienka Saime Concreta 30x60 kolor Argilla - dolna łazienka ściany - obiektowe=matowa"] Rako 20x40 - górna łazienka podłoga - Paradyż Noce by My Way rozmiar 89 x14,9, dodatkowo na ścianę wąski pasek mozaiki - górna łazienka ściana - Paradyż Midian Bianco 20x60 I to wszystko:) Będę was męczyć dalej po świętach:) Kasia, Ty Diable:D A teraz uprzejmie proszę o rzucenie przepisu na fajną sałatkę śledziową - wiem, nie jestem oryginalna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Lukarna bardzo ladne plytk wybralas w moim guscie a te biale, ktore mam u mnie na dole nie pasowaly Tobie ? ale chyba one i tak sa podobne jestem ciekawa efektu koncowego z pewnoscia bedzie slicznie i elegancko tych pierwszych firm nawet nie znalam jesli chodzi o salatke, to mam 2 ulubione 1. Mozna ja nazwac sledz po japonsku (aczkolwiek spotkalam wiele wersji, wiec moze znasz skladniki: - sledzie solone, - groszek z puszki -jajka ugotowane na twardo - ogorek kiszony lub konserwowy - cebulka, sol, pieprz, pietruszka zielona - majonez i jogurt naturalny kroisz, mieszasz, doprawiasz do smaku proste i pyszne 2. To rodzaj Kartoffelsalat skladniki: - zimniaki ugotowane - sledzie - ogorek kiszony - cebulka lub szczypiorek - przyprawa do ziemniakow, sol, pieprz - majonez + jogurt kroisz w kostke, doprawiasz mieszasz i gotowe smacznego jakbys szukala innych inspiracji to w necie jest tego od groma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 słonko - kradnę jeden przepis. I tym sposobem mam kolejną pozycje na liście "do zrobienia". Nie wiem czy nie wzięłam zbyt dużo tym razem na siebie w te święta ..... Asia - a jak u Ciebie przygotowania ?? Ubieracie "budowlaną " choinkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.12.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dzięki Słonko, zrobię tą "japońską":)Tylko kurcze kupiłam już sledzie w oleju na tackach, myślę że się nadadzą, prawda? Kinga mimo cichego planu nie ubieram budowlanej. Zrobiłam rachunek sumienia i wyszło mi że dzieciaki i obecne mieszkanie są/jest tak odsunięte na bok przez budowę że nie mogę ich jeszcze potraktować "po łebkach" w Święta. Skupiam się na tym, żeby wszystko dokładnie wysprzątać (wczoraj umyłam wszytskie okna:) ), wciągam dzieciaki w przygotowania i jest fajnie. Dzisiaj kupujemy i ubieramy choinkę w mieszkaniu, potem może upieczemy jakieś ciastka...Na choinkę w nowym domu przyjdzie czas w przyszłym roku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.12.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 pewnie, wszystko w swoim czasie. Budowa nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.12.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Nie ucieknie ale dziś znowu mnie dopadła:)No nic, zobaczymy jak przedświąteczny nastrój wpływa na rozmowy/decyzje/zakupy budowlane... Wczoraj z P obiecaliśmy sobie, że przez Święta nie rozmawiamy o budowie nic a nic:) A w przygotowaniach świątecznych jestem daleeeeeko w tyle.No nic, wypiję kawę i uciekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.12.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Asia - a masz dziś wolne czy w pracy jeszcze?? Ja zaraz wchodzę pod prysznic i biore się do roboty. Dzis w planach tort , piernik z powidłem, sałatka śledziowa, barszcz i galaretka drobiowa Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.12.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) http://img20.imageshack.us/img20/6045/ybq3.jpg Uploaded with ImageShack.us :hug: Edytowane 23 Grudnia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 23.12.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 "Aby Święta Bożego Narodzeniabyły Bliskością i Spokojem,a Nowy Rok – Dobrym Czasem."- Konstanty Ildefons Gałczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Asiunia najserdeczniejsze życzenia pieknych, magicznych i cudownych świąt w gronie Rodziny i Przyjaciół i spełnienia Waszych marzeń http://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Pina, wykorzystam gospodynię i dla Ciebie i Rodzinki wszystkiego świątecznego, najlepszego i spokojnych i radosnych Świąt powodzenia we wszelkich Waszych zamierzeniach i planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts