Lukarna 06.01.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dobra wyspałam się w końcu. Teraz kawa, sernik (do upieczenia niestety;) ) szybki obiad i jak przystało na małżeństwo budujących - na budowę Mój P musi przerobić dziś jeszcze trochę instalację elektryczną w górnej łazience. A konkretnie oświetlenie kabiny prysznicowej. A ja jako dobra żona będę go wspomagać dobrym słowem, ewentualnie pozamiatam po kuciu ścian:) Przypomniało mi się w nocy że jeszcze w 2 garderobach nie mamy wentylacji:confused: Kolejne kucie - Boski będzie zachwycony że musi ryć w gotowych już ścianach. Ciekawe o czym jeszcze zapomnieliśmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Wpadam, ściskam i życzę w Nowym Roku, żeby Luka była wyłącznie Lucky Luką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ja nie wiem jak można spać pod pościelą 140, toż to maleństwo, u nas kazdy ma dużą własną (dzieci też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ja nie wiem jak można spać pod pościelą 140, toż to maleństwo, u nas kazdy ma dużą własną (dzieci też) mówię Wam szczerze że ja niedawno się dowiedziałam, że istnieja 2 rozmiary pościeli Spimy pod 140-150 od 15 lat Zmiana rozmiaru kołdry wiązałaby się ze zmianą kilku kompletów pościeli dlatego poki co zostanie tak jak jest -------------------------------------------------- Czy Wy tez się cieszycie że ten okres świąteczno-noworoczno-trzechkrólowy dziś już się konczy??? Ja już się nie mogę doczekać powrotu do normalności. Zaraz robie sobie listę rzeczy do zrobienia. Jutro zaczynam od uszycia (na maszynie! ) stroju na bal przebierańców dla L. A teraz ide robić naszyjnik (nie z podkładek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 nie ciesze sie, bo jutro dziecie ma na 7:30 do szkoly a od dwoch tygodni spalismy do 9 a nawet i 10, wiec bedzie dramat za to jest szansa ze waga znowu sie wyrowna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Och Dorka nawet nie wiesz jakbym chciała żeby ten nowy przydomek przylgnął do mnie na dobre:hug::hug: Kinga Ty mnie zadziwiasz nieustannie tymi robótkami ręcznymi, chylę czoła i czekam na okazanie:) I niestety nie cieszę się z końca wolnego:( W sumie nie odczułam jakoś specjalnie świętowania bo żyłam sprawami budowlanymi mocno i jakoś mi to minęło wszystko bokiem. I jak sobie pomyślę że jutro do pracy:sick: Nita, z pobudką to łączę się w bólu... Chociaż jutro luz bo P ma urlop więc ja wstanę rano i uciekam do pracy - nie muszę nikogo zrywać i szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ja tam się cieszę naszyjnik skończyłam, jutro obfoce w świetle dziennym Co do wagi poświątecznej to dramat Ostatnio ważyłam tyle co teraz tylko w którymś tam (początkowym) miesiącu ciąży Później nigdy mi się to nie zdarzyło. Słodycze mnie gubią :bash: Mam postanowienie noworoczne - przepraszam się z Hula-hopem i licze na szybkie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mogę kawał? Idzie Jezus. Spotyka siedzącego pod murem ćpuna palącego skręta. ćpun pyta: - Ty, Broda, zarajasz? Jezus podszedł, wziął skręta , zaciągnął się ze 3 razy po czym oddał ćpunowi skręta, odwrócił sie i odszedł - Hej, Broda, powiedz chociaż czy smakowało...????!!!!! jezus na to: - ja nie jestem Broda tylko Jezus!!! - no i o to kurwa chodziło, o to chodziło !!!!!! odpowiada ćpun :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 MSU :hug::hug: Na Melmaxie spokój? Kinga :lol2: ps. zróbcie coś żebym nie musiała iśc jutro do pracy pliiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A w ogóle to dziś odstawiałam sprzątania ciąg dalszy. P rujnował pracę ekipy Boskiego przekuwając w połowie ścianę na korytarzu na poddaszu a ja biegałam z miotłą i miotełką. Obleciałam wszystkie biegi schodów piwnica - parter - poddasze, myślę że spaliłam jakieś milion pięćset kalorii;) Wypiliśmy z P pyszną kawę, poczytałam gazetę i ponapawałam się ciszą w domu... Podjęliśmy decyzję: więcej kolorów w domu nie będzie, resztę lecimy na biało:yes: Kamień kolejny spadł mi z serca bo wszystko we wnętrzach zaczęło się składać w spójną całość. I znikło kilka problemów od razu:) Mogę uspokojona iść spać Jutro ciężki dzień, muszę wykonać milion telefonów i rozdwoić się będąc jednocześnie w pracy i na budowie. Dobrze że P ma wolne to odbierze przesyłki łazienkowe i jeden kłopot z głowy. Po południu muszę kupić podkład do paneli. Jest świetnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jest świetnie:yes: i tak trzymać !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ale kawkę dasz radę wypić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 i tak trzymać !!!!!!!!!!!! Będę się starać bardzo - to moje postanowienie noworoczne chociaż nie cierpię postanowień Ale kawkę dasz radę wypić? Spooooko;) To jedyny jasny element powrotu do kieratu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 spooooko;) to jedyny jasny element powrotu do kieratu;) a my????!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dorka obudź się No toć piszę że Wy:wiggle::wiggle: kawa=tylko Wy edit2: jest takie słowo "Wy"?? ale głupio brzmi, nie?? jeszcze powtórzone obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Dorka obudź się Już, juz, mieliśmy akcję kilkugodzinną pt. ' Ojejejeju, gdzie są moje klucze, oejejejeju gdzie jest mój zegarek ' Znalazły się, na szczęście nie w szambie jak prorokowaliśmy i adrenalina mi znów opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Uff czyli wszytsko się wyjaśniło;) Mogę iść spokojnie spać.Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.01.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts