nita83 09.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ja właśnie mojego wykopałam, żeby polegiwał z dziecmi odkurzacz mi się zepsuł i mała wycieczka po nowy skończyła się lodami, a odkurzacza nadal brak Luka, ja na imprezie przez pomyłkę doprawiłam dwa razy kotlety i można było zionąc ogniem. O dziwo mężczyźni byli zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nowy odkurzacz - poważna rzecz:) Mój P odkrył zamówiony cichaczem mikser.Zapytał: po co Ci jak masz coś takiego podobnego?? (robot kuchenny)Ale o dziwo nie marudził że kupiłam:) ps. faceci często lubią na ostro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 czyli specjalnie ta sałatkę zrobiłaś mój marudzi ze kolacji nie było, myślisz ze jak dam mu kiełki to mi da spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 :lol2: mój też tak czasem marudzi ale wtedy udaję że nie słyszę;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a Wy tu po nocach świntuszycie????czemu nie ma zdjęć płytek - ja sie grzecznie pytam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Oj nie ma bo zrobić nie mogłam - warunków nie było - wszystko pozakrywane kartonami i pałętało się tam czterech ludzi. Głupio by mi było odkrywać, zamiatać do zdjęcia i pstrykać A poza tym jak już dotarłam na budowę po południu na spokojnie to światła już było za mało i by brzydkie wyszły:D Płytki pstryknę w weekend jak się Boski wyniesie, ok? ps. co nie zmienia faktu że kilkakrotnie stawałam i się gapiłam na te kawałki co spod kartonów widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 powinnaś paść klatą w dół, przytulić się do nich i głaskać i głaskać i głaskać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Taa już i tak panowie patrzą na mnie dziwnie momentami:DA płytkarz mówi dziś: szefowa widzi efekty to od razu częściej do nas zagląda bo wie że co chwilę coś nowego dochodzi... Niby taki zwykły chłop a przejrzał mnie na wylot;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 zwykły chłop a widzi więcej, niż Ci sie zdaje;)a nie chwaliłas sie robotem nowym koleżanko..... co nabyłaś?ja ostatnio wygrzebałam z wora przeprowadzkowego;) mój pierwszy ososbisty robot zelmer. z roku - chyba 1997.... działa jak szalony do dzis...jestem z niego bardzo dumna:) co prawda uzyłam go dopiero raz, do ubicia białek był doskonały..u nas leje i znowu ostro wieje..Kuba ma traumę, że znowu prąd wyłączą...a dopiero co zaczęli mi roletę wyrwaną przez Ksawerego Orkana naprawiac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No coś Ty przecież nie mogłabym się nie pochwalić To stary robot, dostaliśmy go w prezencie ślubnym:D Też Zelmera:rolleyes: U nas nie wieje. I ciepło w miarę. Czasem trochę popada. Taka wiosna;) ps. wstawiłam jak głupia chleb o 21. I teraz nie dość że musze czekac do północy żeby go wyjąć to jeszcze jak wyciągnę to mnie będzie kusiło żeby zjeść skibkę taką cieplutką z masłem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dialog dzisiejszy: Marcin: Mamo, pospiewamy coś? Mama Asia: Jasne Marcin, a co chciałbyś śpiewać? M: mmm moze kolędy?? A: ok, mogą być kolędy, znasz jakąś?? M ( z entuzjazmem): znam!! znam!! A: To śpiewaj M: Hu hu ha, hu hu ha, nasa zima zła, a za nasym Mikołajem pedzi efbiaj CHUJ! :o:o:o Chyba miało być HEJ:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 mniam mniam lecę na film, buziaki do jutra:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tak mnie ten mały gość zaskakuje czasami że aż mi w papcie idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Taaa, u mnie Werka dzisiaj stwierdziła, że jakby jej wypadły wszystkie zęby i przyszłaby wróżka, to miałaby dużo pieniążków.... Bizneswoman mi rośnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przypomniało mi się, że też miałam jako pierwszego zelmera. I działa do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Taaa, u mnie Werka dzisiaj stwierdziła, że jakby jej wypadły wszystkie zęby i przyszłaby wróżka, to miałaby dużo pieniążków.... Bizneswoman mi rośnie.... Poradzi sobie w życiu:lol2: Przypomniało mi się, że też miałam jako pierwszego zelmera. I działa do dziś Zelmer przyjacielem wszytskich Pań Dorka, gdzie jesteś?? edit: nie teraz tylko ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.01.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przed chwilką byłam u siebie. Nie mam śmiałości wpaść na kawę, bo mnie wessie, a muszę jeszcze kilka rzeczy w najbliższym czasie wykonać. Ale jestem, pamiętam i duchowo się łączę A ogólnie, to tam, gdzie obowiązek szkolny dzieciarnię wzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.01.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A ja dopiero dziś wyłoniłam się po tych wszystkich świętach I od razu taka niespodzianka u Ciebie Zakochałam się w panelach, pamiętam tylko, że coś tam śnieżne, oświecisz mnie co to jest to "coś" Kolor w sypialni bardzo w moim guście. Czekam na kuchnię, chyba równie niecierpliwie jak Ty. Coś pisałaś o środzie, jakaś kolejna niespodzianka? Kinia, współczuję zajścia w przedszkolu, jak mała? Tak to już jest z dzieciami. Ale zachowanie opiekunów niewybaczalne Nie dalej jak przedwczoraj mój przygryzł sobie język, bo podskoczył, żeby zobaczyć coś co koledzy pokazywali za oknem, a lądując uderzył brodą w parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts