Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

ja właśnie mojego wykopałam, żeby polegiwał z dziecmi :)

odkurzacz mi się zepsuł i mała wycieczka po nowy skończyła się lodami, a odkurzacza nadal brak :)

Luka, ja na imprezie przez pomyłkę doprawiłam dwa razy kotlety i można było zionąc ogniem. O dziwo mężczyźni byli zachwyceni.

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj nie ma bo zrobić nie mogłam - warunków nie było - wszystko pozakrywane kartonami i pałętało się tam czterech ludzi.

Głupio by mi było odkrywać, zamiatać do zdjęcia i pstrykać;)

A poza tym jak już dotarłam na budowę po południu na spokojnie to światła już było za mało i by brzydkie wyszły:D

Płytki pstryknę w weekend jak się Boski wyniesie, ok?

ps. co nie zmienia faktu że kilkakrotnie stawałam i się gapiłam na te kawałki co spod kartonów widać:rolleyes:

zwykły chłop a widzi więcej, niż Ci sie zdaje;)

a nie chwaliłas sie robotem nowym koleżanko..... co nabyłaś?

ja ostatnio wygrzebałam z wora przeprowadzkowego;) mój pierwszy ososbisty robot zelmer. z roku - chyba 1997.... działa jak szalony do dzis...jestem z niego bardzo dumna:) co prawda uzyłam go dopiero raz, do ubicia białek był doskonały..

u nas leje i znowu ostro wieje..Kuba ma traumę, że znowu prąd wyłączą...a dopiero co zaczęli mi roletę wyrwaną przez Ksawerego Orkana naprawiac;)

No coś Ty przecież nie mogłabym się nie pochwalić;)

To stary robot, dostaliśmy go w prezencie ślubnym:D

Też Zelmera:rolleyes:

U nas nie wieje. I ciepło w miarę. Czasem trochę popada. Taka wiosna;)

ps. wstawiłam jak głupia chleb o 21.

I teraz nie dość że musze czekac do północy żeby go wyjąć to jeszcze jak wyciągnę to mnie będzie kusiło żeby zjeść skibkę taką cieplutką z masłem:bash:

Dialog dzisiejszy:

Marcin: Mamo, pospiewamy coś?

Mama Asia: Jasne Marcin, a co chciałbyś śpiewać?

M: mmm moze kolędy??

A: ok, mogą być kolędy, znasz jakąś??

M ( z entuzjazmem): znam!! znam!!

A: To śpiewaj

M: Hu hu ha, hu hu ha, nasa zima zła, a za nasym Mikołajem pedzi efbiaj CHUJ!

:o:o:o:o

Chyba miało być HEJ:lol2:

Taaa, u mnie Werka dzisiaj stwierdziła, że jakby jej wypadły wszystkie zęby i przyszłaby wróżka, to miałaby dużo pieniążków.... Bizneswoman mi rośnie.... :lol2:

Poradzi sobie w życiu:lol2::lol2:

Przypomniało mi się, że też miałam jako pierwszego zelmera. I działa do dziś :)

Zelmer przyjacielem wszytskich Pań:D

Dorka, gdzie jesteś??

edit: nie teraz tylko ogólnie

Przed chwilką byłam u siebie. Nie mam śmiałości wpaść na kawę, bo mnie wessie, a muszę jeszcze kilka rzeczy w najbliższym czasie wykonać. Ale jestem, pamiętam i duchowo się łączę :)

A ogólnie, to tam, gdzie obowiązek szkolny dzieciarnię wzywał :)

A ja dopiero dziś wyłoniłam się po tych wszystkich świętach ;)

I od razu taka niespodzianka u Ciebie :rolleyes: Zakochałam się w panelach, pamiętam tylko, że coś tam śnieżne, oświecisz mnie co to jest to "coś" ;) Kolor w sypialni bardzo w moim guście. Czekam na kuchnię, chyba równie niecierpliwie jak Ty. Coś pisałaś o środzie, jakaś kolejna niespodzianka?

Kinia, współczuję zajścia w przedszkolu, jak mała? Tak to już jest z dzieciami. Ale zachowanie opiekunów niewybaczalne :x Nie dalej jak przedwczoraj mój przygryzł sobie język, bo podskoczył, żeby zobaczyć coś co koledzy pokazywali za oknem, a lądując uderzył brodą w parapet :(