Lukarna 12.01.2014 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 NO COŚ TY!!!! Nawet by mi to do głowy nie przyszło:):) Na ebayu nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ale siostrę możesz poeksploatować ze mną by życia nie miała -biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 jesteście nieznosne, naprawde musze kupic deske do prasowania??? naprawde ta Malkowa jest magiczna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nita deska do prasowania jest NIEZBĘDNA aby zamieszkać w nowym domu:) Malka zapodam jej temat, zobaczymy czy połknie haczyk;) tylko jak ona mi tą deskę do Polski dostarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nita, zawsze można kupować szmatki noniajron albo na stole prasować Ja stwierdziłam,że deska tańsza niż stół, więc wolę ją niszczyć A serio, ona ma nadmuch powietrza i prasuje prawie sama Trafiła mi się na all jak ślepej kurze ziarno Luka, no jak jak ?? w bagażu podręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Spadam spać, dłuuugi tydzień przede mną Jutro Stanisław ma robić ściany w górnej łazience. Stolarz ma mi zadzwonić kiedy montaż kuchni. Hydraulik ma zamontować brodzik i przedłużyć rurkę od CO do szufelki aut w kuchni. Ludzie Boskiego mają podwiesić sufit w kabinie i działać w kuchni. Nie wiem czy zrobią już jutro kolor - ciekawa go jestem. Teściu ma skończyć zwężanie otworów drzwiowych, została mu spiżarnia, pokój na dole i 2 pary w garderobie na dole. Kupię płytki na podłogę do pralni. Kupię takie światełka co się w suficie montuje do kabiny i do kuchni. Zarejestruję P do kardiologa w końcu. Zamówię baterię do dolnej łazienki i będę miała komplet. Znajdę i zamówię drzwi do prysznica na górę i lustro (tu wietrzę problemy) Czekam na wycenę szafek łazienkowych nadal. Kurcze myślałam że jak zacznę pisac to będę miała poczucie że nad tym panuję ale niestety:) I żeby nie było: nie zakładam że zrobię to w tym tygodniu, spisałam tylko co POWINNAM zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nita, zawsze można kupować szmatki noniajron albo na stole prasować Ja stwierdziłam,że deska tańsza niż stół, więc wolę ją niszczyć A serio, ona ma nadmuch powietrza i prasuje prawie sama Trafiła mi się na all jak ślepej kurze ziarno Luka, no jak jak ?? w bagażu podręcznym Przeciez wiesz że Nita na budowie tylko w jedwabiach:D Muszę bacznie obserwować co i jak z tą deską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.01.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 A ja pomyślałam, że to plan na jutro Ale jak tygodniowy to dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 o ja głupia, ja głupia o japonkach czytałam, ale ,że jedwabie zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dobranoc Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 tey Luka, a czemu nie masz grzejników pod oknami, tylko na bocznych ścianach...? tak było w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.01.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 zdjęcia ponure, bo kiepskie światło... za oknem pewnie też było ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2014 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cześć A grzejniki są na bocznych ścianach bo u dzieciaków pod oknami będą stały biurka a u nas łóżko:) Jaką masz fugę na ścianie jeszcze mi powiedz? Tzn jaką szeroką? Bo mi płytkarz dzwoni że ma krzyżyki 2mm i czy takie może dać a ja nie mam pojęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ale gdzie na ścianie? w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Tak, na ścianie w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.01.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 to 2 lub 3mm, nie dam głowy...w dolnej łazience i kuchni mamy 2mm fugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No, tak mu powiedziałam, że jak ma takie krzyzyki to niech jedzie takimi:) Jeszcze chwileczkę jeszcze momencik i będziecie mogli w końcu do mnie bezpiecznie z Adasiem przyjechać Przyjedziecie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.01.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 si... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2014 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Od razu jak się zadomowimy to ślę gołebia z zaproszeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.01.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Od razu jak się zadomowimy to ślę gołebia z zaproszeniem:) podtuczysz gołębia coby go wzmocnić i wyślesz do małopolski??? wiesz, że ja bywam u kuzynki w tamtych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts