Lukarna 15.01.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Spoko będę online:D Chyba powinnam iść spać, co??A tyś dostępna czy nie?? ps. wrzuciłam jeszcze do Dziennika parę bo mnie kusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Wywala mnie, ale poki co sie nie poddaje. Jutro bede czekac na szpilkach na info od Ciebie;) O ktorej godzina zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mieli być o 9 ale chcą wcześniej;)Tzn przywiozą wszystko bo auto im potrzebne. I nie wiem w sumie o której montować będą ale chyba powinni od razu, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Powiedz im, ze pol Polski i nie tylko na nich patrzy;) wiec niech robia dobrze i na czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tak zrobię ciekawa jestem jak się sprzęty będę prezentowały jak już je zamontują i jak zlew - czy nie będę go przeklinać na czym świat stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Bedzie dobrze:) Nie martw się na zapas. PS. Dewiza mojego meza, czyli "przyzwyczaję się" sprawdza sie idealnie w przypadku wszelkich niedociągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tak zrobię ciekawa jestem jak się sprzęty będę prezentowały jak już je zamontują i jak zlew - czy nie będę go przeklinać na czym świat stoi będziesz go kochać miłością wielką tak jak każdą płyteczkę. lampeczkę , tak jak trzaskający ogień w kominku i widok za oknem (nawet brudnym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kinga, Ty mi brudnych okien nie przypominaj;) Jak Lenka? Zrobilas rozrobe w przedszkolu? Usciskaj ja, ale nie za mocno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja się nie martwię tylko zastanawiam:) Pamiętaj, już się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.01.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kinga, Ty mi brudnych okien nie przypominaj;) Jak Lenka? Zrobilas rozrobe w przedszkolu? Usciskaj ja, ale nie za mocno;) U mnie tez brudne Tak, rozruba była. Po pierwsze nie przyjęłam/nie podpisałam protokołu w którym było napisane, że moje dziecko weszło na słup i że została jej udzielona pomoc. W szczegółowym opisie zdarzenia, którego autorką była pani Ania było napisane, że po tym jak L weszła w słup , pani do niej podeszła , uspokoiła i otarła łzy Zapytałam zatem czy otarcie łez to ta pomoc . Maja zmienić ! Opowiedzielismy dyrekcji o postawie pani ani i ostrzegłam, że jeśli tym razem tez strzeli focha (tak jak po sprawie z leżakowaniem, kiedy nie odzywała się do mnie przez ok 2 tyg) to się przekona, że ja tez potrafię z ta różnica, że mój foch będzie bardziej bolesny w skutkach niż jej Zapytałam panią dyrektor, że chyba zdaje sobie sprawę z tego, że gdybyśmy chcieli zadymy to moglibyśmy ją zrobić - pani ania straciłaby prace a przedszkole dobrą opinię. Poprosiliśmy o pisemną informację jakie kroki podjęło przedszkole (wobec pani ani i w ogóle) żeby do takich sytuacji więcej nie dochodziło. Chodzi nam o wdrożenie wzywania pogotowia do dziecka, które doznało urazu. Żeby lekarz ocenił, czy dziecko wymaga pomocy a nie wychowawczyni czy woźna. Wiemy ze tak można bo spotkaliśmy się w szpitalu z koleżanką, która uczy WF-u w LO - przyjechała wtedy karetką (ok 500m !!! ) z uczennica, która przewróciła się na lekcji (nie zasłabła tylko walczyła o piłkę ) i "rozcięła" łuk brwiowy . Pisze "rozcięła" bo łuk nie nadawał się do założenia nawet 1 szwu !!! Czyli bardziej draśnięcie niż rozcięcie. Ale dla swojego bezpieczeństwa zadzwoniła po karetkę, przyjechali i przewieźli 17letnią krowę (krowę w porównaniu z 4latkiem! ) do szpitala. Da się? Da! Pani dyr. składała się przed nami , przepraszała, obiecała ze obejmie pania anie większym nadzorem itp., itd. Wspomniałam tez o tym, że rozczarowała mnie pani ania tym, że nie zadzwoniła aby zapytać się jak się czuje dziecko, czy wszystko w porządku, czy ja boli, kiedy wróci, ze czekają, ze tęsknią......Taki normalny ludzki odruch (przynajmniej mój) na zaistniałą sytuację. Na pewno po takim telefonie nie byłby mojej drugiej wizyty w przedszkolu. No i co się stało? Po ok 3-4 godzinach od mojej wizyty dostaję telefon od pani A która w pierwszych zdaniach pyta mnie o to jak się czuje L ? No śmiech na sali normalnie. Na końcu języka miałam, że się spóźniła o 7 dni , ale darowałam sobie dla dobra L. Przepraszała za zaistniałą sytuację oraz za swoją arogancka postawę wobec mnie No i ze jeśli kiedykolwiek będę mieć jakieś pytania, czy jeśli będę chciała porozmawiać, dowiedzieć się czegoś to ona jest do mojej dyspozycji i chętnie pomoże Noż kur..... koleżanki se szuka Ale grzecznie podziękowałam. Otrzymałam wyczerpującą info na temat dnia babci i dziadka i spraw z tym związanych i na tym koniec. Zobaczymy jak będzie face to face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A kiedy Lena może wrócic do przedszkola? Mówili lekarze?Kiedy się jej nosek zagoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A kiedy Lena może wrócic do przedszkola? Mówili lekarze? Kiedy się jej nosek zagoi? Złamanie goi się 2 tyg. 23 mamy ostatnia wizytę u laryngologa i wtedy wypełni na papiery do Hestii bo to można dopiero po zakończonym leczeniu. Nie chcę jej posyłać wcześniej żeby mi nie zarzucono ze jeszcze w trakcie leczenia a już w przedszkolu. Pójdzie 24go prosto na występ z okazji dnia babci i dziadka Możliwe że zprowadzę ją w pon i wt tylko na próbę (muszę się dowiedzieć o której jest) żeby nie by6ła całkiem zielona jak będą tańczyć ... Nosek wygląda już całkiem dobrze ale jak go macam to mam wrażenie ze nie jest symetryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 upiekłam piernik. Jest jeszcze ciepły więc parzy po języku :oops: jak kiedykolwiek będę narzekac zem gruba to mi to przypomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Oby się zgoiło wszytsko dobrze i szybko Daj piernika, proooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 15.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witaj Lukarna,dlaczego kobieto płaczesz, że przed wami tyle roboty jeszcze jak jak widzę, że pięknie działacie:P. Kolorek na ścianie, podłogi, łazienka się robi i jak słyszę montaż kuchni na tapecie. To kiedy przeprowadzka:lol2:??? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Cześć Janiseya:) Tak naprawdę to kolory, panele i drzwi zjawiły się całkiem niedawno, po nowym roku:) Dopiero teraz widać że się coś dzieje. A przeprowadzka?? Hmm:sick: Gonię Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) LUka tylko nie zapomnij jutro aparatu i zapasowych baterii, błagam!!!! Na mmsa czekam!!! Dopiero zobaczyłam, że więcej zdjęć jest w dzienniku. Super. A łazienka majstersztyk. Będzie prześlicznie i nowocześnie. Masz gust kobieto Edytowane 15 Stycznia 2014 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kurcze obyśmy ja i moja kuchnia nie zawiodły waszych oczekiwań&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.01.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no jak bedzie jak łazienka to bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 do jutra uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts