Esiak 16.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 albo przez picase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no poznikały jutro skończą? mam nadzieję że u mnie tak, zmywarka dojechała o 19 nigdy więcej zakupów w oleole a co nie tak z oleole..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 albo przez photobucketa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Luka, najbardziej podobają mi się drzwi na zdjęciu na lewo W na prawo W I ten paseczek w łazience, jak pięknie rozliczone sa te płytki! pan się starał więc nie będę marudzić i co, i co , i co ??????????/ :) Uchylę rąbka tajemnicy;) Jest biało czysto i niewinnie:D:D:D:D Biało jest. Czysto, hmm;) A niewinnie? pewnie testują zmywarkę... Trochę się zdziwiłam jak otwarliśmy zmywarke i okazała się w środku wilgotna:yes: Chyba krasnoludki testowały ją w garażu:) hehehee:lol2::lol2: ja wiem jak jest - JEST PIĘKNIE:yes::yes: Ania, jak Ty we mnie wierzysz:) Sis, masz racje jest pięknie. Wiem, bo widzialam;) Ty też wierzysz ale jak zobaczysz nie??:D:D gdzie niby widziałaś...? Chciałam Ci z tej radości też wysłać ale pomyslałm że stwierdzisz że nawiedzona jestem:):) Góralek w łapie, cappuccino obok i siedzę w pogotowiu, bo może to lada chwila nastąpi i będę mogła ujrzeć to czym się zachwycają wtajemniczone dziewczyny Przepraszam wszytskich czekających ale na budowie nie mam internetu jeszcze. a musiałam czekać tam dopóki nie skończą przeczytała, że ma stawiać, to się nie ujawnia. Luka dawaj tą flaszkę i więcej zdjęć!!! (dzięki za to jedno ) Flaszka będzie. Jak skończą Asia moze wpadne z latarka te cudenka zobaczyc co ? Zapraszam Słonko:) czuję się dyskryminowana Gdzie te zdjęcia ? znalazłam wreszcie moją komórkę! ona jest śliczna!!!! Komórka?? ps. bardzo dziękuję wszytskim za podtrzymywanie na duchu i za ten nastrój radosnego oczekiwania:) :hug::hug::hug::hug::hug::hug: Powiem tylko tak: Jestem kuchnią zachwycona... Szczerze i bez zastrzeżeń. Może jak zobaczę ją w świetle dziennym to zachwyt minie. Może okaże się że jednak ten blat nie pasuje do okien. Może okaze się... cokolwiek. Ale na dzien dzisiejszy jestem bardzo szczęśliwą osobą i rozpiera mnie radość i energia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 zaczyna być widać pięknie jest, zajeb........ cudownie hihihi masz datę źle ustawioną w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 to wrzuc z kompa Muszę wygonić P z lapka i zaraz spróbuję. no poznikały jutro skończą? mam nadzieję że u mnie tak, zmywarka dojechała o 19 nigdy więcej zakupów w oleole A nie czytałas co pisałam o oleole?? Też nacięłaś sie na "darmową dostawę"?? albo przez picase... albo przez photobucketa Nie umiem przez to buu Może komuś wyśle na maila foty i któreś z was wstawi, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Luka są 3 widoczne, murator długo przetwarza, do rana będą wszystkie w oleole zamawiał M, on zawsze wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nie będzie widać więcej bo 3 wstawiły mi się dobrze a do kolejnych musiałabym poprawić linki a nie mogę bo w imageszicie ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Luka, dawaj , wrzucę masz mejla [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.01.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Asia - jest pięknie Blat się genialnie prezentuje na przedostatnim zdjęciu Gratuluje i ciesze się razem z Tobą A jak minister? podoba mu się ? A dziewczynkom ? Co to za oczojebny dywan w kuchni? Edytowane 16 Stycznia 2014 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no czad jest Aśka, czadowny czad choć tak diabelnie biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania żeby blat wchodził w okno zamiast parapetu. Wygląda to naprawdę fajnie:) Sam blat też niczego sobie:) Minister jak zobaczył rano zwiezione szafki to powiedział" dlaczego taka biała??" Ale jak przyjechał wieczorem na inspekcję to juz mu sie podobało - zaraził się chyba entuzjazmem:) Wiktorii podoba się bardzo, pochwaliła się już koleżankom a Weronika jeszcze nie widziała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no czad jest Aśka, czadowny czad choć tak diabelnie biało Biało biało to bedzie jak dojdzie biały lacobel:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.01.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Biało biało to bedzie jak dojdzie biały lacobel:D daj jasny szary - będzie genialnie nawiązywał do podłogi i będzie kontynuacja ściany szarej Ja mam szary metalizowany - polecam bo wcale na nim nie widać maziajów Edytowane 16 Stycznia 2014 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) sorki ale gdzie te zdjecia wy wydzicie? bo u mnie nie ma :cry::cry: edit: :bash::bash:zapomnialam o dzienniku budowy, ze takowy jest tak wiec :wave: Jest sliczna!! a jak bedzie wykonczona to juz miodzio!!!! Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 daj jasny szary - będzie genialnie nawiązywał do podłogi i będzie kontynuacja ściany szarej Ja mam szary metalizowany - polecam bo wcale na nim nie widać maziajów Za późno, biały już kupiony:) A to zielone to kocyk stolarzy, pracują na nim żeby płytek nie uszkodzić sorki ale gdzie te zdjecia wy wydzicie? bo u mnie nie ma :cry::cry: edit: :bash::bash:zapomnialam o dzienniku bidowy, ze takowy jest tak wiec :wave: Jest sliczna!! a jak bedzie wykonczona to juz miodzio!!!! Meliska dzięki bardzo:) Własnie miałam Ci pisać że w Dzienniku:) Fajna nie??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.01.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 cuuudowna!!!!! nareszcie! kuchnia!!!!!! a blat jaki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2014 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Idę spać a ty przychodzisz po nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.01.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif Jest piękna, a przede wszystkim dzięki blatowi nie nudna (co często zdarza się białym kuchniom). Zgranie blat- okna idealne http://cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Co do lacobelu myślę jak Kinga, ale jak czytam już po fakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Cześć dziewczyny, czołem Gospodyni:hug::hug: Kochana nie mam uwag;) jest slicznie:wave::wave: jest bombowo....az mi:jawdrop::jawdrop: dojda cokoły, laco - i bedzie cudeńko!!!!!!!!! absolutnie nie jest nudna, jak Ci bedzie za biało, to se kupisz czerwonego KA;) :D:D myslę, że dobrze - wg mnie, że laco jest biały - nie ma co mieszac kolorów:yes: ciesze sie, gratuluje Maleńka i czekam na foty - cd buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts