max-maniacy 17.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Luka, czekałam wczoraj, czekałam i .......usnęłam co mogę innego napisać, co nie byłoby już napisane? może, że jest ....PIĘKNIE :yes: cieszę się jak gupia, jakby to moje było. inie mogę przestać podziwiać płytek podłogowych. ściskam Cię mocno z tej radości. :hug: ps. Aśka, Ty wiesz, że zaraz będziesz mieszkać?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zaglądałam o 22 i fotek jeszcze nie było;) A tu proszę, wystarczyło chwile jeszcze poczekac;) Asia, ja juz Tobie to mówiłam, ale napiszę i tu: piękną masz kuchnię i cały dom*. Uchwyty pasują idealnie, blat świetnie zgrał sie z oknem. Cudo:) Cieszę się jak swoją kuchnią Po przeprowadzce wpadam do Ciebie podziwiać na żywo, wiesz o tym?:D:D * Bo już zauważyłaś, ze to DOM nie budowa;) :hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif Jest piękna, a przede wszystkim dzięki blatowi nie nudna (co często zdarza się białym kuchniom). Zgranie blat- okna idealne http://cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Co do lacobelu myślę jak Kinga, ale jak czytam już po fakcie... Nie chciałam już Rocia więcej szarego w kuchni, płytki mi wystarczą Mam nadzieje że wyjdzie to OK:) Cześć dziewczyny, czołem Gospodyni:hug::hug: Kochana nie mam uwag;) jest slicznie:wave::wave: jest bombowo....az mi:jawdrop::jawdrop: dojda cokoły, laco - i bedzie cudeńko!!!!!!!!! absolutnie nie jest nudna, jak Ci bedzie za biało, to se kupisz czerwonego KA;) :D:D myslę, że dobrze - wg mnie, że laco jest biały - nie ma co mieszac kolorów:yes: ciesze sie, gratuluje Maleńka i czekam na foty - cd buziaki:hug::hug: jak mi będzie za nudno to wyciągne kultowego Zelmera ze spiżarni - od razu bedzie klimacik:lol2::lol2: Luka, czekałam wczoraj, czekałam i .......usnęłam co mogę innego napisać, co nie byłoby już napisane? może, że jest ....PIĘKNIE :yes: cieszę się jak gupia, jakby to moje było. inie mogę przestać podziwiać płytek podłogowych. ściskam Cię mocno z tej radości. :hug: ps. Aśka, Ty wiesz, że zaraz będziesz mieszkać?!!!!! Będę :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Więc lepiej planujcie tą podróż do kosciana - pokój gościnny czeka:) Zaglądałam o 22 i fotek jeszcze nie było;) A tu proszę, wystarczyło chwile jeszcze poczekac;) Asia, ja juz Tobie to mówiłam, ale napiszę i tu: piękną masz kuchnię i cały dom*. Uchwyty pasują idealnie, blat świetnie zgrał sie z oknem. Cudo:) Cieszę się jak swoją kuchnią Po przeprowadzce wpadam do Ciebie podziwiać na żywo, wiesz o tym?:D:D * Bo już zauważyłaś, ze to DOM nie budowa;) :hug::hug::hug::hug::hug: Aga, Ty wiesz:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no ładnie, bardzo ładnie... jak nam zmontowali kuchnię to po tygodniu się wprowadziliśmy... więc kiedy przeprowadzka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zapraszam Słonko:) a dziekuje dwa razy nie mow Aska kuchna wyglada pieknie ja nie mam nic do bialych kuchni to jest jeden z 3 kolorow, ktore wg mnie zawsze dobrze wygladaja i sa na lata sama mialam przez 10 lat biala, ale nie taka piekna i nowoczesna jak Twoja Twoja jest super, a blat dodaje jej charakteru ciesze sie razem z Toba, bo doskonale pamietam to uczucie jak nasza konczylismy i mozna bylo sie w niej urzadzac masz dreszcze ?? no przyznaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Esiak jeszcze długo, bardzo dużo nam brakuje jeszcze.Łazienki w proszku, o salonie nie wspomnę.Ale powoli i do przodu:) Słonko jak się tylko przeprowadzę to czekam z otwartymi ramionami, serio:)Dreszcze?? Mam motyle w brzuchu i ogólny nastrój niedowierzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Za późno, biały już kupiony:) Błyskawica jesteś Ja lacobel zakładałam (zresztą tak jak i drzwi wew) po jakimś tam czasie od zamieszkania. A widzę , że Ty będziesz mieć wszystko na Tip top Co do kuchni to jak zamieszkają w niej już wszystkie przydasie to mdło i nudno na pewno nie będzie Gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zamówiłam od razu z kuchnią bo wiedzialam że będzie krucho z kasa potem;)Nie będzie na tip-top, nie będzie mebli, lamp a ni nic poza lózkami, kuchnią bez stołu i łazienkami w stanie surowym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zamówiłam od razu z kuchnią bo wiedzialam że będzie krucho z kasa potem;) Słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zamówiłam od razu z kuchnią bo wiedzialam że będzie krucho z kasa potem;) Nie będzie na tip-top, nie będzie mebli, lamp a ni nic poza lózkami, kuchnią bez stołu i łazienkami w stanie surowym:D a myślisz, że jak było u nas przez rok prawie...? meble w salonie pojawiły się dopiero w pod koniec listopada, zasłony zakładaliśmy dzień przed wigilią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.01.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O MÓJ BOŻE!!!! ale poszłaś Wchodzę sobie tak tylko luknąć, a tu od kwadransa nie mogę oczu oderewać Nieźle się wykończyłaś, bo to już końcówka ostatniej prostej. PIĘKNIE:yes Od razu wpadły mi w oko panele, są super, napisz co to (kolor, firma) są cudowne. I jeszcze coś, na co być może stali Goście nie zwrócili uwagi... Mamy inną, nową Lukę, bardzo pewną siebie i swoich decyzji, wreszcie słusznie zadowoloną ze swoich wyborów:):) Wiesz co wg mnie masz najlepsze - przestrzeń, dużo schowków (to jest nie do zastąpienia), fajnie niewidoczne z przodu domu podpiwniczenie, garderoby przy wszystkich sypialniach (to czego ja nie mam;)) REWELACJA Wiesz, ze masz fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.01.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Słonko jak się tylko przeprowadzę to czekam z otwartymi ramionami, serio:) Dreszcze?? Mam motyle w brzuchu i ogólny nastrój niedowierzenia... mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac, ale na spokojnie i w realu u mnie rowniez poki co zapraszam do mnie na 1 strone, bo w koncu odwazylam sie zrobic mala galerie i wszystkie fotki umieszczam w 1 poscie chcialam sobie zmienic link i opis w stopce i kurcze znowu zapomnialam jak sie to tutaj robilo tzn wiem, jak sie wpisuje z uzyciem url, ale chyba na tym forum jest inaczej i nie wychodzi tak jak powinno ;/ edit: udalo sie, zrobilam od nowa, ale tak samo i tym razem weszlo ........ dziwnie to dziala ........ raz zaskakuje, a raz nie ............ nie wazne pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Aga, Ty wiesz:hug::hug: No jasne:yes::hug: I jeszcze coś, na co być może stali Goście nie zwrócili uwagi... Mamy inną, nową Lukę, bardzo pewną siebie i swoich decyzji, wreszcie słusznie zadowoloną ze swoich wyborów:):) Wiemy, wiemy. Nowa jakość w Nowym Roku;) Jak Ciebie nie było to taka "mała";) zmiana zaszła u gospodyni wątku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.01.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Słonko skorzystałam z zaproszenia i zaglądnęłam do Ciebie... jaką Ty masz piękną kuchnię co to za blat? Właśnie coś takiego by mi pasowało... "O MÓJ BOŻE" dokładnie tak pomyślałam jak zobaczyłam, że jesteś Panele też mi od razu wpadły w oko i Asia mnie informowała, że to dąb verden śnieżny Classena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.01.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Słonko skorzystałam z zaproszenia i zaglądnęłam do Ciebie... jaką Ty masz piękną kuchnię co to za blat? Właśnie coś takiego by mi pasowało... Rocia fajnie, ze zajrzalas bardzo mi milo zapraszalam Aske, ale przeciez zaproszenie dotyczylo Was wszystkich, ktore tu zagladacie tym bardziej bedzie mi milo:) Rocia dziekuje za te mile slowa o mojej kuchni blat jest jesionowy robiony na zamowienie przez stolarza, ktory nam wykonywal schody, tez jesionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jesion, powiadasz, no cóż, gdy przyjdzie do ostatecznych wyborów znowu będę miała nie lada dylemat: dąb czy jesion Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam Was kochani w ten śliczny sobotni WOLNY poranek;) Esiak bardzo jestem ciekawa Waszych mebli "salonowych" - chociaż stanowisko zabaw Adasia też miało swój urok:hug: My będziemy robić tak samo: powoli kupować kolejne elementy wyposażenia, na pierwszy strzał pójdą pokoje dzieciaków a później jak "się uzbiera";) Ardea no wszelki duch...!!!!!! Jak ja się cieszę że zajrzałas do mnie:hug::hug: Myślałam że nigdy nie doczekam się tego etapu ale jak widzisz - to się dzieje naprawdę Sama się szczypię codziennie żeby sie upewnic że to nie sen:) Panele to Dąb Verden Śnieżny z Classena. Kolor bardzo mi odpowiada i strukturę mają fajną - nie świecą się jak czasami panele. Położone na podłodze wyglądają tak jak chciałam:) Nowa Luka mówisz? To z potrzeby chwili. Dusiłam się już i zjadałam własny ogon kręcąc się w kółko i nie mogąc podjac różnych decyzji i musiałam coś z tym zrobić Wiem, że to co powstaje bardzo mi sie podoba. Jak na razie zadowolona jestem z wszystkich decyzji które zostały podjęte:) Zaglądaj częsciej, niedługo powinny pojawić się łazienki:) Słonko, zaraz biegnę zobaczyć do Ciebie:) na razie tylko wirtualnie:) Aga ciekawe kto w tej zmianie maczał palce:lol2: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Budowlanie nie mam czym się pochwalić. Fotki kuchni ze sprzętem zrobię jak wszytsko już będzie na swoim miejscu. A brakuje jednych drzwiczek, baterii i dużej bocznej blendy. No i lacobelu - ma być to wszytsko w tym tygodniu - zobaczymy:) Łazienka górna się grzebie. Pan Stasiu rzeźbi wannę i powinien w poniedziałek skończyć - ale została jeszcze cala kabina prysznicowa do obłożenia ale najpierw trzeba ja przerobić. A Boski utknął u jakiejś innej pani i nie chce do mnie wrócić czuję się zdradzona i opuszczona:D Panowie pomalowali górny korytarz. farbą która miała mieć kolor hmm smietankowy. Wyszedł tak zajebisty żółty jak kogel-mogel:mad: Do przemalowania w poniedziałek. O, pralnia się cała położyła. Płytki znaczy się podłogowe. Jeszcze TYLKO cokoły, fugi, kilka płytek wokół zlewu, malowanie i będzie koniec;) Parter nie ruszony jest zupełnie. Panowie przemalują górę, zrobią klatkę schodową i dopiero zejdą na dół. W międzyczasie jak Stanisław skończy wyklajanki płytkowe na górze to położą panele na górnym korytarzu i zalozymy ostatnie 2 pary drzwi. I tak wyglądają plany na ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Alez fajnie to wyglada jak sie tak patrzy....wiem wiem...juz chwalilam ale moge jeszcze raz co nie :wiggle: p.s. ja wczoraj zamowilam indukcje... teraz spinam posladki aby w calosci do domu ja doreczono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Meliska możesz chwalić i trzy razy dziennie:):) Dojdzie indukcja, co ma nie dojść U mnie nie było żadnych rewelacji a wsztko zamawiałam przez neta. Jaką zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Lukarna ja sie martwie tym aby dotarla cala..wiesz, w jednym kawalku... juz powoli tez zakupy internetowe robimy... teraz tego tak mocno sie nie odczuwa..pozniej bedzie gorzej, albo nie, inaczej..nie bedzie nas na to stac Taka To ja zachwalac moge dalej Twoja kuchnie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts