Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja nawet nie pamiętam na jakiej wysokości będzie u nas blat, kurde pan to spisał ale ja już nie :/

No ale mam na głowie tyle bieżących spraw niedomowych, że już tego nawet ogarniać nie będę próbowała bo przecież nic już nie zmienimy. Wydaje mi się że coś ok 87cm ale nie dam sobie głowy uciąć.

Agalind a powiedz o co chodzi z tą hydrauliką do wanny? Ja się z panem hydraulikiem nie widziałam, nie myślałam nawet o tym gdzie umieścić baterię. Na budowie był mąż i nasz wykonawca i nie wiem co uradzili mundrego

U mnie odwrotnie, jak mnie czasami zdarza sie kłaść syna, to ten płacze, że chce do tatusia :lol2:

A ty dlaczego jeszcze przy kompie? Po wieczornym obchodzie położne powinny światło gasić :p

Ja tez lubię symetrię ale chyba nie do przesady ;)

Blat żeby mi wyszedł na rowno z parapetem to muszę na 93 zrobić :( Bo ci partacze od wylewek za nisko wylali .... Nie wiem czy to za wysoko nie będzie...

Nasza Lenka zasypia sama ale czasami marudzi. Dziś jest własnie to "czasami". Zażyczyła sobie na dużym łożku. Położyłam ją u nas i wyszłam z pokoju. Jest cisza jak makiem zasiał. Żeby mi tylko nie spadła...

Mi też dziś nie przychodzą powiadomienia

Ja jeszcze siedzę, bo jest fajna piguła na dyżurze, jestem sama w sali, więc sie nie czepia

Syn też sam zasypia, tzn jest kąpiel, potem mleczko i bajka i odkładamy go do łóżeczka, mówimy dobranoc, buziak w czółko i wychodzimy. Młody sobie sam zasypia. Chodzi o to co jest przed wyjście z pokoju, tu musi byc tata, akceptowalny jest jeszcze dziadziuś, mamusia dopiero później :lol2:

ale ja wykąpałam syna pierwszy raz jak miał chyba z 6 miesięcy i to dlatego, że mąż wyjechał na szkolenie