Ardea 06.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 U mnie blat 93 cm, ale parapet chcę troszkę nad, płytek tam nie będzie, wiec mnie- kolejnej sfiksowanej na punkcie symetrii to nie bedzie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Boszzz Wy jesteście niebezpieczne:p ps. dzisiaj przyjęłam inna taktykę - Misia kładzie mąż więc będziecie musiały mnie znosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ps. dzisiaj przyjęłam inna taktykę - Misia kładzie mąż więc będziecie musiały mnie znosić jakoś to przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Za chwilę obalisz teorię, że "Lukarny nie ma, bo zasnęła z synem";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Boszzz Wy jesteście niebezpieczne:p Z kim przystajesz, takim się stajesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Z kim przystajesz, takim się stajesz:lol2: Strzeż się Lukarno, fanatyczek symetrii, bo ta fobia się udziela;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Strzeż się Lukarno, fanatyczek symetrii, bo ta fobia się udziela;);) Próbuję zarazić tym męża ale jakoś mi się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Spoko zawsze jak z Wami gadam to krzyżuję palce:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Zaprojektowanie wnętrza przyjaznego dla oka wbrew symetrii to już wyższa szkoła jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Zaprojektowanie wnętrza przyjaznego dla oka wbrew symetrii to już wyższa szkoła jazdy:) Nawet się nie podejmuję, chociaż lubię wyzwania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Spoko zawsze jak z Wami gadam to krzyżuję palce:D:D:D:D Pewnie masz pod ręką też czosnek i wode święconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nawet się nie podejmuję, chociaż lubię wyzwania;) Ja również zaprojektowałam kuchnię jak mówił mąż i jak tylko zobaczył efekt powiedział, żeby więcej go nie słuchała i robiła symetrycznie (choć nadal za symetrią nie przepada, ale sam przyznal, że wygląda lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Tylko nie strzelaj srebrnymi kulami:D Ja też nie podejmuję wyzwania wbrew symetrii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Uwaga Mis nie chce z Tatą. Chce z mamą. Właczcie stoper za ile wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 a ja nawet nie pamiętam na jakiej wysokości będzie u nas blat, kurde pan to spisał ale ja już nie :/ No ale mam na głowie tyle bieżących spraw niedomowych, że już tego nawet ogarniać nie będę próbowała bo przecież nic już nie zmienimy. Wydaje mi się że coś ok 87cm ale nie dam sobie głowy uciąć. Agalind a powiedz o co chodzi z tą hydrauliką do wanny? Ja się z panem hydraulikiem nie widziałam, nie myślałam nawet o tym gdzie umieścić baterię. Na budowie był mąż i nasz wykonawca i nie wiem co uradzili mundrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 U mnie odwrotnie, jak mnie czasami zdarza sie kłaść syna, to ten płacze, że chce do tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 U mnie odwrotnie, jak mnie czasami zdarza sie kłaść syna, to ten płacze, że chce do tatusia A ty dlaczego jeszcze przy kompie? Po wieczornym obchodzie położne powinny światło gasić Ja tez lubię symetrię ale chyba nie do przesady Blat żeby mi wyszedł na rowno z parapetem to muszę na 93 zrobić Bo ci partacze od wylewek za nisko wylali .... Nie wiem czy to za wysoko nie będzie... Nasza Lenka zasypia sama ale czasami marudzi. Dziś jest własnie to "czasami". Zażyczyła sobie na dużym łożku. Położyłam ją u nas i wyszłam z pokoju. Jest cisza jak makiem zasiał. Żeby mi tylko nie spadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 NIe wiem co się stało ale przestały mi dzis przychodzic na maila powiadomienia, że ktoś coś napisał. Dopiero teraz SE siadłam i sie okazało, że mam zległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mi też dziś nie przychodzą powiadomienia Ja jeszcze siedzę, bo jest fajna piguła na dyżurze, jestem sama w sali, więc sie nie czepia Syn też sam zasypia, tzn jest kąpiel, potem mleczko i bajka i odkładamy go do łóżeczka, mówimy dobranoc, buziak w czółko i wychodzimy. Młody sobie sam zasypia. Chodzi o to co jest przed wyjście z pokoju, tu musi byc tata, akceptowalny jest jeszcze dziadziuś, mamusia dopiero później ale ja wykąpałam syna pierwszy raz jak miał chyba z 6 miesięcy i to dlatego, że mąż wyjechał na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Lukarna, powinnaś mieszkac blisko mnie, gdy czytam córeczce to nawet mój mąż zasypia, a moje "zawodowe dzieciaki" mówią, ze gdy im czytam to ich uspokaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts