Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Wpadam z uściskami. Dobrze że mnie Luka trzymała w miarę na bieżąco bo bym z wrażenia padła na zawał i nic nie dała rady napisać.

Zrobiłam sobie dzisiaj wolne od pracowania i na spokojnie chociaż kilkanaście postów spróbuję nadrobić.

Nie wiem jak tam w waszych rejonach ale u nas leży kilkadziesiąt centymetrów śniegu :wave:

Pumpa!!!!!

No same objawienia, wczoraj Ardea dzisiaj Ty:hug::hug::hug:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja musiałam zrobić sobie chwilę przerwy i skoro zajrzałam w poszukiwaniu dalszych zdjęć to wstyd się nie odezwać było. Nie umiem się czasowo zorganizować, mąż zachłanny się ostatnio na żonę zrobił a na dodatek ciągle ktoś mi książki do czytania podrzuca i wtedy to już przepadam na całe godziny

Obejrzałam foty z tej strony. Kuchnia cud miód i orzeszki!

Blat idealnie dograny z oknem a sprzęt skoro już jest to rozumiem, że jutro obiadek gotujesz w DOMU :)

co to za kolor dawałaś w korytarzu na górze? przypadkiem nie szampański duluxa? u mnie miała być złamana biel a wyszło też takie żółtko delikatne :/

fajnie Ci że malowanie robią fachury, przynajmniej nie musisz sama zaiwaniać i oklejać (tego najbardziej nie lubiłam!!)

A do dziennika zaglądałaś?? Bo tam są jeszcze fotki:)

do dziennika po Twoich informacjach zaglądałam, dzisiaj coś dodałaś

Włacz czasem mężowi jakiś fajny film i przyjdź do nas trochę poplotkować:)

jak już mamy obydwoje wolne wieczorem to jednak robimy opcję "wyłączność" no i ostatnio padam o 23 spać więc czas się skurczył

Albo rano, na kawkę??

nie pamiętam kiedy rano ostatni raz w domu byłam, tak to jest jak człowiek nie umie odmawiać i się aangażuje w zbyt wiele rzeczy

Sprzęt jest ale prądu nie ma.

A jutro na budowie to ja będe sprzątać:sick: bo syf, kiła i mogiła. W sumie mogłam strzelić fotkę i wam pokazac dlaczego przeprowadzka jeszcze nie w ten weekend;)

Kolor był z mieszalnika, muszę sprawdzić numer ale na wzorniku wyglądał na taki smietankowy, ciepły biały.

Bialy, nie żółty;)

oj Pumpa to masz ładnie tam u siebie:)

ja jadłam bo robiłam często jako bazę pod kremy do ciast:) zawsze dawałam jedno żółtko więcej, żeby bezkarnie 'oblizywać' te szpatułki miksownicze:)

ostatnio - na urodziny małza zrobiłam pyszny torcik tiramisu, rany ale był dobry.....ja po prostu lubię jeść:D (nie byle co;)

o 21 jest bejbi blues - jeszcze nie widziałam tego filmu więc czekam:D