Lukarna 18.01.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wpadam z uściskami. Dobrze że mnie Luka trzymała w miarę na bieżąco bo bym z wrażenia padła na zawał i nic nie dała rady napisać. Zrobiłam sobie dzisiaj wolne od pracowania i na spokojnie chociaż kilkanaście postów spróbuję nadrobić. Nie wiem jak tam w waszych rejonach ale u nas leży kilkadziesiąt centymetrów śniegu Pumpa!!!!! No same objawienia, wczoraj Ardea dzisiaj Ty:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ja musiałam zrobić sobie chwilę przerwy i skoro zajrzałam w poszukiwaniu dalszych zdjęć to wstyd się nie odezwać było. Nie umiem się czasowo zorganizować, mąż zachłanny się ostatnio na żonę zrobił a na dodatek ciągle ktoś mi książki do czytania podrzuca i wtedy to już przepadam na całe godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A do dziennika zaglądałaś?? Bo tam są jeszcze fotki:) Włacz czasem mężowi jakiś fajny film i przyjdź do nas trochę poplotkować Albo rano, na kawkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Obejrzałam foty z tej strony. Kuchnia cud miód i orzeszki! Blat idealnie dograny z oknem a sprzęt skoro już jest to rozumiem, że jutro obiadek gotujesz w DOMU co to za kolor dawałaś w korytarzu na górze? przypadkiem nie szampański duluxa? u mnie miała być złamana biel a wyszło też takie żółtko delikatne :/ fajnie Ci że malowanie robią fachury, przynajmniej nie musisz sama zaiwaniać i oklejać (tego najbardziej nie lubiłam!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A do dziennika zaglądałaś?? Bo tam są jeszcze fotki:) do dziennika po Twoich informacjach zaglądałam, dzisiaj coś dodałaś Włacz czasem mężowi jakiś fajny film i przyjdź do nas trochę poplotkować jak już mamy obydwoje wolne wieczorem to jednak robimy opcję "wyłączność" no i ostatnio padam o 23 spać więc czas się skurczył Albo rano, na kawkę?? nie pamiętam kiedy rano ostatni raz w domu byłam, tak to jest jak człowiek nie umie odmawiać i się aangażuje w zbyt wiele rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Sprzęt jest ale prądu nie ma. A jutro na budowie to ja będe sprzątać bo syf, kiła i mogiła. W sumie mogłam strzelić fotkę i wam pokazac dlaczego przeprowadzka jeszcze nie w ten weekend;) Kolor był z mieszalnika, muszę sprawdzić numer ale na wzorniku wyglądał na taki smietankowy, ciepły biały. Bialy, nie żółty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 a jakie farby mieszałaś?my będziemy w wakacje malować kuchnię, tym razem postawimy na tikkurilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wszędzie mam tikurille w całym domu. W pokojach na zwykłym podkładzie color a klatka, łazienki, kuchnia, korytarze i salon na optivie. Wykonawca ma zniżkę w salonie więc mam nadzieję że się nie zrujnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 no to dasz znać jak się myje nim my będziemy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Spoko, mogę być testerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 o kogo me piekne oczy widzą - cześć Pumpa:hug::hug: Asiunia, czy ja Ci juz mówiłam, jak sie cieszę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Hmmm dzisiaj chyba tylko raz:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 poleciałam do kuchni bo mi się kogla mogla zachciało na szczęście było tylko 1 jajko i doszłam do wniosku, że dla jednego nie warto kubeczka brudzić Jak to prundu nie macie ???? Przeca mówiłaś, że kogel mogel przy sztucznym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie mamy w gniazdkach jeszcze tylko na przedłużaczach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 matko, jakiego mi Pina :hug: smaka na kogla narobiłaś.....:stirthepot::stirthepot: p.s. mam dwa jajka, tez nie warto.. u nas -2 i snieg z wczoraj, dzis padało 5 sekund tylko... wiecie, jak ładnie, jak jest troszkę śniegu???:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 amglad - :hug: Ja tam śniegu nie chcę, nawet cieniusieńkiej warstewki . Ale z obawy przed zapowiadanymi mrozami wkopaliśmy dziś naszego chojaczka bożonarodzeniowego . Ciekawe, czy się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Amglad u mnie nie ma trochę, u mnie jest dużo śniegu, nawet zaspy mamy i aniołki już robiliśmy Pinacolada przez ciebie zeżarłam garść m&m'sów bo tylko to na wyciągnięcie ręki było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 wiecie że nie jadłam kaglu(kogla?) mogla chyba z 15 lat??eee więcejz 25?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 oj Pumpa to masz ładnie tam u siebie:) ja jadłam bo robiłam często jako bazę pod kremy do ciast:) zawsze dawałam jedno żółtko więcej, żeby bezkarnie 'oblizywać' te szpatułki miksownicze:) ostatnio - na urodziny małza zrobiłam pyszny torcik tiramisu, rany ale był dobry.....ja po prostu lubię jeść (nie byle co;) o 21 jest bejbi blues - jeszcze nie widziałam tego filmu więc czekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A na czym??Pewnie nie mam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts