1976pinacolada 18.01.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Pinacolada nie wiem jak Tobie ale mi się Dom Snów podoba, lubie takie popieprzone filmy i książki zresztą też szczerze to zagapiłam się w lapka i goowno wiem z tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wg mnie thriller a nawet thrille psychologiczny, nie wiem czemu w programie było napisane, że horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Moje dzieci jeszcze nie śpią. jest szansa że jutro tralalala pospię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.01.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Luka, które gniazdka chcesz usuwać??? mam nadzieje, że smacznie chrapiesz:)obejrzałam ten bejbi blues - ech masakra ale w łagodnym wydaniu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cześć Ania:) Przed chwilą wstałam:D Gniazdka te z prawej strony płyty http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/838/2pce.jpg Ale chyba zlikwiduję jedno a drugie przesunę max w strone okna:) Czy zlikwidować obydwa? Boszzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.01.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 kurcze Asia nie wiem jak Ty gotujesz i czy używasz innych sprzętów typu blender, mikser...nie pamietam czy masz inne kontakty w kuchni kochana, ale ja z przezorności zostawiłabym tak jak jest - co za różnica czy będzie jeden czy dwa w jednym? a jak podłączysz np komórkę - u mnie ładowanie komórek odbywa sie w kuchni, a w tym samym momencie będziesz korzystała np z kultowego miksera bo ciacho jakies będziesz tworzyc - niczym perfekcyjna pani domu???? wizualnie nie zrobi większej róznicy - wg mnie - czy będzie kontakt na jedno oczko czy na dwa.... ja w całej kuchni mam w blacie 3 gniazdka i często jest tak, że oba są zajęte, jeszcze mi sie nie zdarzyło, by trzy były naraz zajęte, ale ja większość sprzętu - ekspres, toster, opiekacz, turbodymomen a i ostatnio wyciskacz do cytrusów na prund - to wszystko mam w spiżarce.... Także ja bym zostawiła jak jest. Buziaki niedzielne:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Czesc z rana:) Asia nie usuwaj gniazdek, tzn. JA bym nie usuwala, bo to Twoj blat roboczy i tam bedziesz pewnie miksowac zupe w garnku itd. U sibie najczesciej usuwam wlasnie tych gniazdek. Jak juz to to gniazdko po lewej by, wywalila, bo miejsca tam malo na cokolwiek, a najlepiej nie usuwaj. Gniazdek nigdy za duzo;) No to pomoglam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jeszcze jakbyście napisały: nie usuwaj i nie przesuwaj to P byłby dozgonnie wzdzięczny:D W ogóle by mi nie wpadło do głowy je ruszać ale jak panowie zamontowali plytę to stwierdziłam że te z prawej za blisko są powiedzialam P że musi je przesunąc w stronę okna a on mi zaczął truć (bo mu sie nie chce pewnie;) ) i stąd moje wątpliwości:) Dobra, pojade na budowę tfu do domu - spojrzę porannym wyspanym okiem i decyzja zapadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Czesc z rana:) Asia nie usuwaj gniazdek, tzn. JA bym nie usuwala, bo to Twoj blat roboczy i tam bedziesz pewnie miksowac zupe w garnku itd. U sibie najczesciej usuwam wlasnie tych gniazdek. Jak juz to to gniazdko po lewej by, wywalila, bo miejsca tam malo na cokolwiek, a najlepiej nie usuwaj. Gniazdek nigdy za duzo;) No to pomoglam:D :yes: Cześć Sis:hug::hug: mam nadzieje, że się świetnie bawiliście:wave: ja niczym ranny ptaszek dzisiaj - wstałam skoroświt ogladać australian, w międzyczasie odkurzyłam, umyłam kuchnie, zmopowałam podłogę, czekam na miska z zakupami - wraca z dyz - i pędzę do kuchni bo dziadki dzis na obiad wpadają, a zanim przyjadą, to jeszcze kapiel w morzu:D:D:D a potem już tylko bedziemy odpoczywać buziaki niedzielne:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.01.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dobra, pojade na budowę tfu do domu - spojrzę porannym wyspanym okiem i decyzja zapadnie:) no to najlepsze rozwiązanie...pomyśl, czy jak coś włączysz to czy kabel luźny nie wlezie Ci na płyte lub do gara - co gorsze.... jak nie, to zostaw jak jest, jak zwęszysz niebezpieczeństwo;) to przesuń w prawo na środek całuski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Teraz to mnie w kompleksy wpedzasz:D Ja na razie zdążyłam wstać i wypić kawę:) Aga, głowa nie boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Czołem ja bym tam nic nie przesuwała ani nie likwidowała Znowu nie są aż tak blisko płyty żeby miało być niebezpiecznie . Jeśli natomiast chodzi o ilość to gniazdek nigdy nie za dużo. Nie kombinuj tylko garnki zwoź Ps. jakby minister chciałby mi wysłać kwiaty za tego posta to lubię herbaciane róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Kinga u niego tak ciezko z kupieniem kwiatów że chyba już by szybciej gniazdka przesunął:lol2: Ostatnie, przysięgam ostatnie pytanie:D Gniazdka zwykłe czy te szczelne, z klapką?? Chyba z klapką co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.01.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Asia u ciebie one są potrzebne, bo przy roboczym blacie, u mnie są przy 30 cm blaciku, przy którym nic raczej robić nie będę. Pomyślałabym tylko czy nie założyć takich z klapką, żeby się nie chlapały czy brudziły tłuszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Gniazdka zwykłe czy te szczelne, z klapką?? Chyba z klapką co?? Pomyślałabym tylko czy nie założyć takich z klapką, żeby się nie chlapały czy brudziły tłuszczem. Pytanie-odpowiedź Chyba równoczesnie pisałyśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.01.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No trudno, sama se kupię w nagrodę za poradę Z klapką w kuchni ???? Po co???? Tłuszczem jak będzie chlapać to klapkę też uchlapie...... Kurcze, nie wiem. Ni by klapkę łatwiej umyć niż zakamarki gniazda, i bezpieczniej..... Ale chyba dziwnie to będzie wyglądało..... Mnie takie klapkowe to tylko z łazienką się kojarzą.... Zresztą nie lubię ich bo ja lubię szybko rach ciach a tu już trzeba unieść .... Wiem, leń ze mnie Ja na lacobelu mam jedno podwójne gnizdko - założyłam w kolorze szkła czyli szare. I nie szklane tylko takie jak w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Z klapką żeby w razie jakichś dziwnych przypadków z wodą nie wleciała mi do środka:D I jak mówisz chyba łatwiej się czyścić będzie. I gniazdka chyba też będę musiała kupić inne, bardziej śnieżno-białe żeby mi się zlały ze ścianą Moja kumpela co pracuje w elektrycznym bedzie zgorszona - ona uznaje tylko rozwiązanie: jak seria to na cały dom:D ps. przekaze Ministrowi że czeka go zadośćuczynienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Twoja znajoma byłaby już zdruzgotana, ja mam 3 serie w jednym małym domku:D (3 kolory i 3 materiały), a z klapką(może i praktyczne, ale :sick:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Aska nie likwiduj gniazdek ja w kuchni mam po obu stronach blatu 4 podwojne gniazdka - po jednej stronie mam podlaczony ekspres, czajnik, radio i toster (nie wlaczam wszystkiego na raz, ale w gniazdku sa a pod oknem mam mniej blatu niz Ty (u mnie dodatkowy blat roboczy to wyspa) po drugiej stronie mam podlaczony KA, a reszta wolna i przydaje sie do belndera itp mysle, ze wystarczy, iz beda z bolcem pod wyspa tez mam uszykowane kable i bedzie schowane w panelu pod szafkami (tam bedzie z klapka, bo bezpiecznie i nie widac ale jesli te gniazdka az tak Cie raza w oczy , to pomysl ze zmiana ich koloru jak najbardziej popieram ........ trudno powiedziec mi, czy sa za blisko, Tobie latwiej ocenic na zywo ...... ustaw garnki i zobaczysz, czy faktycznie jest ryzyko, ze bedzie cos pryskac my wychodzimy z zalozenia, ze gniazdek nigdy za wiele ale oczywiscie rozmieszczonych z glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.01.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 wzdycham do Twojej kuchni, fantastyczna jest. Teraz podobnie jak Dorka wzdycham u Ciebie i u Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts