Rocia 20.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A cóż to za rymy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.01.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Co do gniazdek to chcesz je przenieść na drugą stronę okna czy po tej samej stronie, ale bliżej okna? Jeśli ta druga wersja to chyba bez sensu, ile byś przesunęła 10-15 cm? Teraz sobie zerknęłam, że po drugiej stronie okna masz, zostaw tak jak jest... Klapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 co pieczesz/gotujesz w nowej kuchni że Cię nie ma ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!! POCZĘSTUJ nie bądź świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif :lol2: czekasz na kolacje czy sniadanie? bo cos mi sie wydaje, ze glodna pojdziesz spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.01.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 cześć Luka, jak tam na polu walki, robota wre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Robota wre ale nic nowego:)Przyjde wieczorem napiszę co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 wieczór jest. cześć Asiula, czuję się zaproszona, więc nie zdziw się, jak któregoś pięknego dnia ktoś zapuka i to będę ja tyle tu napisałyście, że pogubiłam wątki. w pamięci mam tylko białą kuchnię i podobnie jak Nitka biegam między Twoją i Ani i napatrzeć się nie mogę. ps. jaką Ty masz dużą pralnię!!! zazdroszczę. ps2. wracam oglądać mecz polska-szwecja. Polacy dają czadu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No dobra, jest wieczór jestem i ja;) Ogłoszenia parafialne: Dziś zdechła moja biedronka w związku z tym dojazd na budowę jest mocno utrudniony a wręcz uniemożliwiony:confused: A na budowie co się dzieje? Ano: 1. Panowie od Boskiego malują (przemalowywują żółtko na białe żółtko;) ) - dzisiaj ich więcej nie było niż byli w związku z czym postępy marne. Szybka wizyta na budowie dzięki uczynności kumpeli z pracy potwierdziła że białe żółtko może być 2. Wczoraj wykleili kabinę prysznicową dodatkową nidą bo była za "luźna". Dziś jedną z płyt odrywali bo była za "ciasna" i drzwi gotowe szklane by się nie zmieściły:sick:. Jak uda im sie w końcu wkleić dobrze wtedy wkracza Stasiu z płytkami, potem fuga i górną łazienkę będzie można uznać za zakończoną. 3. Pan Stanisław (płytkowy) klei dolną łazienkę. Stan na dzisiaj w południe: kabina "prawie" gotowa, została mu obudowa geberitu i reszta krótkiej ścianki pod umywalkę (info od Ministra z ostatniej chwili: Stasiu chce w czwartek zakończyć radosną twórczość u nas, hmm myslicie że się wyrobi?) Zostanie mu jeszcze do położenia pas płytek na ścianie w pralni. Oraz cała piwnica i schody ale to "zaś" 4. Jutro panowie mają gładzić garderobę przy wejściu - zapomniało im się w ferworze walki 5. W niedzielę oddawaliśmy się z Ministrem błogiej rozpuście na budowie: on przesuwał gniazdka () a ja sprzątałam sprzątałam i sprzątałam. To tyle. Mówiłam że dzieje się stale ale nic spektakularnego:) Sprawy mają się jednak ku końcowi powoli:) W następną niedzielę powinniśmy zrobić akcję zakładanie gniazdek. Muszę znaleźć te cholerne drzwi prysznicowe, lokalnie szklarz się nie podejmuje. No i lustro - to już się podejmie. Zaraz piszę do stolarza stanowczą prośbę o wycenę szafek łazienkowych i muszę zacząć go męczyć o listwy:sick: No i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.01.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Szukałam szukałam i nic:) Naprawdę chciałam wam pokazac jakieś foty (bo wiem co jest pod koniec budowy najwazniejsze:D ) ale nic nie mam. Zrobiłam zdjęcia PRZED wielkim sprzataniem i PO. Ale na tym gupim zdjęciu nie widać ani krzty z pracy którą włożyłam w porządki. Zrobiłam zdjęcia garderoby przy wejściu ale jest tak mała że nie widac tego co widac na zdjęciu:no: Zrobiłam zdjęcia pralni - ale ile mogę pokazywać takich samych zdjęć pustej podłogi w pralni? Zrobiłam zdjęcia kuchni - ale no własnie - to już było;) Czyli na foty musicie zaczekać aż: - Biedronka zmartwychwstanie i zawiezie mnie na budowę - Stasinek skończy łazienki żeby było się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.01.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Luka, patrz za drzwiami do prysznica na lazienkaplus...jaki masz brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Czesc Lukarna i pozostali odwiedzajacy To sie nacieszylam swoja indukcja... wczoraj zostala przywieziona i niestety dla mnie ... protokol reklamacji spisany... spojrzcie jaka piekna dziurke w gratisie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Luka, patrz za drzwiami do prysznica na lazienkaplus... jaki masz brodzik? Cześć Patrzyłam tam właśnie tylko nie mogę się na nic zdecydować Tzn patrzyłam bez przekonania ze względu na ceny:sick: Brodzik mam ten: http://www.sanplast.pl/produkty/produkt/4826/ Czesc Lukarna i pozostali odwiedzajacy To sie nacieszylam swoja indukcja... wczoraj zostala przywieziona i niestety dla mnie ... protokol reklamacji spisany... spojrzcie jaka piekna dziurke w gratisie dostalam Melisa biedaku, pierwszy fajny zakup i taka wtopa:hug: Jak była zabezpieczona ta płyta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 a takie drzwi: http://www.lazienkaplus.pl/pl/drzwi-prysznicowe-100-cm-dj2priii-sanplast-prestige-iii-600-073-0790-01-401,419701,60,i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Melisa biedaku, pierwszy fajny zakup i taka wtopa:hug: Jak była zabezpieczona ta płyta?? z tego co mi wiadomo z protokolu i od mojej mamy to_ brzegi stryropianem i zawiniete folia. Niczym wiecej... W ogole akcja na calego byla z odbiorem, bo mama nie chciala podpisac odbioru dopoki nie zobaczy przesylki itp, a kurier powiedzial ze nie wyda dopoki ona nie podpisze i sie klocili, wiec facet wsiadl do auta i pojechal. Po czasie wrocil. Mama mowila ze plyta stala w aucie oparta o jego bok. Bede wiecej wiedziala jak ja dzisiaj odbiore z lotniska... Mam problem z wyslaniem emaila do sklepu bo ciagle mi go cofa do mnie... pozniej sprobuje jeszcze raz...ehhhhh Wczoraj dodzwonilam sie i do sklepu i do dhl bo kurier protokolu nie zostawil, nawet jego kopii i balam sie ze jej nie dostarczy i zostane z ta dziura wysiurana...ale wieczorem wyslali mi skan emailem... Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.01.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Mmelisa z tego co wiem kurier miał rację. Najpierw trzeba podpisać odbiór, potem otwierasz i spisujesz ewentualny protokół szkody. Znajomy chwilę w DHL robił i takie mieli wytyczne.Jeśli płyta była w styro bokami wsadzona to mało prawdopodobne mi się wydaje, żeby to była usterka powstałą w transporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 a mi sie wydaje ze bardziej prawdopodobne...bo w protokole nie ma ale mama widziala ze ten bok jest wgnieciony caly... i obdarty ...dlatego sie klocila z nim ze chce zobaczyc...i takie wytyczne ze sklepu mielismy.. ale na szczescie dzwonilam jak on byl w domu i z nim pogadam i umowilam sie (ze spokojem w moim glosie bo skad mialam wiedziec, ze cos nie tak z plyta ) czy poczeka do otwarcia przesylki, jak mama podpisze i mi odp ze tak. Tak tez zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Esiak, mam je spisane też, muszę wysłać lokalnie o wycenę do mojego Pana Sklepowego. Wolałabym jakies bliżej 1000 ale chyba nic z tego:sick: Melisa ale bez żadnego kartonu?? Nie denerwuj się uznają reklamację. Pumpa masz rację najpierw trzeba podpisać protokół, przynajmniej u tych co do mnie dowozili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Melisa ale bez żadnego kartonu?? Nie denerwuj się uznają reklamację. Pumpa masz rację najpierw trzeba podpisać protokół, przynajmniej u tych co do mnie dowozili:) nie bylo kartonu. i nie podpisac najpierw protokol a odbior przesylki...dopiero protokol tak to wygalda... teraz wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A to widzisz Melisa pewnie co firma to inne zasady:)Oby poszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts