Mmelisa 22.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 dzisiaj bede ponownie wojowac z wysylaniem ...ehhh po kiego grzyba mi cofa email'e skoro na wlasciwy adres wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Melisa aż zadzwoniłam do kolegi który współpracuje z firmami kurierskimi. Te które obsługują mój region wszystkie żądają najpierw podpisania doręczenia zamówienia a potem mają czekać aż odbiorca paczkę otworzy i dopiero gdy coś jest nie tak to spisują protokół szkody. Kurierowi podpisujesz DORĘCZENIE przesyłki, a nawet jeśli jest jakaś 'szkoda' to on i tak ją doręczył. Najważniejsze jest żeby otworzyć przy nim bo inaczej mogą nie uznać reklamacji. My swego czasu zamówiliśmy porcelanę, duuuży zestaw. Ponieważ przyjechał kurier który często nam coś przywoził to umówiliśmy się że wszystko przejrzę i oddzwonię czy ma przyjeżdżać coś spisywać. No i faktycznie jeden talerz był pobity. Przyjechał gostek po kilku godzinach, podpisaliśmy to co trzeba i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 pumpaluna, no to napisalam ze rozmawialam z kurierem i mi wyjasnil o co chodzi... dlatego jego poprosilam zeby zostal w razie "W" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.01.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Meliska, uuu... niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Melisa a gdzie zamawiałąś tą płytę?I jaki to kurier? Pytam żeby sie wystrzegać jakby co;) ------------------------------------------------------------------------------------------- Historia z cyklu: mam przeczucie, że... I tak własnie było dzisiaj. Biedronka zahibernowana - Luka udupiona. Siedziałąm w tej pracy i pracowałam bo co miała robić. Ale myślami byłam wiecie gdzie;) I kombinowałam co by tu zrobić żeby chociaż na chwilke wyskoczyć... Co tam się dzieje... czy coś panowie nie wykombinowali... (to żółtko nieszczęsne w pamięci miałam)W końcu wpadłam na genialny pomysł!!! Poszłam na budowę po prostu na własnych nogach;) Wchodzę, pierwszy rzut oka: OK, ludzie Boskiego dzielnie malują saloon na białe żółtko, zagadując do inwestorki wesoło z wyżyn drabiny, Pan Stasinek dziarsko klei dolną łazienkę, pomiędzy nimi złowieszczo przemyka Szpieg z Krainy Deszczowców... (znacie inny czarny charakter bardziej złośliwy i slizgły??). Ogólnie sielanka.Nagle patrzę i oczom nie wierzę: w łazience płytki miały być połozone do wysokości stelaża. No i są do stelaża plus jeden rządek gratis:sick:Pytam grzecznie Stasinka:- O co chodzi????- A bo Szefowa, myśmy z mężem (Ministrem) tak wczoraj gadali że dołożymy jeden rządek - bedzie lepiej, włącznik bedzie na płytce a nie na farbie. Dobrze szefowa my wymyślili, nie??- pyta dumny i blady Stasinek- No ale panie Stasiu, nie może być tak bo tam lusto ma iśc nad płytki, jak płytki będą do 140 to co ja mam do tego lustra podskakiwać??- aaa lustro... no tak - ze zwieszoną głową mruczy Stasinek...- No lustro musi być, taki plan był. Świetny miał Pan pomysl Panie Stasiu, no ale niestety...- To co, zrywamy??? I tym sposobem kobieca intuicja po raz kolejny uratowała mnie przed fantastycznymi pomysłami Panów:) Zrobiłam fotkę ale zupełnie jest w proszku ta łazienka jeszcze. Dawać czy zaczekacie na gotową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Asia, dawaj fotke. Z checia sie pogapie:) PS. Mam nadzieje, ze jutro uda mi sie nadrobic zaleglosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Cześć Aga:) Długo mnie nie musisz namawiać bo właśnie w momencie jak pisałas posta - ja odpalałam lapka żeby zdjęcia zgrać To jest silniejsze ode mnie:D http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/822/wttj.jpg W sumie widać jedynie mega brudną podłogę Jednak na żywo podoba mi się. Dobrze zrobiłam nie kombinując i dając białe płytki na ścianę. I dzięki Tobie uniknęłam tych kwadratowych, możesz być więc patronką tej łazienki:yes: Uważaj bo miano patrona zobowiązuje - będziesz pomagała wybierać dodatki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kurcze, nie widze fotki, ale to moze wina tabletu?? Nic, jutro obejrze. Patron mowisz? Kurcze, nie wiem, czy podolam, ale ciesze sie, ze Tobie sie podoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Powtarzałam to dzisiaj kilka razy więc mogę napisać i tutaj: bardzo mi się wszytsko podoba w moim domu. Niektóre rzeczy podobają mi się wybitnie ale nie będę mówić które, żeby tym wymienionym przykro nie było;) A te które zachwycają mniej - po prostu rzadziej patrzę w tamtym kierunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo dobre podejscie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Minister zaproponował spisanie listy rzeczy które musimy jeszcze załatwić przed przeprowadzką Jestem w szoku - taka inicjatywa:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Minister zaproponował spisanie listy rzeczy które musimy jeszcze załatwić przed przeprowadzką Jestem w szoku - taka inicjatywa:o No prosze?! Moze wreszcie zobaczyl swiatelko w tunelu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Na to wygląda.Widzę że jest już cholernie zmęczony tą całą szopką. I widzi jeden cel - relaks przy kominku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Az chce sie powiedziec: "NARESZCIE"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Lepiej późno niż wcale nie?? Jakie wieszanie prania jest czasochłonne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Hejka macham tylko i spadam bo maszyna do szycia i DIY poduszkowe wciąga jak cholera. Jutro się pochwalę co mi wyszło ale dziś jeszcze zaglądnę Ps. kobieca intuicja , ech co my byśmy bez niej zrobiły ??? Makijaż z drabiny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Poduszki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Minister zaproponował spisanie listy rzeczy które musimy jeszcze załatwić przed przeprowadzką Jestem w szoku - taka inicjatywa:o Może myśli, że zmieści się na jednej kartce A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zaraz go wezmę w obroty:D Będę pisać małym druczkiem, żeby się nie zniechęcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 no rychło w czas się Minister obudził. jeszcze trochę i by nie zdążył a płyteczki białe ślicznie wyglądają, ale współczuję sprzątania podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts