dorkaS 22.01.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Właśnie, zapomniałam pochwalić łazienkę. Chwalę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 no rychło w czas się Minister obudził. jeszcze trochę i by nie zdążył a płyteczki białe ślicznie wyglądają, ale współczuję sprzątania podłogi Ha, mówiłam, że mało widać Podłoga jest szara:lol2: Naprawdę Nita myslałas że zrobiłabym to sobie i kazała połozyć białą podłogę??????? Właśnie, zapomniałam pochwalić łazienkę. Chwalę :) A dziękuję, dziękuję O czym mogłam jeszcze zapomnieć? Mam na razie 26 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 - kupić drobiazgi do kuchni- nowe sukienki i wieszaki- półka na nowe szpilki wraz z owymi szpilkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 - kupić drobiazgi do kuchni - nowe sukienki i wieszaki - półka na nowe szpilki wraz z owymi szpilkami :lol2: Co do drobiazgów to robie listę - w przyszłym tygodniu jadę na zakupy:yes: A szpilki?? hmmm:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ale ci stasiuniek z ministrem suprajsa strzelili z tym dodatkowym rzędem płytek . No nic tylko wystrzelać dziadów - ręczniki - dozowniki do mydeł - wieszaki - uchwyty na papier (u mnie do tej pory papier stoi na obudowie geberitu ) -suszarkę na pranie (do pralni of kors) - szafeczkę na proszki, płyny, środki do sprzątania, szmatki.... mam myśleć dalej czy już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 -listwy przypodłogowe- firanki, zsłony, rolety, żaluzje- dywan (?)- stół + krzesła- sofa/narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kinga stóóóój:D Ja piszę o rzeczach które trzeba zrobić żeby bezpiecznie sie przeprowadzić a Ty piszesz o tych które dopieszczą wnętrza:lol2: ps. co nie zmienia faktu że roletę w łazience musze jakąs zanabyć żeby pół jednostki wojskowej nie oglądało moich wdzięków watpliwych... co biorąc pod uwagę że przyszły zięć jest wojskowym jest szczególnie niewskazane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Kinga stóóóój:D Ja piszę o rzeczach które trzeba zrobić żeby bezpiecznie sie przeprowadzić a Ty piszesz o tych które dopieszczą wnętrza:lol2: ps. co nie zmienia faktu że roletę w łazience musze jakąs zanabyć żeby pół jednostki wojskowej nie oglądało moich wdzięków watpliwych... co biorąc pod uwagę że przyszły zięć jest wojskowym jest szczególnie niewskazane;) - rolety, zasłony w łazienkach i w sypialni klucze w drzwiach do sypialni coby dzieci nie podglądały Luka - a Ty masz już schody ? Bo szczerze to nie pamiętam Co z barierką u góry? To tak w kwestii bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Rolety mamy zewnętrzne jakby co;) A dziurek od kluczy brak bo i kluczy nie ma:lol2: A schoda mamy betonowe, wylewane. Pan Bocian, zwany Schodkiem juz czeka zwarty i gotowy aby obłożyć je jesionem ale musi poczekac na koniec żeby mi nikt nie łaził po nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Luka, fajnie wyszło w łazience. Nieskormnie powiem, ze dobrze wymyslilam:D:D:D A podlogi nei szoruj do białości, ja Cie błagam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Luka skad ja to znam, reke trzeba trzymac na pulsie non stop. Dobrze, ze w pore pojechalas. lazienka nabiera wyrazu biale plytki to dobry wybor sprzatania troche jest, polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem i dobrze Cie rozumiem, ze sprzatasz sprzatasz, a na zdjeciach tego ńie widac, ale na zywo owszem pocieszajace jest to, ze sprzatasz juz DOM, a nie budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.01.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Luka mi się tam łazienka już podoba. Nie wiem jak to wyszło ale mam łazienkowo-kiblowego chopla, a wsyzstko przez FM , ty tak poważnie że nie masz sypialni na kluczyk?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.01.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem dużo octu. Wczoraj 1 butla poszła na kabinę, dziś kupiłam drugą na fugi na podłodze. Przelewam do spryskiwacza po płynie do okien, psikam czekam 15 min, zmywam i gotowe. Śmierdzi niesamowicie, wyciska łzy rewelacyjnie, pali w gardle, ale efekt jest widoczny gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Luka, fajnie wyszło w łazience. Nieskormnie powiem, ze dobrze wymyslilam:D:D:D A podlogi nei szoruj do białości, ja Cie błagam;) Spoko, przelecę z lekka szmatą i zobaczymy co sie pod spodem ukaże... może Stasinek się walnął i na serio białe położył na podłogę?? Luka skad ja to znam, reke trzeba trzymac na pulsie non stop. Dobrze, ze w pore pojechalas. lazienka nabiera wyrazu biale plytki to dobry wybor sprzatania troche jest, polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem i dobrze Cie rozumiem, ze sprzatasz sprzatasz, a na zdjeciach tego ńie widac, ale na zywo owszem pocieszajace jest to, ze sprzatasz juz DOM, a nie budowe Po dwóch dniach od wielkiego sprzatania jest znowu mega syf:mad: Ale chwilowo i tak jestem uziemiona z powodu awarii auta więc silą rzeczy panowie będa musieli posprzatać sobie sami. Może lepiej docenią. I faktycznie, jak przymknąc oko na pewne rzeczy - zaczyna wyglądac jak dom:) Luka mi się tam łazienka już podoba. Nie wiem jak to wyszło ale mam łazienkowo-kiblowego chopla, a wsyzstko przez FM , ty tak poważnie że nie masz sypialni na kluczyk?????????????? Pumpa w tej łazience oprócz białej ceramiki i szafki już nic nie dojdzie więc jak masz bogatą wyobraźnię i zobaczysz tą łązienkę pomalowaną na biało i zafugowaną - to własnie tak będzie wyglądać na gotowo;) I tak - POWAZNIE nie mam sypialni na kluczyk:lol2::lol2::lol2::lol2: dużo octu. Wczoraj 1 butla poszła na kabinę, dziś kupiłam drugą na fugi na podłodze. Przelewam do spryskiwacza po płynie do okien, psikam czekam 15 min, zmywam i gotowe. Śmierdzi niesamowicie, wyciska łzy rewelacyjnie, pali w gardle, ale efekt jest widoczny gołym okiem Dobrze mi sie coś z tym octem wydawało, że coś się myje:D Ale powiedzcie mi dziewczyny octowe - rozcieńczacie go z wogą czy myjecie takim stężonym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ja dolewam wody, ale naprawdę niedużo, na pół litry powiedzmy pół szklanki. To piszę ja- dziewczyna octowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Sorry, tak mi się napisało w wielkim skrócie myślowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.01.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jak dla mnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.01.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 tylko wtedy dobrze mieć łazienkę z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.01.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Przydałoby się A jak się nie ma... to się dusi Ale da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.01.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Przeczyszcza zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts