Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no rychło w czas się Minister obudził. jeszcze trochę i by nie zdążył :D

a płyteczki białe ślicznie wyglądają, ale współczuję sprzątania podłogi

Ha, mówiłam, że mało widać:lol2:

Podłoga jest szara:lol2:

Naprawdę Nita myslałas że zrobiłabym to sobie i kazała połozyć białą podłogę???????

Właśnie, zapomniałam pochwalić łazienkę. Chwalę :) :)

A dziękuję, dziękuję;)

O czym mogłam jeszcze zapomnieć? Mam na razie 26 punktów.

Ale ci stasiuniek z ministrem suprajsa strzelili z tym dodatkowym rzędem płytek . No nic tylko wystrzelać dziadów ;)

- ręczniki

- dozowniki do mydeł

- wieszaki

- uchwyty na papier (u mnie do tej pory papier stoi na obudowie geberitu :sick: )

-suszarkę na pranie (do pralni of kors)

- szafeczkę na proszki, płyny, środki do sprzątania, szmatki....

mam myśleć dalej czy już dość :p

Kinga stóóóój:D

Ja piszę o rzeczach które trzeba zrobić żeby bezpiecznie sie przeprowadzić a Ty piszesz o tych które dopieszczą wnętrza:lol2::lol2:

ps. co nie zmienia faktu że roletę w łazience musze jakąs zanabyć żeby pół jednostki wojskowej nie oglądało moich wdzięków watpliwych... co biorąc pod uwagę że przyszły zięć jest wojskowym jest szczególnie niewskazane;):)

Kinga stóóóój:D

Ja piszę o rzeczach które trzeba zrobić żeby bezpiecznie sie przeprowadzić a Ty piszesz o tych które dopieszczą wnętrza:lol2::lol2:

ps. co nie zmienia faktu że roletę w łazience musze jakąs zanabyć żeby pół jednostki wojskowej nie oglądało moich wdzięków watpliwych... co biorąc pod uwagę że przyszły zięć jest wojskowym jest szczególnie niewskazane;):)

- rolety, zasłony w łazienkach i w sypialni :p

klucze w drzwiach do sypialni coby dzieci nie podglądały :p

Luka - a Ty masz już schody ? Bo szczerze to nie pamiętam :confused: Co z barierką u góry? To tak w kwestii bezpieczeństwa :p

Rolety mamy zewnętrzne jakby co;) A dziurek od kluczy brak bo i kluczy nie ma:lol2:

A schoda mamy betonowe, wylewane. Pan Bocian, zwany Schodkiem juz czeka zwarty i gotowy aby obłożyć je jesionem ale musi poczekac na koniec żeby mi nikt nie łaził po nich...

Luka skad ja to znam, reke trzeba trzymac na pulsie non stop.

Dobrze, ze w pore pojechalas.

lazienka nabiera wyrazu :) biale plytki to dobry wybor :)

sprzatania troche jest, polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem

i dobrze Cie rozumiem, ze sprzatasz sprzatasz, a na zdjeciach tego ńie widac, ale na zywo owszem :)

pocieszajace jest to, ze sprzatasz juz DOM, a nie budowe :)

polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem

:yes: dużo octu. Wczoraj 1 butla poszła na kabinę, dziś kupiłam drugą na fugi na podłodze. Przelewam do spryskiwacza po płynie do okien, psikam czekam 15 min, zmywam i gotowe. Śmierdzi niesamowicie, wyciska łzy rewelacyjnie, pali w gardle, ale efekt jest widoczny gołym okiem :D

Luka, fajnie wyszło w łazience. Nieskormnie powiem, ze dobrze wymyslilam:D:D:D

A podlogi nei szoruj do białości, ja Cie błagam;):rotfl:

Spoko, przelecę z lekka szmatą i zobaczymy co sie pod spodem ukaże... może Stasinek się walnął i na serio białe położył na podłogę??;)

Luka skad ja to znam, reke trzeba trzymac na pulsie non stop.

Dobrze, ze w pore pojechalas.

lazienka nabiera wyrazu :) biale plytki to dobry wybor :)

sprzatania troche jest, polecam kupic ocet, ja wiekszosc myje wlasnie woda z octem

i dobrze Cie rozumiem, ze sprzatasz sprzatasz, a na zdjeciach tego ńie widac, ale na zywo owszem :)

pocieszajace jest to, ze sprzatasz juz DOM, a nie budowe :)

Po dwóch dniach od wielkiego sprzatania jest znowu mega syf:mad:

Ale chwilowo i tak jestem uziemiona z powodu awarii auta więc silą rzeczy panowie będa musieli posprzatać sobie sami.

Może lepiej docenią.

I faktycznie, jak przymknąc oko na pewne rzeczy - zaczyna wyglądac jak dom:)

Luka mi się tam łazienka już podoba. Nie wiem jak to wyszło ale mam łazienkowo-kiblowego chopla, a wsyzstko przez FM :)

, ty tak poważnie że nie masz sypialni na kluczyk??????????????

Pumpa w tej łazience oprócz białej ceramiki i szafki już nic nie dojdzie więc jak masz bogatą wyobraźnię i zobaczysz tą łązienkę pomalowaną na biało i zafugowaną - to własnie tak będzie wyglądać na gotowo;)

I tak - POWAZNIE nie mam sypialni na kluczyk:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

:yes: dużo octu. Wczoraj 1 butla poszła na kabinę, dziś kupiłam drugą na fugi na podłodze. Przelewam do spryskiwacza po płynie do okien, psikam czekam 15 min, zmywam i gotowe. Śmierdzi niesamowicie, wyciska łzy rewelacyjnie, pali w gardle, ale efekt jest widoczny gołym okiem :D

Dobrze mi sie coś z tym octem wydawało, że coś się myje:D

Ale powiedzcie mi dziewczyny octowe - rozcieńczacie go z wogą czy myjecie takim stężonym??