malka 26.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zaraz skończę dobijać moja elewacje, to pochyle się nad Twoją garderobą, znaczy garderobą Wery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 patrze i sie ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No włąsnie bo na tym poprzednim nie było nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Malka ta garderoba jest akurat słusznej wysokości (2,70) więc mozna co najwyżej zadrzeć głowę na nią Nad moją, ze skosem się potem będziemy pochylać Nita ja też się uczę spoko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 fajnie jak jest wysoka, bo wtedy mozna sezonowe ciuchy na górze upchnąć, w ikei sa takie szmaciane hmm połeczki chyba i mozna tam upchnac paski, torebki, apaszki, ewentualnie nawet buty. Mozna to powiesic na drazku. siedze i sie gapie w komp, chyba dopiero odreagowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wcale się nie dziwię ps. moja najstarsza właśnie powiedziala, że ona nie chce mieć tyle wieszaków:) może młoda też nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Luka,a narożne półki wchodzą w grę? czy raczej odpuszczamy. Powiedz Wice, że wieszaki sa zajefajne Ja tam chce same wieszaki. Szuflady tylko na bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Julka ma garderobę w najwyższym miejscu wysoką na 3,20. Na tej ścianie ma 3 drążki. Na najwyższym (tak jak pisze nita) ma ubrania sezonowe. Nie jest problemem 2 razy do roku dostawić drabinę i przełożyć kilka wieszaków a przestrzen wykorzystana na maxa.Myslę Luka że 4 drążki po prawie metr to za dużo. Ja na jednej ściannie dałabym 2 drążki a na drugiej komodę z szufladami a nad nią (dość wysoko, żeby na komodzie jeszcze coś postawić) trzeci drążek tzw sezonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Narożne nie, jakbyśmy mieli robić sami to narożne odpadają, nie ogarniemy:) O wieszakach sama marzę bo teraz prawie nie mam:) Kurcze teraz na raz myśle o dwóch równoczesnie a to mi w połączeniu z martini chyba źle robi na zmysł planowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 w ikei były ostatnio bardzo fajne komody - likwidują kolekcje i wyprzedawali po 99zeta. Komody rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Znajoma kupiła kilka i sprzedaje teraz po 150zł/szt. Cena regularna była 299zł wiec i za te 150 się bardzo opłaca. A komoda z litej sosny, wybejcowana na piękny brąz, 3 szuflady... Żałuję, że kupiłam tanie pazdziochy P nie przełknie wymiany komód po 1,5 roku tylko dla designu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cronin mi ostatnio pisała o tych komodach... W sumie fajne bym miała do garderób. A ja się gupia upieram że bielizna w komodach w pokojach...Powiedziałam Najstarszej że sama ma sobie zalanowac co gdzie chce - jedna garderoba z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 fajne te komody, za 99 zl tez bym przygarneła, ale mam daleko do ikei, a mąż dostaje wysypki na samą wzmiankę o tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A może by tak z lewej strony od wejścia dać 2 drążki, na wprost 2 takie regały:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/547/szbh.jpgkosztuje 79 zł za sztukę, 64 cm szeroki, 24cm głęboki a z prawej małą komodę i nad nią wysoko drążek na "długie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 a ten regał wystarczająco głęboki na bluzki, albo spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No własnie nie wiem czy nie za płytki.Kurde nie chce mi się po miarę do torebki wstawać. E tam chyba czas iść spać - jutro rano budzik skoro świt a nawet wczesniej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 fajne te komody, za 99 zl tez bym przygarneła, ale mam daleko do ikei, a mąż dostaje wysypki na samą wzmiankę o tym sklepie Komód już nie ma Rozeszły się w całej PL jak świeże bułeczki Promocja po 99zł już się skończyła W tej chwili cena to 299zł/szt ale nigdzie nie są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 24 cm, to ok, na dziecięce ciuchy, dorosłe juz nie bardzo. Ja i tak optuje za wieszakami, które dziecko lubi składać ciuchy ?? jeszcze inaczej, które będzie to robić ok, ja bym zrobiła wieszaki po lewej (na 3 wysokościach) z tym,że najniższy na spodnie vel spódniczki , czyli zupełnie nisko. Na wprost regał z półkami ) do połowy, w drugiej połowie na dole komoda, nad nią drążek i po prawej znów drążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.01.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No własnie nie wiem czy nie za płytki. Kurde nie chce mi się po miarę do torebki wstawać. E tam chyba czas iść spać - jutro rano budzik skoro świt a nawet wczesniej:mad: Oglądałam je bo moja mama chce je kupic na książki. Ciężko będzie raczej z bluzkami - za płytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2014 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No macie rację, wstałam - zmierzyłam.Na teraz ten regał byłby OK, dla ośmiolatki. Ale dla dużej dziewczynki - ciuchy musiałyby być składane na 3 części. Pokombinuję z tymi 3 drążkami na wieszaki ale może być cięzko - ostatni musiałby być pod sufitem prawie. Co nie jest niewykonalne oczywiście:) A jak z wysokością półek??30 cm??czy więcej? Bo głębokość jakieś 35cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 moim zdaniem wysokość to 40 cm, chyba,że dopychasz ciuchy do oporu, Ja lubię mieć luz na górze, by swobodnie wyciągać ubrania, a nie wyciągać siłą, wtedy się wszystko rozwala.Choć odkąd mam duuuuużą szafę, na półce(jednej) mam tylko ciuchy narciarskie i kilka kiecek "na raza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts