amglad1 27.01.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 co sie tak wydzierasz od rana!!!!!!!!!!! aż mnie obudziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.01.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No, i mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.01.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 cześć Dorka:hug::hug: pobudziła dobrych ludzi i uciekła, patrz pani jaka sprytna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 To chociaż kawy się napijmy. Tam nie mogę się cuś zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.01.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 napijmy.... mnie tez wywaliło......niejednokrotnie, ale próbuje, nie poddaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.01.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Mnie też obudziła, ale nim siadłam do kompa to się ogarnęłam i nawet kawę wypiłam Bry Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ja dziś wskoczyłam do łóżka jak moi wyszli i spałam do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wydzierasz, zaraz wydzierasz To jak miałam Malkę obudzić, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Kochana Luka Kogutka mi posłała :hug: ps. A Aśka (mój gość dzisiejszy) właśnie zadzwoniła, że wstała :mad::mad: Małpa jedna , rano będę, rano:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.01.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Kogutka to autorski tekst młodego:Taaaaatuś, koguuuuutka:D Widać każdy ma swoje rano:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 tak mi się skojarzyło Kto jest smutny, ten jest smutas, kto jest się kłóci ten jest .....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 27.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 O raju!!!!!!!!!!Milion lat mnie tu u Ciebie Luka nie było!!! Pięknie się zrobiło w domku. To kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.01.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 co tu za ranne pobudki ? ja Wam dam mojego kota, to zaden budzik nie bedzie potrzebny Luka tak, robilam w planerze Pax-a ............ tak najlepiej, ale wiadomo, ze nie zrobisz calosci, a jedynie jedna sciane jesli chcesz cala garderobe, to moge sie pobawic w mydeco3d ale to wieczorkiem dopiero ........... chcesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Luka - czy planujesz pisuar dla chłopaków? Bo mam dla Ciebie ciekawą propozycję Co Ty na to? Może bys zdała relację z dnia dzisiejszego, he? Myslisz że Cię ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Pina, inspiracja genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Poogladałam ostatnie foty w dzienniku, kuchnia zacna, reszta czekam jak sie dokonczy, ale juz mi sie podoba Ostatnie kroki do mety Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 tak mi się skojarzyło Kto jest smutny, ten jest smutas, kto jest się kłóci ten jest .....??? Oj Malka Malka, a żtak bardzo chcesz być niegrzeczna??:) O raju!!!!!!!!!! Milion lat mnie tu u Ciebie Luka nie było!!! Pięknie się zrobiło w domku. To kiedy przeprowadzka??? Cześć Fulek:) Dzięki bardzo:) A przeprowadzka? Jeszcze parę istotnych szczegółów nam brakuje więc jeszcze trochę... Ale w końcu czas do przeprowadzki mogę liczyć w tygodniach, nie w miesiącach:) co tu za ranne pobudki ? ja Wam dam mojego kota, to zaden budzik nie bedzie potrzebny Luka tak, robilam w planerze Pax-a ............ tak najlepiej, ale wiadomo, ze nie zrobisz calosci, a jedynie jedna sciane jesli chcesz cala garderobe, to moge sie pobawic w mydeco3d ale to wieczorkiem dopiero ........... chcesz ?? A pewnie że bym chciała:) Tzn garderobę, nie kota - tych mam na budowie pod dostatkiem. Jakie potrzebujesz dane? Luka - czy planujesz pisuar dla chłopaków? Bo mam dla Ciebie ciekawą propozycję Co Ty na to? [ATTACH=CONFIG]238031[/ATTACH] Może bys zdała relację z dnia dzisiejszego, he? Myslisz że Cię ominie Kinga:D A relacji żadnej nie ma bo nikogo na budowie nie było;( Płytkarz był z wnukami w Nadmorzu na weekend, a Boskiemu zdechło auto i nie maja czym przyjeżdżać. Podobno jutro będą w komplecie - dziś jest sam płytkarz. Byłam wczoraj w kinie z dzieciakami na Robaczkach 3D. Marcin był zdziwiony, że biedlonki tak blisko latają Pina, inspiracja genialna Cześć Dorka:) Kinga zawsze coś wygrzebie, nie?? Poogladałam ostatnie foty w dzienniku, kuchnia zacna, reszta czekam jak sie dokonczy, ale juz mi sie podoba Ostatnie kroki do mety Buziaki:) Witaj MSU:hug: Dzięki bardzo, sama wiesz jak jest na finiszu: podniecenie, niedowierzanie, zmeczenie - wymieszane w różnych proporcjach w zależności od okoliczności:) Fajnie że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.01.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Byłam wczoraj w kinie z dzieciakami na Robaczkach 3D. Marcin był zdziwiony, że biedlonki tak blisko latają Ty mi za te robale 33zł wisisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A co, nie podobały Ci się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts