1976pinacolada 28.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A co, nie podobały Ci się?? odebrałam dziecie z przedszkola, z wywieszonym jęzorem lecimy do kina, o precelku zamiast obiadu, jeszcze koleżanke z dzieckiem namówiłam ....... i ledwo 30min wytrzymałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 :D:D:D serio???? :lol2::lol2: sorry, moim się podobało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Robale nie ten teges? to może disco robaczki byłyby lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Łe bo te robale tam nie gadają tylko cały film narracja leci i pewnie to Kingę zniechęciło:lol2: ps. ja lekko przysnęłam chyba nawet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 to się dziwię,że tylko lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Młody mi się kręcił na kolanach;) ps. przeczesuję Ikeę w poszukiwaniu czegoś niezbędnego:) Myślę że bagażnik auta koleżanki będzie miał co przewozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 pokaż te niezbędne rzeczy aaa i kupisz mi toto na buty ? Kasę bym przesłała, być miała przed czwartkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kupię kupię , jasne:) Tylko ja się zastanawiam jak ja to potem do Ciebie wyślę Chyba że zaczekają u mnie aż przyjedziesz? E nie ma co pokazywać tak sobie chodze i zbieram a to jakiś garnek, a to patelnia... Na razie przejrzałam mniej więcej połowę i mam na liście, czekaj sprawdzę... za 7 stówek:rotfl: Musiałby to P zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 jak ja Ci zazdroszczę tych zakupów. Mój P mi zapowiedział ze przez najbliższe miesiące (? !!!! ) nic do domu nie kupujemy Oszczędzać czas, dodał Buuuu...... A ja właśnie znalazłam (na promocji of kors) supcio fotel do gabinetu ..... Niech ja zacznę te swoje biznesy kręcic to ja mu pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Luka, Ty mój tweeterniku uwielbiam Twoje doniesienia wprost z pola bitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nieee ja takie drobne kupuję, fotele nie:) Myślałam że jak piszesz dobrej nocy to znaczy że spać idziesz:D ____________________________________________________________________ I kurde widzę że niebieskiego krzesełka Mamut nie ma buuuu Co oni kurde tak wycofują niech ich drzwi ścisną:mad: W Poznaniu zupełnie niedostępne:( A muszę kupić drugie dla Młodego, tylko niebieski mi pasuje buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Luka, Ty mój tweeterniku uwielbiam Twoje doniesienia wprost z pola bitwy Uprzejmie donoszę że teraz jak PanBóg przykazał nadaję z kompa stacjonarnego i aktualnie nie ma obok żadnego pola bitwy. Minister natomiast na budowie z Stasiulkiem ustalają pralnię, ściane pralni a mnie tam nie ma buuuu i Ministrowi telefon padł buuu A ich wspólne pomysły nie są bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.01.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Luka zaczynam dzialac z garderoba, ale wiele mozliwosci nie ma masz tam dosc wasko ............. jak wstawimy np taka obudowe Pax bez drzwi (ja tam mam u siebie), to 150 cm za mala i trzeba by cos dodac, a 200 cm jest za duza no i trudno cos po drugiej stronie zrobic, bo lepiej jesli polki beda 50 cm glebokie, to nam zostaje 40 cm i w sumie niewiele to da ............. mozna np dolozyc w L z jednej strony regal zerknij czy o takie cos Ci chodzi tutaj uklad w srodku paxa przypadkowy, taki byl na gotowo w programie .......... zrobie w planerze ikeowskim jaki moze byc uklad polek i drazkow (ale ot juro http://media.roomstyler.com/media/data/rooms/images/_thumbs/nljsbf3kqdy3fned.jpeg_640x480_q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nieee ja takie drobne kupuję, fotele nie:) Myślałam że jak piszesz dobrej nocy to znaczy że spać idziesz:D ____________________________________________________________________ I kurde widzę że niebieskiego krzesełka Mamut nie ma buuuu Co oni kurde tak wycofują niech ich drzwi ścisną:mad: W Poznaniu zupełnie niedostępne:( A muszę kupić drugie dla Młodego, tylko niebieski mi pasuje buuuu E tam spać (planowałam ale mi nie wyszło ) Co ja zrobię, że mnie same grube zakupy zostały Niebieski Mammut jest w Krk - będę pamietac jeśli pojadę ale popatrz jeszcze na all.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 W Warszawie nie ma , na allegro jest http://allegro.pl/ikea-dzieciece-krzeslo-krzeselko-mammut-mamut-nieb-i3864392990.html, Luka a Marcin nie jest już za duży na mamuta? może coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Słonko, zaraz namaluję i wrzucę jak mnie więcej widziałabym ta garderobę Kinga gdybyś jechała to będę zobowiązana:) Cronin widzialam na all przed chwilą. W razie czego kupię Mamut na Marcina jeszcze dobry. Mamy czerwony stolik i krzesełko i na razie będzie to w Marcina pokoju, dlatego chcialam drugie krzesełko, żeby w razie czego jak jacyś goście mali:) i tanim kosztem miałby komplet. A biurko dostanie w przyszłym roku jak: - będzie się zbliżała szkoła - ogarnę jak ma jego pokój wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Widzę tą garderobę mniej więcej tak:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/545/9zlz.jpg Muszę dokładnie zmierzyć wysokość pomieszczenia, kojarzy mi się 270 ale może jest 260?Z lewej dwa drążki na wiszące, na wprost same półki (jakieś 90 cm regał by wszedł) i z prawej górny drążek na sukienki i inne długie a pod nim komoda na bieliznę.Górą, na wszystkich trzech ścianach głębsza półka na skarby:D Ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Luka - wg mnie bardzo fajnie to rozplanowałaś dla mnie osobiście za dużo otwartych półek - nie lubię składać ubrań i bałabym się, że ciagle by na nich bałagan straszny był. Ale w sumie oprócz ubran można dac tam pudła na różne przydasie ...... Tylko zwróć uwagę na to czy Ci się szuflady komody wysuną czy półki (te na wprost) będą im przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a zmierzyłaś najdłuższe rzeczy czy zmieszczą się na 140 (minus wysokość wieszaka oczywiście) ? nie będą leżeć na komodzie?sięgasz do tego drążka? czy ze stołeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 O właśnie szuflady - o tym nie pomyślałam:sick:Ale to by się jakoś rozplanowało tak, żeby się wysunęły... Głębokość "wieszaków" i tak musi być z 55 cm, gdyby było jeszcze z 20 cm luzu to byłoby chyba OK. Półki otwarte bo tańsze:/ Ale na górnych, tych poza zasięgiem rąk 8-latki wstawiłybyśmy pudła np z sezonowymi albo z jakimiś innymi duperelami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts