slonko 29.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Luka nie mowie,ze masz calkowicie zrezygnowac z polek ..... ale zrob ich mniej ........ jak widzisz u mnie tez jest ich kilka, ale wole kosze polki sie przydaja, tylko przemysl, czy je wykorzystasz w takiej wlasnie ilosci mowisz, ze mam pojemna garderobe ?? to po lewej ma 2 m, czyli prawie tyle by wyszlo u Ciebie na wprost drzwi, gdys zrobila wg mojego pomyslu ja mam jeszcze drugiego algota po prawej stronie za drabina widoczna na zdjeciu, drzwi nieco to zaslaniaja mowisz o wersji ekonomicznej - ja tez sie tym sugerowalam ........ moja znajoma pare lat temu robila szafe (lokalny stolarz), mniejsza, ale co prawda z drzwiami ....... No ale ja w sumie mam 4 sekcje ...... no i jej szafa wyszla drozej niz cala moja garderoba dlatego sobie odpuscilam stolarza ....... Ale jesli masz tanszego, to wiadomo, nie ma co dyskutowac ja mam wykorzystane jeszcze miejsce na gorze paxa, ustawilam tam pudelka, a w nich rzeczy rzadko uzywane, torebki itp odszukam jeszcze plan szafy u mojego syna, wnetrze dostosowane tak, by sam siegnal, gora to polki z kocami i posciela ...... a i tak ma luzno w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Do garderoby koleżanki szanowne wrócimy, mam 3 nowe fotki łazienkowe, wyszarpnięte, wykombinowane, wymęczone:) Kabina się prawie wypłytkowała:)http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/5xz6.jpg Tu miejsce wiadomo na co:)http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/30/6cg3.jpg I kącik za wanną - miała tam być zabudowana szafka, jednak bedzie stał jakiś "pomocnik" wolnostojącyhttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/23/ef5j.jpg Jak widać łazienka do złudzenia przypomina "szaletową" - dolną, jednak udawane drewno nadaje jej udawanej elegancji;) Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.01.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no moja droga - chciałabym w takim szalecie załatwiać swe potrzeby :yes: Póki co jade załatwiać odszkodowanie - w końcu udało mi się zebrać całą dokumentacje medyczną i pozamedyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 To kciuki trzymam&&&&& Poki co szpilki do kibelka się znalazły więc może za chwilę tam dumnie zawiśnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Świetna jest, te białe płytki wyglądają rewelacyjnie, drzewniane na razie mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki:)No nie widac bo cały czas "zasłane" kartonami i bałaganem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.01.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 widać we wnęce nad wc i prezentują się cudnie mimo warstewki kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 widać, ale malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Obiecuję że będzie kiedyś widac więcej:) Kinga u mnie ten Twój niby niebieski wygląda jak szary i bardzo mi sie podoba chociaż niekoniecznie pasuje do gabinetu... A ten drugi kolor jest zbliżony kolorem do zasłon? Też wydaje mi się jakoś tak za ciemny do tych kolorów które masz w gabinecie. Chyba że mój monitor przekłamuje kolory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dla mnie niebieski zdecydowanie beżowy mdły będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 To teraz głosowanie numer dwa:) Jakie drzwi do tej kabiny?http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/841/5xz6.jpgWymiary 100*100, brodzik niski. 1. Otwierane wahadłowo, szerokość wejścia 89cmhttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/822/d8ls.jpg 2. Otwierane wahadłowo, ścianka stała 35 cm, szerokość wejścia 59cmhttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/850/n4tb.jpg 3. Otwierane wahadłowo, szerokość wejścia 2 x 42 cmhttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/198/pj0o.jpg Szkło będzie zwykłe gładkie, tylko foty jakies takie zmrożone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Asia - i ze względów praktycznych i wizualnych obstawiam wersję 1. Weź pod uwagę, że kamien lubi się gromadzić na wszelkich łączeniach szkło-metal , szkło-tworzywo i ciężko go stamtąd usunąć. Co do mojego krzesła to sprawa nieaktualna , buuuuu. Pani mi napisała że czas oczekiwania wynosi ...... UWAGA........ proszę usiąść........ oddychamy głęboko....... .liczymy spokojnie do 10-ciu : 1.....2......3.....4.......... 5.....6.....7....8.....9...... od 10-18 tygodni Przeca kurna szybciej se sama to krzesłko wystrugam ..... zamiast pół roku na nie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja też 1 , tylko wahadłowe ci niepotrzebne, jak otworzysz do środka i wejdziesz to nie zamkniesz, chyba że się wtopisz w ścianę. Szkoda krzesełka, widocznie to towar "na wabia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 1 otwierana na zewnątrz. Polecam z zawiasami unoszącymi. Ja się zagapiłam i teraz ładnie mi szura uszczelka po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Polecam z zawiasami unoszącymi. :/QUOTE] O, o, ja takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 całe życie człowiek się uczy, nawet nie wiedziałam, że takie są, kojarzyły mi się tylko z szafkami kuchennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Cronin mi się z niczym nie kojarzyły, wybierałam na "czuja" bo ładnie brzmiało: zawias unoszący Wszystkie trzy wersje mają: - zawias unoszący - uszczelki magnetyczne - powłokę Easy Clean® i grubość 6 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 to i ja zagłosuję - tak samo jak moje poprzedniczki łazienka ładna i prawdziwie elegancka. żadne tam udawana. trochę wiary we własne zdolności projektanckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Luka, a szkło tzw bezpieczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No to teraz ja.Wkleiłam je (drzwi) w kolejności jak pasują mi wizualnie. Czyli sercem wybrałabym 1 - tak jak Wy.Jednak jakie są moje wątpliwości:- jak mówicie otwierać je będzie można tylko na zewnątrz - czyli mokra podłoga przy każdej kapieli:sick:- duża tafla (przypominam szerokość 1 m, wysokość 2m) = ciężar - czy po jakims czasie ten wypasiony zawias co się sam unosi nie zacznie z lekka opadać? I dlatego, patrząc na powyższe rozum wybrałby opcję nr 2.Jako że P przeważnie wybiera jak rozum, on też jest za wersją 2. I czego tu słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts