Lukarna 29.01.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Sodomia i Gomoria... testuję czy jesteście Gotowe Na Wszystko:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Poszłam sobie http://www.crashfans.pun.pl/_fora/crashfans/smilies/[dblpt]foch[dblpt] a spać nie idę, wyspałam się dziś do oporu, więc wcześnie nie padnę Edytowane 29 Stycznia 2014 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No widzisz Dorka mówisz że ja bezeceństwa, a kto tu focha strzela, no?? ps. ja musze spać bo zaaaaaspię jutro buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 I jeszcze focha strzela - to faktycznie S&G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2014 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 I spać iść nie chce, niegrzeczna dziewczynka:yes: Dobranocka:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 mnie tu nie ma Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Jak ja nie cierpię rano wstawać buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 puk, puk, dzień dobry Ja dziś wysprzątałam szafę w gabinecie Nie żebym tam miała bałagan ale teraz jest perfekcyjnie poukładane Teraz biorę się za projektowanie pawlacza A obiad leży i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.01.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Asia maila Ci posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kinga w takim nowym gabinecie też bym sprzątała chętnie:) Rocia, dostała, dzięki:) Jutro przyjeżdża Pan schodek z pokolorowanych stopniem.Zobaczymy czy sie wstrzelił bo przez telefon chwalipięta był bardzo z siebie zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kinga w takim nowym gabinecie też bym sprzątała chętnie:) Jutro przyjeżdża Pan schodek z pokolorowanych stopniem. Zobaczymy czy sie wstrzelił bo przez telefon chwalipięta był bardzo z siebie zadowolony... Ewa zaniemogła i jutro mam do odsprzatania (porządnego bo gości będę mieć na tydzień !!!) 270m2 No to cykaj foty z lampą i bez, w dziennym i niedziennym i wieczorem rada nadzorcza zadecyduje czy się chwalipięta spisał Co z ta kabiną? zmówiłaś? którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 O Pan Schodek ale tylko jeden Ci przywiezie? to z czego będzieMY wybierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2014 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie strasz mnie Kinga sprzątaniem;) Na razie w wyobraźni w nowym domu leże i pachnę Ale ja już nie chcę NIC wybierać Sprawdzę tylko czy pasuje mniej więcej do drzwi i niech maluje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nie strasz mnie Kinga sprzątaniem;) Na razie w wyobraźni w nowym domu leże i pachnę Ale ja już nie chcę NIC wybierać Sprawdzę tylko czy pasuje mniej więcej do drzwi i niech maluje całość Po pierwsze :po sprzątaniu to się raczej : leży i capi Po drugie: jak to nie chcesz nic wybierać Moja droga, schody to tzw stały (i drogi ) element domu, który trzeba wybrać z wielką starannością. To inwestycja na lata. Mniej więcej to mogą Ci pasować zasłony w salonie albo pościel w sypialni !!!!! Aśka - ogarnij się ! To już naprawdę końcóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja wiem że schody to... masz zupełna rację Pan dostał kawałek okleiny drzwi wewnątrznych i pod tą próbkę miał zamawiać kolor. Było z tym trochę zachodu bo kolor ponoć niestandardowy;) Więc przyjeżdża dzis z pomalowanym stopniem żebym klepnęła ten kolor. I nie ma z czego wybierać bo kolor jeden. Jak mi będzie pasował - to malują. Jak nie będzie - to musi wymyslać coś innego. Oby nie musiał. I trzymajcie kciuki żeby udało mi się przełożyć montaż na środę Za pół godziny ma być więc się zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 daj znać, co tam Bocian wymyślił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ok, tylko jak nie będzie idealny to nie miej litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Lecą fotki do Dziennika:)Jest idealnie jak chciałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Luka swietnie to dzis oblewamy co ?? super dobrany kolor schodow lazienka biala z drewnem, mimo iz nie skonczona to juz jest piekna super taka jasna, ciepla, przyjemna i ta biel naprawde ladnie gratuluje kolejne wazne decyzje odhaczone i to trafne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Luka - brawo dla pana Bociana Jest super Ja mam małą prośbę : czy mogłabym zarezerwować sobie na marzec miejscówkę w Twojej wannie ??? Bardzo proszę o przychylne rozpatrzenie mojej prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts