Lukarna 31.01.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Unoszę się jakieś 30 cm nad podłogą:) serio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.01.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Lecą fotki do Dziennika:) Jest idealnie jak chciałam:D mówiłem, że Bocian się sprawdzi.... u nas też tylko widział parapety i dobrał kolor stopni idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kolor super oby jeszcze z formą było ok.Przywiózł mi dzis jedną tralkę - powinno być ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przywiózł mi dzis jedną tralkę - powinno być ok;) I tak codziennie od dzisiaj po jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.01.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 cud mniód i schodek i łazienka. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.01.2014 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dorka biorąc pod uwagę że w środę ma być koniec montażu to myślisz że będę miała 6 tralek na całe schody buuu Niebezpiecznie bedzie;) Kasia Szkoda że Biedronka nadal kaput bo bym śmignęła na moment zobaczyć czy panele na górze skończyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 oj tam , oj tam - jak se tak poskaczesz co 6-ty schodek to na mięśnie Ci dobrze zrobi My wróciliśmy właśnie z kina. Bilety kupiła nam J (wilk z wall sreet - polecam). Po powrocie czekała na nas kolacja z butelka wina Aż się zaczęliśmy zastanawiać czy aby jakiejś rocznicy nie mamy I na stole stała kartka na której było napisane: 31.01.14 o godzinie 21:00 L zaczęła wymawiać "R" Ciekawe czy jutro też będzie umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Kinga ale fajnie... Niezłe pomysły ma ta Wasza J:yes: U nas standard: sobota, pierwszy dzień wolnego i co?? 7:25 i Misiek na równych nogach, 5 minut po nim również i siostra:/ To sobie pospałam... No nic, kawa, śniadanie i do boju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 01.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Cześć Luka Byłam kiedyś u Ciebie w dzienniku, poczytałam, dotarłam do końca i zobaczyłam, że wątek się urwał.. Później trafiłam na komentarze i zobaczyłam, że cały dziennik budowy toczy się tu Ale nie byłam w stanie przewertować wszystkich stron. I kilka dni temu dojrzałam, że w dzienniku nastąpił update Domek śliczny Bardzo fajna łazienka, jeszcze fajniejsza kuchnia Mocno w moich klimatach, planuję podobną :lol2: Będę zaglądać, trzymam kciuki za powodzenie w pracach, które zostały do ukończenia :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Luka u mnie dokładnie taka sama pobudka, w tygodniu nie jestem w stanie ich podnieść o 8, a dzisiaj 7.30 skowronki ale to standard. Jedziesz na kontrol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.02.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Kinga ale fajnie... Niezłe pomysły ma ta Wasza J:yes: U nas standard: sobota, pierwszy dzień wolnego i co?? 7:25 i Misiek na równych nogach, 5 minut po nim również i siostra:/ To sobie pospałam... No nic, kawa, śniadanie i do boju:) Nie narzekaj. Młoda przebudziła się o 6 i sobie przypomniała o swoich nowych umiejętnościach i jak zaczęła : dzień dobrrrry, dobrrrrry wieczórrrrrr, rrrrudy, krrrrrowa, absurrrrrd to trrrrrrrajkotała do 7 i wtedy zażyczyła sobie śniadanie. Tak więc ja na nogach wcześniej od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.02.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witaj Asti Bardzo dziękuję za miłe słowa. Kuchnia i górna łazienka to dwa miejsca które również najbardziej mi się podobają Ale resztę też bardzo lubię i to czym bliżej do przeprowadzki - tym bardziej;) Zapraszam częsciej, w najbliższych tygodniach powinno się dziać dużo:) Taką mam nadzieję... Czesc Cronin Przewrotne te nasze dzieciaki nie? Byłam na kontroli minutkę, rzuciałm okiem i musiałam się ewakuować bo nieopatrznie zabrałam ze sobą Najmłodszego - nie do upilnowania:sick: Kinga Pobiłaś nas wszystkie:D A raczej Twoja L:) Krótkie sprawozdanie: Oficjalnie ogłaszam, że podłogi na poddaszu zostały zakończone:wiggle: Oczywiście bez listew jeszcze ale to na końcu. Jutro pojadę i posprzątam wtedy zrobię fotki. Na dole położyli dzisiaj gabinet a w poniedziałek chcą zrobić salon i tym sposobem powierzchnie płaskie będą gotowe:) Stasiu kończy podłogę w piwnicy a po niedzieli ma powykańczać ściany po pociotku i się będzie powoli ewakuował aaa trzymajcie kciuki żeby wystarczyło paneli buuu zostało 28,8 m a salon ma 27 z kawałkiem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 01.02.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 witamdziennik juz przeczytalam dawno nazachwycac sie nie moge twoimi wnetrzami:):)pieknie masz zwlaszcza ze wiele rzeczy chcialabym tez u siebie na przyklad jasne pod logi i schody:)nie moge sie doczekac jak wyjda te schody:)pieknie masz:) kuchnia tez cudna oczywiscie, a pytanie mam o te podlogi wlasnie czy to panele czy deska????bo komentarzy masz tak duzo ze przebrnac nie moge:) na raty czytam po trochu, wiec bylabym wdzieczna za info:)z gory dziekuje i pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Luka przepiękna łazienka, taka elegancka, aż żałuję, ze sama nie wziełam białych płytek. A i podłogi podziwiam, pięknie wyglądają. U nas jutro koniec ferii, ale młodszy nam sie rozchorował (zapalenie oskrzeli ma) . Mam nadzieję, że powrócę z niebytu ale nic nie jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witaj IwaKrzys:) Dziękuję bardzo za komplementy:) Mam nadzieję że efekt końcowy będzie taki jak sobie wymarzyłam. Podłogi to panele: Dąb Verden Śnieżny Classena. Jest dokładnie taki jak chciałam: w miarę jasny ale nie biały:yes: I faktycznie: u mnie więcej informacji w komentarzach niż w dzienniku:) Nitka:hug: Biedny maluch:( łazienki się nie mogę doczekać skończonej, muszę gonić hydraulika żeby znalazł trochę czasu i zamontował co trzeba. O stolarzu nie wspomnę Dzisiaj chyba nie będę ciągnęła P na budowę. Ten tydzień miał wyjątkowo stresujący i męczący, a wczorajsza suto zakrapiana impreza z której wróciliśmy o 2:30 chyba nie pomogła mu się zresetować Niech zostanie z dzieciakami a ja pojadę sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Dawno dawno temu (pewnie jakiś tydzień ) pożyczyłam ze sklepu katalog z lampami. Z całego katalogu wpadła mi w oko jedna jedyna - zresztą widziałam ja wisząca w sklepie i już tam mi się podobała;) Eglo optica Miałaby wisieć nad stołem w salonie. I teraz muszę dobrać do tego jakąś drugą na 3 albo cztery żarówki na środek pokoju:/ Druga sprawa, że muszę zapytać za ile by mi ją sprzedali w sklepie, żeby się nie okazała za droga:( Chociaż w sumie nie wiem jaka to droga a jaka tania lampa? Wolałabym kupowac takie do 200 zł a najlepiej jeszcze tańsze;) W katalogu znalazłam takie coś http://www.eglo.com/international/Products/Interior-Lighting/ALEANDRO/91753 Pomyślałam: w sumie mogłaby być... a potem poszukałam ceny:D:D:D Edytowane 2 Lutego 2014 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 hihi ja biorę eglo opticę do kuchni, tylko plafon, mam ją wytypowaną od 2 lat bodajże, niezmiennie kojarzy mi się z kluską śląską one są bezproblemowo dostępne w marketach. To drugie fajne tylko pewnie cena wysoka bo to led - tak? (no i ja jednak preferuję światło do góry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 hihi ja biorę eglo opticę do kuchni, tylko plafon, mam ją wytypowaną od 2 lat bodajże, ) :lol2: Nic juz nie powiem:) Dzisiejsze popołudnie tradycyjnie już na budowie. Pojechaliśmy późno ale trochę zrobiliśmy. P zamontował czujnik ruchu do światełek schodowych. Świecą fajnie ale bardzo jasno. Wystarczyłoby dac je co 3 stopień a nie co drugi jak się upierał P. No ale mamy co drugi i będzie OK:) My z Wiką pracowałyśmy nad podłogami na poddaszu. Pierwszy raz zrozumiałam dokładnie co to jest "kurz budowlany". Każdy pokój był zamieciony i zmyty dwa razy, za każdym razem czystą wodą. Wiecie jaki jest efekt, prawda?? :mad: Wzięłam mopy do prania i chyba we wtorek wrócimy z powrotem do walki:) Na koniec jeszcze "przeleciałam" dwa razy łązienkę górną tylko po to żeby pogapić się na czyste płytki:) bez sensu bo i tak będa tam jeszcze malować ściany;) Potem usiadłyśmy na surowych schodach, piłyśmy kawę i gapiłyśmy się jak P balansuje na drabinie wysoko nas spocznikiem schodów dzierżąc w ręce a to wiertarkę a to lutownicę a to inne wynalazki:) Na poddaszu jest pięknie Jakby nie patrzeć na 2 dziury bez drzwi od pralni i łazienki to można by powiedzieć że jest już domowo:) Jutro zaczynają schody. Ciekawe ile zrobią przez jeden dzień - bardzo jestem ciekawa... To będzie tydzień pełen wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.02.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dzień pełen satysfakcji Strasznie jestem ciekawa schodów, w końcu umknęło mi jaka będzie barierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Barierka jaka będzie i dla mnie jest zagadką trochę bo się z panem jakoś tak ustnie tylko umawiałam;) Będę kwadratowe proste tralki i zwykły prosty pochwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts