IwaKrzys 03.02.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 dzieki za info o panelach fajne sa ale na necie jakos nie wygladaja tak ladnie jak u ciebie:)moze kwestia dopasowania deseczek wzorem sloja?? no ja tez nie moge sie doczekac schodow:) i urzadzenia sypialni bo nasza podobny uklad ma tylko bez garderoby(aczkowliek szafa w tym miejscu) okno balkonowe i jedne zwykle bedzie tylko drzwi na przeciwko okna u nas beda:) nie zebym sciagala od ciebie ale tez sobie tak to wymyslilam zbieg okolicznosci po prostu:) a listwy jakie planujesz takie jak kolor paneli????bo mi sie przeokropnie podobaja biale ale nie wiem czy do takich jasnych drzwi bede ladnie wygladaly, i dlatego wacham sie jeszcze nad bialymi drzwiami tylko ten kurz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Iwa u nas nic nie dopasowywali, tzn kładli panele z paczki jak leciało:) Listwy mam już kupione, są w kolorze paneli - wszędzie tam gdzie są położone panele. Na korytarzu i w kuchni gdzie szare płytki - będą listwy białe. Schody się montują. Nie ma fotek bo w sumie na razie nic nie widać. Przypuszczam że jutro nie będzie nic lepiej bo Panowie od razu obklejają stopnie kartonami. Najwyżej zobaczycie same barierki:) Jutro bedzie sądny dzień: - Stasiu kładzie płytki (dobrze że na innej kondygnacji;) ) - przyjdą się montować drzwi - będzie trwał montaż schodów - Boski z kolegą będą działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Lukarna...ale sie dzieje Caly czas Wam kibicuje i po cichutku podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Luka - ale ruch u Ciebie jak na Marszałkowskiej Ja siedze z kuzynka przed kominkiem i bookuje sobie miejscówke na koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cześć Melisa Własnie czułam czyjś wzrok;) Kinga ps. wanna na zawsze pozostanie Twoja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Już bym chciała żeby była środa.Albo najlepiej w ogóle sobota... Żeby już sobie poszli wszyscy do swoich domów a nie siedzieli w moim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cześć Melisa Własnie czułam czyjś wzrok;) a ja myslalam ze moj oddech na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 a ja myslalam ze moj oddech na karku Gonisz mnie??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Gonisz mnie??:) a gdzie tam..jaaa??? w zyciu.... tak sobie tylko wzdycham... i rozmyslam ,kiedy w koncu oni wybeda do swoich domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To wzdychamy razem:) Ja mam taką fazę że codziennie na nowo oglądam foty z domu:) A dzisiejszy dialog:Ja - wiesz Marcin, dzisiaj panowie robią nam schody w domuM - schody?? faaaajnie. A będzie polęc??Ja - oczywiście że będzieM - ze skła??Ja - nie, drewnianaM - łeee skoooooda, chciałem sklaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 :lol2: dialogi wasze sa zawsze udane Qcze...ale ja mialam na mysli tych twoich paletajacych sie u Ciebie a nie u mnie u mnie cisza na horyzoncie... na tapecie nadal indukcja... czekam az nowa mi przysla.... polamana odeslana w ubiegly piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Ha,ha - młody designer rośnie Moja odkąd wymawia R to gra na FRECIE zamiast FLECIE Edytowane 3 Lutego 2014 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Melisa Ty wiosną ruszasz dalej tak? Kinga ciekawe kiedy młody mój zacznie wyraźnie mówić - na razie jest masakra:/ Szukam łóżka dla Marcina.Chyba jednak nie będzie auta - przemyślałam to.Tylko jakie łózko kupić chłopcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Lukarna... o ile bedzie wystarczajaco $ to tak myslimy ruszac z podlogami... i nie wiem czym jeszcze....ale pelna para na wakacje ruszamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Szukam łóżka dla Marcina. Chyba jednak nie będzie auta - przemyślałam to. Tylko jakie łózko kupić chłopcu?? NORMALNE Takie zwykłe, klasyczne. Kupisz narzute w auta i będzie na teraz, potem w gołe babki i będzie na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 NORMALNE Takie zwykłe, klasyczne. Kupisz narzute w auta i będzie na teraz, potem w gołe babki i będzie na później :rotfl: to mi teraz poprawilas moj zryty humorek tym tekstem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2014 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Gołe babki MÓJ SYNEK??!!?? :lol2::lol2::lol2: Kinga jak zwykle w jednym zdaniu całą dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Co do łóżka to się nie wypowiem, ale jutro cyknę fotkę zasłonki, która przeżyła męską akceptację /Spoko, łagodna w odbiorze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jak juz to lozko ma byc takie zwykle..jak Kinga to okreslila... to ja jeszcze proponuje zakupic takie, zeby bylo 2osobowe... po co pozniej wymieniac na nowe... dzieci tak szybko rosna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 to ja jeszcze proponuje zakupic takie, zeby bylo 2osobowe... po co pozniej wymieniac na nowe... W sumie taka 120 nie jest głupia, nie trzeba się z dzieckiem ciśnąć na 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts