1976pinacolada 04.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ????????????????????????????????????????? proszę o kolejny wpis w dzienniku, nie wierze ze nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.02.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Coś się zmieniło:) Nie do końca jeszcze widać, jest bałagan i wszedzie kartony i zabezpieczenia ale jest OK:) Usłyszałam dziś coś bardzo bardzo miłego. Pomyślałam sobie że warto było godzinami się zamartwiać, wybierać, zmieniać decyzje, denerwować się, męczyć Was:) i tak milion razy w kółko. Mój Minister, który jest NAPRAWDĘ oszczędny w słowach powiedział: "Wiesz, pięknie wyszły te schody... Bardzo mi się podobają. I jak pasują do drzwi, naprawdę jest super!" To głupie ale poczułam się jakbym dostała co najmniej oscara. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Lepiej oskara, niż oskardem A tak na serio, baaaaaardzo podoba mi się zgranie kolorystyczne drzwi, podłóg i schodów. Serio, nawet bardzo serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.02.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Chyba napięcie ze mnie schodzi bo się czuję jakbym oskardem faktycznie zarobiła;) Teraz się barierki doczekać nie mogę Na razie stoją same słupki - i też mi się podobają tylko nadal niebezpiecznie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Luka, no cudnie jest Tylko powiedz mi, czym Ty się będziesz ekscytować, jak budowa się skończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.02.2014 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No jak czym?? Parapetówką:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 co tydzień ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.02.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Chwała Ci Gospodyni:lol2: Co tu duzo mówić...talentu nie mam...Aśka, jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Coś się zmieniło:) Nie do końca jeszcze widać, jest bałagan i wszedzie kartony i zabezpieczenia ale jest OK:) Usłyszałam dziś coś bardzo bardzo miłego. Pomyślałam sobie że warto było godzinami się zamartwiać, wybierać, zmieniać decyzje, denerwować się, męczyć Was:) i tak milion razy w kółko. Mój Minister, który jest NAPRAWDĘ oszczędny w słowach powiedział: "Wiesz, pięknie wyszły te schody... Bardzo mi się podobają. I jak pasują do drzwi, naprawdę jest super!" To głupie ale poczułam się jakbym dostała co najmniej oscara. Serio. no kto Ci polecał Bociana? no kto, kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Może być i co tydzień dzięki bardzo - schody nam się baaaardzo podobają z jednym małym wyjątkiem. Co zrobic z tym: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/594/ppuo.jpg schodziarze mówią żeby zaszpachlować i wymalować (podobno bo sie z nimi nie widziałam po południu i tak boskiemu ponoc gadali) ale: - czy to nie będzie pękać - idiotycznie będzie wyglądac ta sklejka z boku czy nie lepiej dac listwę taka jak na dole przy stopniach?? tylko kurde nie wypuścili tej podstopnicy ni huhu i co, teraz listewka bedzie odstawać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 niech Ci obłożą to ładnie listwą maskującą w kolorze stopni... coś takiego jak my mamy wokół klatki schodowej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.02.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 schodziarze mówią żeby zaszpachlować i wymalować (podobno bo sie z nimi nie widziałam po południu i tak boskiemu ponoc gadali) ale: - czy to nie będzie pękać - będzie Asia - ja tak z doskoku bo gości nadal mam - schody sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Rozmawiałam ze schodziarzami.Na razie robimy tak jak oni radzą, szpachlowanie i malowanie. Jak przyłożyliśmy listwy to wizualnie wyglądało to gorzej.Jeżeli zacznie pękać to listwy dołożyć zawsze mozna.Jeszcze pogadam z Bocianem jak przyjedzie. Tylko żebym znowu na bejcę miesiąc czekać nie musiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 znowu mam straszne zaległości, buu Schody piękne, a jaki fajny kolor. Tak się męczyłaś żeby wszystko wyszło idealnie i pasowało i proszę, pełen sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 :hug: Jeszcze trochę i będziemy świętować Twoje wykańczanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.02.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 :jawdrop: O ja piernicze Asia, schody cud miod a barierka - klasa:yes::yes: Brawo:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Szkoda że już mi się kończą rzeczy do pokazywania:) dzięki Aga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dobra ostatni raz poruszam temat drzwi prysznicowych. Te:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/bl75.jpg czy te:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/850/n4tb.jpg Obydwa modele z Radawaya.Które wybrać i dlaczego? ps. Pani ze sklepu powiedziała że te na górze będą się gorzej czyścic niby - że te zawiasy będa sie syfić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 O drzwiach się nie wypowiadam bo w życiu nie miałam (prysznicowych), ale za to jaki ładny kolor ścian na górnym zdjęciu, coś jak dla mnie Schody bardzo ładne, proste ale kolor czyni cuda Wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę schodów.... zamontowanych drzwi.... pomalowanych ścian....położonych podłóg.... parapetów..... no to już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.02.2014 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wiem wiem:hug: Kurcze miałam się dziś wyspać i mnie P obudził bo łaził po chacie. No i jak wstałam to już mu zrobiłam śniadanie. Jak już mu zrobiłam to usiadłam z nim i sobie chwilę pogadaliśmy. I mi sie odechciało spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts