Rocia 07.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Asiula, jak pięknie u Ciebie z tym drewnem Prosto, funkcjonalnie, przytulnie,... chyba się zakochuję w Twoim domku Jeszcze miesiąc, no kto by pomyślał choćby dwa miesiące temu, że to tak szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.02.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Najstarsza dopiero niedawno złapała bakcyla (chyba podczas wybierania koloru chyba:) ) i od tego czasu planuje ze mną, jeździ, sprząta i pomaga jak trzeba:) Średnia zaangażowana była od zawsze - to moja najlepsza powiernica budowlana:) A Marcin? On tak do końca chyba nie rozumie jeszcze co się dzieje. Dla niego ta budowa jest od zawsze, są panowie którzy tam pracują i tyle:) Ostatnio mi powiedział że myślał że ja na budowie pracuję Mam pewne obawy jak to będzie po przeprowadzce. Młodsi zawsze spali w jednym pokoju a od awarii jednego łózka jakiś czas temu - śpiąrazem. A tu nagle nowy, wielki dom, duże i niestety puste pokoje i każdy sam... Oby było dobrze&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.02.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czesć Rocia:) Już się za dużo nie zmieni w najbliższym czasie:) Dojdą pstryczki, kilka lamp, kilka starych mebli... Nie antyków;) Więc dom wygląda już tak w jakim zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No wiesz, pamiętaj jeszcze o jednym bardzo ważnym elemencie tej urządzeniowej układanki... cobyś nie traciła z nami kontaktu INTERNET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czekam wiec na pokoik najbardziej zaangażowanej projektantki:) Moja córka wydziela sobie kąciki, bo cały pusty środek pokoju jest bleee;) właśnie przestawiliśmy biurko bokiem do okna i jest lepiej, bo jest dostęp do okna i nie siedzi się tyłem do drzwi - należy słuchać dzieci:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Dla dzieciaków to będzie nowość - własne pokoje, ale pewnie szybko docenią taki luksus. Zresztą w nocy zawsze można zacząć wędrówki ludów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rocia internet to podstawa:) Ardea na razie w pokoju bedzie tylko łóżko i biurko więc nie ma co oczekiwać cudów;) Ale mamy jakiś pomysł na ten pokój więc myślę że z czasem będzie fajnie i przyjemnie... Nita akurat o wędrówki ludów spokojna jestem - to jedyne co jest pewne:lol2: Piękna sobota się zapowiada. Na razie jest 5 stopni na plusie i cudne, błękitne niebo... Zaraz zbieram dzieciaki i jedziemy na wieś A przy okazji tej miłej wycieczki mam zamiar zakupić drewno do kominka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rocia internet to podstawa:) Ardea na razie w pokoju bedzie tylko łóżko i biurko więc nie ma co oczekiwać cudów;) Ale mamy jakiś pomysł na ten pokój więc myślę że z czasem będzie fajnie i przyjemnie... Nita akurat o wędrówki ludów spokojna jestem - to jedyne co jest pewne:lol2: Piękna sobota się zapowiada. Na razie jest 5 stopni na plusie i cudne, błękitne niebo... Zaraz zbieram dzieciaki i jedziemy na wieś A przy okazji tej miłej wycieczki mam zamiar zakupić drewno do kominka:yes: miłej wycieczki Asia:) u nas w Nadmorzu tez pieknie +6 i słonko:lol2: zaraz startuję nad morze na spacer:bye: miłej soboty:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Milej wycieczki p.s. indukcji nowej nie przysla...nie maja na stanie, a cenowo ona drozsza w innych sklepach o 500zl szukam nowej, a pieniazki co do grosza oddadza.. ehhh moj pierwszy nie udany zakup... i to taki moj... agd ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ania czyli słonka nad większą częścią Polski;) Melisa, nie martw się:hug:poszukaj może czegoś innego, jeszcze masz chwilkę - potem już będzie za późno. I głowa do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Racja Lukarna...niby do kwietnia czas przed zamowieniem kuchni... ale ten czas leci... popatrz z sama plyta miesiac, bo reklamacje.. a ja chce juz gotowe zamowienie do tego czasu miec z plyta i zlewem... chodzi o blat.. bo piekarniki, lodowka to juz z wymiarow z netu sie zrobi... a tutaj mysle, ze powinnam wiedziec co i jak prawda. ? upatrzylam druga siemens ale z pokretlami...tez 80cm.. ale nie wiem jak sie one spisuja...czekam na odp od Basi_krk , bo ona widzialam ze ma takowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Meliska mój stolarz chciał wymiary płyty i zlewu ale takie przybliżone bo i tak na miejscu wycinali w blacie.Tylko że ja mam zwykły meblowy blat, nie wiem jaki Ty planujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Mmeliska, nie smutaj się Teraz będzie już tylko lepiej Hi Luka http://cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Rocia Mimo mega lenia i kaca Ministra - udało nam się wyrwać trochę do domu:) Ja się trochę poplątałam, ogarnęłam kuchnię, pomyłam parapety na parterze, zeskrobałam (skrobakiem do indukcji) starą naklejkę z okna i ogólnie sobie w domu "pobyłam" A P dzielnie walczy z kabelkami, dziś na topie wiatrołap, oświetlenie przed domem i dolny korytarz. Zostawiłam go tam, ogarnę dzieciaki i podjadę po biedaka;) Powoli zakładamy oprawki i będzie światło z sufitu jak panbuk przykazał a nie z podłogi:) Mówiłam już że podoba mi się mój dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dopiero 10x ,więc spokojnie możesz powtarzać. Tu sami uzależnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Takiej odpowiedzi oczekiwałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Możliwość zapalania światła pstryczkiem do tego dedykowanym - bezcenna Wchodzisz i pstrykasz - faaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jadę sprawdzić ile pstryczków działa:)Jak za mało - Minister śpi na budowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O proszę, kto by pomyślał Może też zostaniesz? Albo spakuj dzieciaki i zrób niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 nooo to by była niespodzianka, szczególnie, że jutro poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts