Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

gdzie zdjęcia pierwszego ognia ?????

A tak w ogóle to ja nie mogę pojac dlaczego ty kominek będziesz mieć montowany dopiero tera??? przecież już masz podłogi i kolor na ścianach :confused:

nie kumam, przecież jego trzeba obudowac kg......

ktoś mi wytłumaczy ????

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka, chyba wszystkie odliczamy... słyszysz??:)

jak w sylwestra przed północą. fajerwerki szykuj i szampana.

oj będzie bal :wave::wave:

ps. okno tarasowe w salonie jest suwane? jeśli tak to jakiej szerokości jest skrzydło, które jeździ?

Szampana mówisz?

No doooobra:D

Okno jest suwane, patrząc od wewnątrz to lewa strona. Skrzydło ma 1,2m. Fix w ramie. Normalny próg.

3...2....1...

Nita musisz zacząc tak:

100, 99, 98...

;)

gdzie zdjęcia pierwszego ognia ?????

A tak w ogóle to ja nie mogę pojac dlaczego ty kominek będziesz mieć montowany dopiero tera??? przecież już masz podłogi i kolor na ścianach :confused:

nie kumam, przecież jego trzeba obudowac kg......

ktoś mi wytłumaczy ????

Nie ma zdjęć bo nie ma ognia:)

To po kolei:

Zdjęcia ognia będą może za kilka dni. Pan który nam robi nie jest pełnoetatowym Kominkiem tylko takim "po godzinach". Czyli czas wykonania tym samym jest wydłuzony. Normalnie zajmuje się zupełnie czyms innym ale też pracuje z ogniem:)

Pan jest wolny bardzo. Wszystko robi sam jeden i nie pozwala sobie pomóc.

NIe wiem czy w ogóle wkład już przyszedł bo nie rozmawiałam z nim wczoraj.

Generalnie ma skończyć za 2 tygodnie:)

A dlaczego dopiero teraz?

Kolejne zboczenia pana to nazwijmy to "czystość przewodów". Powiedział że on dopiero wejdzie z kominkiem jak skończą się wszystkie brudne prace. Miał wejść przed panelami ale nie złozyło się. Suma sumarum ściany mam pomalowane na raz, jak Kominek skończy wejdzie Boski i dokonczy dzieła:)

E tam w temacie nie w temacie;)

Pan Kominkowy by nie mógł niestety:confused:

A innych zdjęć nie będzie mi umiem tylko imageszita obsługiwać a on odmówił współpracy:(

Będzie słownie:

- kominek stoi na stelażu, goły z wystającą rurą;) w pt ciąg dalszy

- na parterze mam już we wszystkich pomieszczeniach światło z góry:) tzn oprawka i żarówka - wszystko działa uff, nawet na tarasie mam:)

- na parterze tam gdzie można (gdzie pomalowane) mam założone gniazdka i pstryczki - został mały pokój (no i cała góra:D )

- hydraulik założył w końcu przycisk do spłuczki - na razie na dole - chyba mu weny nie wystarczyło na górę:)

- o kibelkach już się chwaliłam nie? fotki będa jak coś wymyślę

No i tyle:)