1976pinacolada 11.02.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 gdzie zdjęcia pierwszego ognia ????? A tak w ogóle to ja nie mogę pojac dlaczego ty kominek będziesz mieć montowany dopiero tera??? przecież już masz podłogi i kolor na ścianach nie kumam, przecież jego trzeba obudowac kg...... ktoś mi wytłumaczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Luka, chyba wszystkie odliczamy... słyszysz?? jak w sylwestra przed północą. fajerwerki szykuj i szampana. oj będzie bal :wave: ps. okno tarasowe w salonie jest suwane? jeśli tak to jakiej szerokości jest skrzydło, które jeździ? Szampana mówisz? No doooobra:D Okno jest suwane, patrząc od wewnątrz to lewa strona. Skrzydło ma 1,2m. Fix w ramie. Normalny próg. 3...2....1... Nita musisz zacząc tak: 100, 99, 98... gdzie zdjęcia pierwszego ognia ????? A tak w ogóle to ja nie mogę pojac dlaczego ty kominek będziesz mieć montowany dopiero tera??? przecież już masz podłogi i kolor na ścianach nie kumam, przecież jego trzeba obudowac kg...... ktoś mi wytłumaczy ???? Nie ma zdjęć bo nie ma ognia:) To po kolei: Zdjęcia ognia będą może za kilka dni. Pan który nam robi nie jest pełnoetatowym Kominkiem tylko takim "po godzinach". Czyli czas wykonania tym samym jest wydłuzony. Normalnie zajmuje się zupełnie czyms innym ale też pracuje z ogniem:) Pan jest wolny bardzo. Wszystko robi sam jeden i nie pozwala sobie pomóc. NIe wiem czy w ogóle wkład już przyszedł bo nie rozmawiałam z nim wczoraj. Generalnie ma skończyć za 2 tygodnie:) A dlaczego dopiero teraz? Kolejne zboczenia pana to nazwijmy to "czystość przewodów". Powiedział że on dopiero wejdzie z kominkiem jak skończą się wszystkie brudne prace. Miał wejść przed panelami ale nie złozyło się. Suma sumarum ściany mam pomalowane na raz, jak Kominek skończy wejdzie Boski i dokonczy dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.02.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 cześć Asia:hug::hug: buziaki przesyłam w locie:D u mnie słonko i coraz cieplej - kiedy będzie WIOSNA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No prawie już jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Asia, Ty wiesz, nie? :hug::hug: Kciuki zacisnięte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wiem wiem. A kciuki jeszcze chwilkę się przydadzą:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja znowu nie w temacie a czy ten Pan kominkowy nie mógłby sie pospieszyć? ja dwa tygodnie nie wytrzymam. Chyba, że będziesz mnie paść innymi zdjęciami domu. Mogą się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 E tam w temacie nie w temacie;) Pan Kominkowy by nie mógł niestety:confused: A innych zdjęć nie będzie mi umiem tylko imageszita obsługiwać a on odmówił współpracy:( Będzie słownie: - kominek stoi na stelażu, goły z wystającą rurą w pt ciąg dalszy - na parterze mam już we wszystkich pomieszczeniach światło z góry:) tzn oprawka i żarówka - wszystko działa uff, nawet na tarasie mam:) - na parterze tam gdzie można (gdzie pomalowane) mam założone gniazdka i pstryczki - został mały pokój (no i cała góra:D ) - hydraulik założył w końcu przycisk do spłuczki - na razie na dole - chyba mu weny nie wystarczyło na górę - o kibelkach już się chwaliłam nie? fotki będa jak coś wymyślę No i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Widziałam zad kominka Prezentuje się , hymmmm osobliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Teraz stoi już grzecznie, przodem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Obudź się Luka, no obudź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.02.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 bry:hug::hug: chciałam uprzejmie donieść, że wczoraj po raz pierwszy w tym roku USŁYSZAŁAM żurawie!!!!!!!!!!:wave::wave: jeszcze nie widziałam, ale błogosławieni i tak dalej.... buziaki p.s. czyli wiosna nadciąga Drogie Panie:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No mi też jakies ptaszki śpiewały wczoraj w robocie jak okno otwarłam... ale nie wiem co to było:) Gdzież Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gdzież Ty?? Nadciagam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Teraz stoi już grzecznie, przodem:) Obudź się Luka, no obudź się :lol2::lol2: sorki...ale nie potrafie sie powstrzymac Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Meliska Ty łobuzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.02.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 cześć Meliska:bye::bye: Luka, ja nadciągnełam, a Ciebie ani widu ani słychu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witaj Amglad Luka... no co ja na to poradze.... to ty tak napisalas.. u mnie tylko dalo to do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.02.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 wiosna mówicie, byłoby pięknie, tylko kurde dziś zimno jak.... w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nita ogrzać Cię??Mam wino, chodz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts