Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, wiedziałam że na Was można liczyć:)

Problem jest taki że zapomnieliśmy o tym, o wentylatorach znaczy się i nie mamy podciągnietych kabelków. A że nie dam już rujnować moich łazienek to zostaną same kratki wentylacyjne.

Chyba źle zadałam pytanie, powinno brzmieć:

Czy w łazience może nie być wentylatora:)

Czytałam trochę w międzyczasie i niby nie zawsze zalecają wentylatory, że niby czasem z nich więcej szkody niż pozytku chyba tego się będe trzymać:)

NIe ma co nadrabiać bo się mało dzieje...

Stasiu kończy płytki w kotłowni.

Kominek startuje z kominkiem. Na razie ma podłączony wkład i w zasadzie tyle:)

Nie ma czego pokazywać, może po niedzieli coś się ruszy.

Nic wiecej nie pisze bo zniknely mi polskie wnaki wrrr

Są polskie??

Są, ufff

Witam w leniwą sobotę. Najstarsza śpi, Średnia u koleżanki nocowała, Młody ogląda TURBO, P w pracy a ja piję kawę i próbuję się zmusić do jakiejś aktywności... Z miernym skutkiem;)

W ten weekend będzie raczej mało budowlanie, odgruzować mieszkanie muszę no za chwile nie będę mogła znaleźć drogi do wyjścia - a wtedy nici z przeprowadzki;)

Miłego weekendowania:bye:

Ooo dzięki dobra kobieta.

Wypróbuję w ... nowym domu;)

Dzisiaj stał się cud. dzieci pozwoliły spać mi do 11:30:D

Ale czad:)

Trzy razy się budziłam z niedowierzaniem i trzy razy zasypiałam czym prędzej:)

To chyba taki prezent przed jutrzejszym stresem po-feriowym.

Miłej niedzieli:)

Melduje się na początku (w końcu) normalnego tygodnia ;)

W domu cisza.....

Zdązyłam już posprzątać szafę w wiatrołapie, spiżarkę, kuchnię .......

Było tez śniadanko i pyszniutka kawka, mniammm.....

Od jutra zaczynam siłownię bo waga mi się zacięła :mad: i musze ją naprawić ;)

Poza tym piękne słoneczko zagląda mi przez brudne okna ;) i świeci prosto w monitor...... Czas zbierać na żaluzję :rotfl:

Luka - proszę o przedstawienie grafiku na najbliższy tydzień - musimy Cię przecież w pt z czegos rozliczyć :p

A te materace to kupowałaś czy śniłaś ????

Cześć:)

Kinga ja tylko mam nadzieję że po przeprowadzce do nowego - będe miec Twój pałer:)

U nas tez taka klara dzisiaj że szok. Normalnie muszę jakieś okulary przeciwsłoneczne zanabyć bo moje zeszłoroczne za 20 zł dokończyły zywota pod moja hmmm wagą:lol2::lol2:

Grafik pytasz?? No więc:

Kominek

się robi, robi się powoli ale mam nadzieję że starannie:) znowu pytaja mnie o decyzje: jaka kratka, gdzie kratka, gdzie sterownik sratatata - nie widzą że ja decyzji mam już dosyć?? Pokazuję paluchem - TU i odhaczam w głowie starając się nie myślec o tym DLACZEGO tak szybko podjęłam ta decyzje i czy NA PEWNO ona była prawidłowa. Pan Kominek bedzie jeszcze jutro i w czwartek u nas a potem dopiero w przyszłym tygodniu. I nie wiem czy w czwartek na miejscu czy bedzie siedział u kamieniarza dopieszczając moją brecię:)

Stolarz

W zeszłym tygodniu odpusciłam mu molestowanie. Nie miałam weny po prostu. Przed chwila zadzwoniłam, przyjedzie dziś po południu, dobierzemy kolor blatu łazienkowego - mówił że szafki będą 20 ale coś czuję że nie da rady. Oby się w przyszłym tygodniu wyrobił.

Stasiu

Zostały mu jakies pierdoły w kotłowni do skończenia, kilka rządków pod schodami i ogólnie grzebanina. Mówi ze w tym tyg skończy - mysle że to co zostało ;powinno mu zająć max 2 dni ale zobaczymy. Schody do piwnicy gotowe sa:)

Boski

Miał być dzisiaj bedzie jutro. Ponoć.

Ma do podwieszenia sufit w kabinie, do przeszpachlowania jedną ścianę łazienkową i pomalowanie łazienek. Dopiero jak pomaluje to Stasiu bedzie fugował więc transakcja wiązana. Też obiecuje że w tym tyg zobaczymy sie po raz ostatni;)

Pstryczki

Niestety nadal nie zamontowane mam zamiar kilka razy namówić P na nocne roboty. Może być cięz,ko bo on w tym tyg wstaje o 6. Ale cóż - będę próbować.

Łóżka

Prawdopodobnie w czwartek pojedziemy z Najstarszą do Ikea, zamówimy:

- dla Wiki lóżko i może fotele

- dla Wery biurko

- dla Marcina łózko chyba z materacem

- dla Marcina regały na zabawki

- jak dopasuje kolorystycznie dwie serie ikeowskie to dla nas łózko, stoliki nocne i może komodę (niestety malmowe komody zostały wycofane buuuuu)

Pakowanie

:sick::sick::sick:

No i tyle.

Wyszło że ja za dużo nie mam do zrobienia hihi oprócz pakowania.

No i sprzatania.

;)

Wyszło że ja za dużo nie mam do zrobienia hihi oprócz pakowania.

No i sprzatania.

;)

Najważniejsze, że wiesz co będzie się robić, a że niekoniecznie Twoimi ręcami... Ty się wykażesz już za chwilunię :yes:

Ominęłaś pytanie Kingi o materace... kupione czy wyśnione?