Lukarna 14.02.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Cześć, walentynkowe pytanie mam: Czy w łazience powinien być wentylator?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.02.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ja w tej bezokiennej mam kratkę, ale wentylator nie były zły. Choć zimą komin ssał przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.02.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Cześć, Walentynkowa odpowiedź mam; nie wiem bo mam reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Cześć, walentynkowe pytanie mam: Czy w łazience powinien być wentylator?? załóż taki z timerem i czujnikiem wilgotności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No tak, wiedziałam że na Was można liczyć Problem jest taki że zapomnieliśmy o tym, o wentylatorach znaczy się i nie mamy podciągnietych kabelków. A że nie dam już rujnować moich łazienek to zostaną same kratki wentylacyjne. Chyba źle zadałam pytanie, powinno brzmieć: Czy w łazience może nie być wentylatora:) Czytałam trochę w międzyczasie i niby nie zawsze zalecają wentylatory, że niby czasem z nich więcej szkody niż pozytku chyba tego się będe trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.02.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Heloł Oj Luka, tyle mnie nie było, a tu nadrabiania mało co Że o fotkach nie wspomnę... dawaj w załącznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 NIe ma co nadrabiać bo się mało dzieje... Stasiu kończy płytki w kotłowni.Kominek startuje z kominkiem. Na razie ma podłączony wkład i w zasadzie tyle:)Nie ma czego pokazywać, może po niedzieli coś się ruszy. Nic wiecej nie pisze bo zniknely mi polskie wnaki wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Są polskie??Są, ufff Witam w leniwą sobotę. Najstarsza śpi, Średnia u koleżanki nocowała, Młody ogląda TURBO, P w pracy a ja piję kawę i próbuję się zmusić do jakiejś aktywności... Z miernym skutkiem;) W ten weekend będzie raczej mało budowlanie, odgruzować mieszkanie muszę no za chwile nie będę mogła znaleźć drogi do wyjścia - a wtedy nici z przeprowadzki;) Miłego weekendowania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Cześć Asia U nasz tez leniwie - jeszcze w piżamach Przypomnij mi, wy sprzedaliście mieszkanie w którym mieszkacie? Bo chyba miałas taki zamiar, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Cześć Jeszcze nie sprzedawaliśmy. Wystawimy dopiero jak się wyprowadzimy. A teraz idę po kartony do Biedrony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Pyszny schabik jak obiecałam U nas juz duża część skonsumowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ooo dzięki dobra kobieta.Wypróbuję w ... nowym domu;) Dzisiaj stał się cud. dzieci pozwoliły spać mi do 11:30:DAle czad:)Trzy razy się budziłam z niedowierzaniem i trzy razy zasypiałam czym prędzej:) To chyba taki prezent przed jutrzejszym stresem po-feriowym. Miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 chyba się jakoś zmówiły, bo ja dziś też do 11 i basen zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Dziewczyny to ja Wam powiem, ze ja tez dzisiaj do 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 U mnie Werka pobudka o 7 ale ją zignorowałam i zrzuciłam na głowę tatusiowi, który w związku z tym wstał o 8.30 Ja zaciskałam powieki i udawałam twardo że śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Koniec leniwej niedzieli. Od jutra walczymy znów... Przez weekend zrobiłam NIC. Nawet nie zajrzałam na budowę i nawet jakoś szczególnie nie myślałam. No może trochę - dziś w nocy kupowałam materace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Melduje się na początku (w końcu) normalnego tygodnia W domu cisza..... Zdązyłam już posprzątać szafę w wiatrołapie, spiżarkę, kuchnię ....... Było tez śniadanko i pyszniutka kawka, mniammm..... Od jutra zaczynam siłownię bo waga mi się zacięła i musze ją naprawić Poza tym piękne słoneczko zagląda mi przez brudne okna i świeci prosto w monitor...... Czas zbierać na żaluzję Luka - proszę o przedstawienie grafiku na najbliższy tydzień - musimy Cię przecież w pt z czegos rozliczyć A te materace to kupowałaś czy śniłaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Cześć Kinga ja tylko mam nadzieję że po przeprowadzce do nowego - będe miec Twój pałer U nas tez taka klara dzisiaj że szok. Normalnie muszę jakieś okulary przeciwsłoneczne zanabyć bo moje zeszłoroczne za 20 zł dokończyły zywota pod moja hmmm wagą:lol2: Grafik pytasz?? No więc: Kominek się robi, robi się powoli ale mam nadzieję że starannie:) znowu pytaja mnie o decyzje: jaka kratka, gdzie kratka, gdzie sterownik sratatata - nie widzą że ja decyzji mam już dosyć?? Pokazuję paluchem - TU i odhaczam w głowie starając się nie myślec o tym DLACZEGO tak szybko podjęłam ta decyzje i czy NA PEWNO ona była prawidłowa. Pan Kominek bedzie jeszcze jutro i w czwartek u nas a potem dopiero w przyszłym tygodniu. I nie wiem czy w czwartek na miejscu czy bedzie siedział u kamieniarza dopieszczając moją brecię Stolarz W zeszłym tygodniu odpusciłam mu molestowanie. Nie miałam weny po prostu. Przed chwila zadzwoniłam, przyjedzie dziś po południu, dobierzemy kolor blatu łazienkowego - mówił że szafki będą 20 ale coś czuję że nie da rady. Oby się w przyszłym tygodniu wyrobił. Stasiu Zostały mu jakies pierdoły w kotłowni do skończenia, kilka rządków pod schodami i ogólnie grzebanina. Mówi ze w tym tyg skończy - mysle że to co zostało ;powinno mu zająć max 2 dni ale zobaczymy. Schody do piwnicy gotowe sa:) Boski Miał być dzisiaj bedzie jutro. Ponoć. Ma do podwieszenia sufit w kabinie, do przeszpachlowania jedną ścianę łazienkową i pomalowanie łazienek. Dopiero jak pomaluje to Stasiu bedzie fugował więc transakcja wiązana. Też obiecuje że w tym tyg zobaczymy sie po raz ostatni;) Pstryczki Niestety nadal nie zamontowane mam zamiar kilka razy namówić P na nocne roboty. Może być cięz,ko bo on w tym tyg wstaje o 6. Ale cóż - będę próbować. Łóżka Prawdopodobnie w czwartek pojedziemy z Najstarszą do Ikea, zamówimy: - dla Wiki lóżko i może fotele - dla Wery biurko - dla Marcina łózko chyba z materacem - dla Marcina regały na zabawki - jak dopasuje kolorystycznie dwie serie ikeowskie to dla nas łózko, stoliki nocne i może komodę (niestety malmowe komody zostały wycofane buuuuu) Pakowanie :sick: No i tyle. Wyszło że ja za dużo nie mam do zrobienia hihi oprócz pakowania. No i sprzatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.02.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wyszło że ja za dużo nie mam do zrobienia hihi oprócz pakowania. No i sprzatania. Najważniejsze, że wiesz co będzie się robić, a że niekoniecznie Twoimi ręcami... Ty się wykażesz już za chwilunię Ominęłaś pytanie Kingi o materace... kupione czy wyśnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Aaa zapomniałam, przepraszam:)Oczywiście wyśnione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts