Rocia 20.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja krótko oddam głos w ankiecie: regał sosnowy Ale już chyba po zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.02.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Luka dała znać że zakupy zrobili ale żeby wrócić do domu to jeszcze do salonu po dostawczaka muszą wstąpić Tylko się nad kolorem zastanawia - nie wie czy do kostki dobrać czy do nowych czółenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Znaczy, że zakupy udane Luka pokazuj co OSTATECZNIE kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.02.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Uff jakie zakupy potrafią być męczące:) Planowałam do max 18-19 załatwić w Ikei a potem jechać na zakupy ciuchowe ale niestety, do kasy podchodziłyśmy 10 min przed zamknięciem sklepu:) O ile sprzedawcy Ikea nie pomylili symboli mebli w zamówieniu i o ile panowie i panie kompletujący nie dadzą ciała to w sobotę powinno przyjechac do mnie: Dla Marcina: - łóżko Kura:) z materacem - 3 regały na zabawki (jednak białe) Dla Weroniki: - łóżko takie czarne kute http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40208475/ z materacem - biurko Hemnes białe - stolik nocny Hemnes biały - wymarzony parawan;) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80193066/ Dla Wiki: - materac (łóżko będzie kiedyś) - fotel biały - krzesło do biurka Dla nas: - łóżko malm z materacem - 2 komody na 3 szuflady:) Oprócz tego Biedronka przywiozła tysiąc i jeden drobiazgów: prześcieradła, pościele, pokrowce na materace, pojemniki na drobiazgi, swieczki, osłonki na doniczki, ręczniki i wiele wiele innych:) Jeszcze krótkie info budowlane: - kominek ma juz swój docelowy kształt, jest wyszpachlowany i wypieszczony, czeka na ramkę kamienną i malowanie:) fot brak bo Pan Kominek był przyklejony do wkładu:) - Stasiu łazienki skończył ale wejść nie mogłam bo było dopiero co po fugowaniu, kotłownia też skończona - teściu podobno połączył wszystkie kable co to mój P poprzenosił w inne miejsce - przyjechały drzwi do prysznica, są takie... gładkie:) I tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.02.2014 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Aaa i jestem niepocieszona bo miałam chrapkę na taki stół do kuchni http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99849975/ i blaty w Poznaniu są a nóg niestety nie ma i nie bedzie buuu A miałabym tanim kosztem stół, wybrałam do niego już taniutkie krzesła i byłoby git. No ale coż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2014 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Luka, to się staje Na naszych oczach Lub wyobraźni, bo coś fotek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.02.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 jak ja ci zazdroszczę tych zakupów Zwłaszcza tej drobnicy bo ja jej nie kupowałam - przytachałam wszystko z mieszkania. Az czuć u mnie zapach tych mebelków co przyjadą i tych pościeli co już przyjechały - uwielbiam zapach nowości Może z tymi nogami pomoże któraś z dziewczyn ? - może w innych Ikea sa dostępne - bo fajny ten stół Ja akurat nie mam załatwieni w krakowskiej ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Asia, a te nogi to osobno można? Bo na stronie nie widze. Moze w Gd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Foty będą serio serio.Po weekendzie jak posprzatam to zrobię całą chatę i Wam pokażę. Już powinny listwy być częsciwo:wiggle: Ten stół się w kawałkach kupujehttp://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=MELLTORP ale niestety wszędzie już niedostępny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.02.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A to mial byc ten mniejszy stol tak? Bo ten wiekszy u mnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 O ja gupia i slepa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.02.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Luka, to już prawie wszystko gotowe na wstawianie tych łóżek, zakładanie pościeli, układanie ręczników i robienie nastroju świeczkami. jak zrobisz foty tak już na gotowo, to nie poznamy Twojego domu. suuuuuper. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kasia do ręczników i świeczek to jeszcze chwila;) W weekend mam zamiar odgruzowac i pokazac puste podłogi i skończone łazienki:) W sumie nawet nie skończone bo bez szafek, bez luster bez oświetlenia... Minister się rozłożył więc elektryka zaplanowana na ten weekend odpływa w siną dal... To wszytsko niby tak blisko ale jeszcze taaaaak daleko:) ps. ale nic nie marudzę siedzę grzecznie:) za godzinkę - półtorej kładę dzieciaki, robie Ministrowi gorącą herbatę z cytryną i jadę sprzątać salon - panowie jutro chcą skończyć listwy na dole. Tzn te panelowe listwy bo białe się jeszcze nie zrobiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ja już chce zobaczyć, baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.02.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 To zbieraj się wsiadaj do auta i za kilka godzin jesteś u mnie - pomożesz sprzatać, bedzie szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.02.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ekhe ekhe sprzątać??? dwa potomki mi zalegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Asia - uwierz, że gdybym mieszkała bliżej to w te pędy bym pojechała do Ciebie Wiesz, że sprzątanie to mój konik Póki co trzymam kciuki i czekam na fotki - cykaj co się da , plisssss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No to wykrakałam O ile sprzedawcy Ikea nie pomylili symboli mebli w zamówieniu zamiast średniego brązu mam w zamówieniu czarnobrązowe łóżko Malm. Trzymajcie kciuki aby udało mi sie telefonicznie odkręcić wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.02.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.02.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 coś tam chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts