dorkaS 26.02.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Pina, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 ojej przegapiłam urodziny buuuu:confused: przepraszam Kinga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Kolejne kartony z książkami wywiezione. Zastanawiam się gdzie ja będę je trzymać... Krótka inspekcja na budowie: salon na raz pomalowany. Jest po prostu biały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.02.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Pinacolada Sto lat! Zdrowia i dużo odpoczynku, no i pieniędzy. Luka pakuj pakuj i bezlitosna bądź, wywalaj to nad czym się zastanawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2014 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No tak ale książek przecież nie wywalę a na razie tylko to spakowałam;) Dzisiaj w planach na popołudnie sprzątanie bo dziadek z dzieckami zostanie a wieczorem może ogarnęłabym szafy w przedpokoju - tam to 3/5 rzeczy do wywalenia będzie;) A dobrze by to było zrobić dzisiaj jak P nie ma bo polecą w wiekszości jego rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kinga, najlepsze życzenia!!!!!! Zebyś zawsze była piękna mądra i bogata:D:D:D Kolejne kartony z książkami wywiezione. Zastanawiam się gdzie ja będę je trzymać... W kartonach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Już mi przez myśl przebiegła jakas zgrabna biblioteczka ale to raczej nie w tym dziesięcioleciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Już mi przez myśl przebiegła jakas zgrabna biblioteczka ale to raczej nie w tym dziesięcioleciu;) Jakbym odniosła to do siebie to jeszcze 8 lat mam:D;) Dobrze, że nie pisałaś o stuleciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Aga ja pisałam o dziesięcioleciu w sensie roku 2014:DJeżeli chodzi o moje dziesięciolecia to mam bliżej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 babeczki - dziekuje za życzonka. W tym wieku to już się nie powinno obchodzić urodzin no ale najbliżsi zawsze pamiętają i cza to uszanować Najpiekniejszy prezent dostałam od starszej , która w tajemnicy przed wszystkimi nagrała w profesjonalnym studio nagrań swój pierwszy singiel - cover "niech żyje bal" Maryli Rodowicz. Byłam w kompletnym szoku jak usłyszałam. Pieknie brzmi. Chciałabym się z Wami tym podzielić ale mam problem z wstawieniem tego na jutuba U nas nadal choróbska. Młoda na nowo zagorączkowała. nie mogę jej wziąć dzisiaj na ten bal musze kogos do niej znaleźć. Będzie problem bo cała rodzina się wybiera Luka - biblioteczka może stanąc w gabinecie. Może znajdziesz tam jedną ścianę na to, żeby w przyszłości postawić regał nizbyt głęboki na same knigi , co ? Nie planowałaś ? W Ikea można kupić niedrogie regały książkowe.... Mysle że się wyrobisz z tym wcześniej niż planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kinga to walcz z jutubem bo chętnie posłuchamy:yes: Mam fajne miejsce na biblioteczkę ale niestety nie przejdzie bo źle zaplanowałam włącznik swiatła i musiałabym go przesunąc a już za póxno:sick: Więc pewnie książki jak piszesz wylądują w gabinecie bo na razie pomysłu na niego nie ma:) więc coś wykombinuję... Boski zaraz zaczyna montować drzwi w kabinie, trzymajcie kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 trzymam kciuki za boskiego i kabinę &&&&& film się przesyła - chyba się udało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& Kinga, niezła artystka Ci rośnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.02.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Pina przecudne nagranie, przepięknie zaśpiewane, pewnie pękasz z dumy A jaka z niej laska, pewnie po mamusi taka piękna. Luka, a wszystkie książki zostają? ja część oddaję do biblioteki, przyjmują z otwartymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.02.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 cześć asia:hug::hug: wpadam wieczornym przelotem;) walczę z pompa, już prawie jestem ekspertem;) cały dzień dzis majstrowałam i grzebałam i programowałam i.... wszystko cudne u Ciebie Pina, najlepszego kobietko:hug::hug: Młoda czadowa, ja bym pękła z dumy:yes::yes: usciskaj od cioci z nadmorza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dzięki kobiety me wspaniałe pewnie że dumna jestem, i wzruszona tez , za każdym razem w sygnaturce umieściłam dzisiejszy występ do obejrzenia dla chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A jaka z niej laska, pewnie po mamusi taka piękna. wszyscy mówią, że cały tatuś i niech im będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S-lW4P8TIq4 :wave::wave::wave: tak wiec wpisalam slowko o moich dreszczach podczas sluchania Kinga pogratuluj corce pieknego wokalu, niech go nie zmarnuje Witam sie piatkowo.... czy wy to czujecie? weeeeeeeekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Kinga, powiem tylko krótko: wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts