cronin 03.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja też nie widzę Pościel bardzo ładna, nie wiem dlaczego ale ja nic ładnego nie mogę w ikei wypatrzyć z tekstyliów, a tu proszę. łazienki obie mi się podobają bardzo. Ale drewniana bardziej Wszystko jest tak dopasowane. Kratka do kominka trochę mnie martwi, ale wszystko zależy od odcieni. Zresztą to taki szczegół, że wtopi się w tło i nie będziesz zauważać I jak ten kamień wyszedł? widziałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2014 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Poprawiłam stolik - to zwykły prosty hemnes.Podwójne łózko Wiki było w planach od kopania fundamentów;) Dzięki Ania:hug: Kratka na bank będzie pasowała do kamienia który jest hmmm no beżowy jak to brecia:confused:.Na razie się na temat kominka nie wypowiadam bo targają mną sprzeczne uczucia:)Kamień widziałam jak Pan Kominek przymierzał - teraz jest wszytsko oklejone niebieską folią. Ale jutro ma być skończony więc cyknę fotę i wam pokażę. A teraz kawa i do dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.03.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Asia, wow świetne pokoje dziewczyn - ten romantyczny bardzo mi sie podoba:yes::yes: całusy na dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ania:-*Jednak stolarz przełożył się na jutro. No nic oby zdążył z wszystkim do piątku.Hydraulik umówiony na piątek.Siedzę i czekam za Kominkiem, potem pojadę pozalatwiac co trzeba, zabiorę kartony z domu i wracam tu sprzątać.Misiu nadal goraczkuje:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 04.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jesli chodzi o kabiny prysznicowe i jej czyszczenie to jest taki srodek specjalny do kabin prysznicowych smauje sie kabine i jest taka jakby natluszczona i woda po niej splywa to raz na miesiac sie uzywa:)znalazlam jak sie nazywa Sannprofi impregnat do kabin prysznicowych a pokoje mysle wyjda na pewno super jak wszystko bedzie stalo na swoim miejscu i poukladane bedzie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.03.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Luka, wszystko pięknie Ci wyszło. łóżka dziewczyn są świetne, a pościele też super. mogę wybrać, w którym będę spać, jak przyjadę? łazienka po prostu idealna. nie zdziw szię, jak "za kiedyś" prawie kopię zobaczysz u mnie. a pokojami dzieci się nie przejmuj. one tak szybko je "udomowią" swoim codziennym bałaganem, ze jeszcze zatęsknisz za obecnym stanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Iwa, dzięki za namiar:) na razie przeleciałam drzwi po prostu microfibrą i jest ok:) jak zaczniemy uzytkowac to pewnie będę musiała już z czymś - na początek spróbuję zwykłego octu jak pisała Pina. Kasia oczywiście że możesz wybrać:) A łazienkę kiedyś rozmawiałyśmy że masz podobny układ jak u mnie? czy cos pokręciłam?? Sprawozdanie z dnia dzisiejszego: W dniu dzisiejszym zrobiłam nic. Brzmi to o wiele lepiej niż "nic dziś nie zrobiłam" prawda? Rano czekałam na stolarza, przyjechał powiedział że dziś nie da rady i pojechał. Potem czekałam na Kominka. Potem pojechałam do mieszkania żeby podrzucic dziadkowi zakupy na obiad. Z mieszkania zabrałam 8 kartonów (zajęło mi to kurde pół godziny zniesienie z 3 piętra buuu) Wyczerpana pojechałam do stolarza potwierdzić próbkę koloru blatu i wybrać uchwyty. Wybór uchwytów to było mistrzostwo świata, 45 sekund. Obym nie płakała rzewnymi łzami jak zobaczę te nieszczęsne szafki:bash: Potem do brico zapytać czy mogę oddac listwy co kupiłam miesiąc temu. Nie mogę. Potem do mojego zaprzyjaźnionego sklepu instalacyjnego. Jako że teściu pogubił wszytsko co się dało od stelaży - musmy teraz dokupować. Nie mam spłuczki w górnej łazience bo brakuje jakiegoś zaworka a on normalnie w sprzedaży bywa ale rzadko bo się nie psuje. Więc już drugi tydzień na niego czekamy. Ale mój miły pan Adrian powiedział że jak do czwartku nie przyjdzie ten zaworek to on mi go wykręci z kompletu ze stelaża i tyle a potem sobie tam wkręci. Chyba im zawiozę jakiś upominek na zakończenie budowy - zajebiści sa - najlepszy mój sklep! Potem do szklarza czy jest moja szyba do kominka. Szyby nie ma ale może do poiatku będzie. Lustra będą ale musze go monitować bo gośc wybitnie niesłowny - taka dobra dusza ale zagubiony. Potem na budowę - już była 13:bash: Wypiłam z Kominkiem herbatę, zjedliśmy śniadanie, pogawędziliśmy. Założył mi przy grzejnikach takie rozetki maskujące bo Boski zostawił grzejniki au naturel bardzo:sick: a że Kominek kolejna dobra dusza to pomógł sam z siebie. Jakbym z nim zagadała lepiej to może by mi i listwy progowe założył bo wpadł na sposób żeby je jednak zamontowac te co mam - czym uratował mi 200 złociszy. No i zrobiła się 14. Potem zrobiłam porządek w gabinecie który pełni funkcję składziku, rozpakowałam Biedronkę, umyłam okno w gabinecie, w międzyczasie odbyłam milion rozmów telefonicznych i firmami przeprowadzkowymi i konsultacji społecznych z Grupą Wsparcia i musiałam jechac po Werkę do szkoły. I na to wszytsko zadzwonił P że na 18 idziemy na imprezę więc nie wiem co ja tu jeszcze robię - lece pod prysznic:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.03.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No to co Ty mówisz, że nie zrobiłaś nic?! zmęczyłam się samym czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.03.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Łomatko, zebym ja kiedyś mogla tyle rzeczy wymienic po zrobieniu "nic":rotfl: Kasia, kto pierwszy ten lepszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 hihi napisałam duzo ale efektów żadnych:lol2: ps. Aga uważaj bo Kasia może być pierwsza:lol2: no chyba że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem chora. Pół nocy nie spałam. Wiedziałam że się coś spieprzy. Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 hihi napisałam duzo ale efektów żadnych:lol2: ps. Aga uważaj bo Kasia może być pierwsza:lol2: no chyba że... No chyba, że w piątek najazd zrobię:lol2: Jestem chora. Pół nocy nie spałam. Wiedziałam że się coś spieprzy. Dziękuję za uwagę Do lekarza w te pędy, niech Cie osłucha:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Aga - do biegu, gotowi ........ a Ciebie Luka przytulam. tyle się nicnienarobiłaś, że należy Ci się jak najbardziej poleżenie w łóżku. zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.03.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem chora. Pół nocy nie spałam. Wiedziałam że się coś spieprzy. Asiunia, zdrówka kochana:hug::hug: odpocznij i zwolnij nieco, bo nie wyrabiasz....na zakrętach;) całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.03.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zmęczenie materiału albo Marcin Ci sprzedał wirusa , Przystopuj i wyleż porządnie a w sobotę będziesz na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.03.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Asia -poleż grzecznie jeden dzień, kuruj się czym możesz, na mnie osobiście najlepiej działa Polopiryna 500 Ja wczoraj i przedwczoraj miałam dni pod znakiem lekarzy, badań a nawet narkoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zdrówka, zdrówka i zdrówka. Dbaj o siebie, bo jak zaniemożesz to kto to wszystko ogarnie. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Asiu, myślałam, że nie wyrobię z nadrabianiem zaległości, a tu widzę, że też (podobnie jak ja) pracujesz na zwolnionych obrotach. Ale za to efekty bardzo treściwe. Pokoiki piękne będą, wystarczy, że lokatorzy już się wprowadzą. Łazienki A post o nicnierobieniu jakbym o sobie czytała, dużo miotania się, a efekty znikome, a w moim przypadku nawet cofanie się (ale o tym na priv)... A dziś tylko Wam tylko (a raczej przede wszystkim) dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia - dość tego lezenia !!!! Wstajemy, kawusia i do dzieła !!! A poza tym to może najwyższy czas zmienić sobie w ustawieniach profilu z "może kiedyś zbuduję" na "lada moment się przeprowadzam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia - dość tego lezenia !!!! Wstajemy, kawusia i do dzieła !!! Kinga, miałam to samo Asi napisać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts