Lukarna 26.03.2014 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 To teraz sobie to Asia wytatuuj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.03.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Bardzo dziękuję Dobrym Duszkom za odwiedziny i sprawienie że ten weekend był dla mnie spokojny, radosny i bardzo szczęsliwy:) Jesteście fantastycznymi laskami i bardzo Wam dziękuję za wszystko ps. i juz tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przepraszam ze pytam... Jakie to Dobre Duszki byly u Cie hmm?? Witam sie w ten piekny sloneczny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.03.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Meliska cześć może jak tu zajrzą to się same pochwala;) U nas przez cały weekend piękna, słoneczna pogoda - oby tak dalej! Mialam dziś w planach pogrzebać PIERWSZY RAZ W ŻYCIU ogródkowo:rolleyes:, obiecałam Średniej sadzenie truskawek ale niestety - na 16 muszę ją zawieźć na jakąs próbę a potem już będzie za późno:( Skoczymy jedynie do Brico po jakąś "dziabkę" coby mieć jutro czym wyplewić kawałek... Tak myslę że muszę kupić nam jakies takie buty/laczki/nie wiem co żeby na tarasie stało bo teraz wychodzimy w laczkach domowych, potem trzeba nagle zejść po coś na "ogród" - (mamo, chodź zobacz jaki duży dół wykopałem!!) i lecę w tych domowych... Może jakieś takie gumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 kochana, bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie. było wspaniale i to Ty przede wszystkim jesteś Dobrym Duszkiem. cieszę się, że mogłam spędzić ten weekend z najfajniejszymi Forumkami. naprawdę super było Was poznać. mam nadzieję, że nie raz jeszcze powtórzymy taki zlocik. nie żałuję ani trochę tych kilku godzin spędzonych w pkp (żebyście wiedziały, jakim pociągiem wracałam ) ps. do ogródka polecam tzw "buty rolnika", gumowe, z odkrytą piętą (udające Crocs-y). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: a mnie nie wkrecili, nie zaprosili :cry::cry::cry: Ja rowniez polecam cos ala crocsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Kasia, przecież grzeczna byłaś, za co ta kara "pociągowa"?? I w ogóle to Melisa, nie płacz:) Ale zimno dziś brrr Koniec wiosny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.04.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 eeee, my też nie wiedzieliśmy o żadnej imprezie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A bo Was chcę zaprosić bardziej kameralnie - jak tylko na tarasie zrobi się trochę bezpieczniej dla Adasia:)Musze opatentować czym zabezpieczyć barierki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ale Wam fajnie A w ogóle czuję się odrzucona, na maila nie odpisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Rocia niestety zapomniałam hasło do tego maila i nie mogę się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Rocia niestety zapomniałam hasło do tego maila i nie mogę się tam dostać wystarczy zrobic przypomnienie i tak mam focha za to u mnie sloneczko, wiosna pelna geba dalej.. tylko my trzy chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A własnie że nie, jak chcę zrobić "odzyskaj hasło" to mam komunikat że dla tego maila się nie da. Może coś zaznaczyłam źle przy ostatniej zmianie - bo juz zdarzyło mi się zapomniec kiedyś A co Wam jest dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja mam zapalenie oskrzeli... a mlode grypa.. buuuuuuu Moze caps lock masz wlaczony i nie udaje sie? albo nie masz opcji odzyskiwanie hasla na telefon wiec bedzie ciezko buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.04.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 sadzisz te truskawki??? zdjęcia będą?? u mnie mały szpital domowy, ale jak dojdę do siebie to będę Cię chwalić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nita zdrowka u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Kurde 2 razy próbowałam coś pokazać i nie chcę mi forum przyjąć foty z tetelefonu:-( Nie sadzę nic bo miałam gościa;-)Kominek wpadł w końcu po kasę i sobie gadalismy.Przy okazji podlłączył okap:-D Chciałam magnolie pokazać bo się rozwija:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cześć i czółkiem Luka, przyszłam Ci przypomnieć - łańcuszek w zęby Było cudnie, jeszcze mnie przepona boli No i nikt nie okazał się sześćdziesięcioletnim Heniutkiem ekshibicjonistą:d Truskawki wsadziłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Malka!!! Ty tez bylas?? nieee no teraz to sie zarycze :cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts