malka 03.04.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2014 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Tylko na chwilę zniknąć a tu od razu sodomia i gomoria:) No to wracam. Mam nadzieję że na dobre:) Bardzo powoli się ogarniam, nadal rozpakowuję... Codziennie przybywa jedna nowa/zrobiona/rozpakowana rzecz i to nam na razie musi wystarczyć Nadal zamieniam miejscami rzeczy w szafkach. Nadal większośc nie ma swojego stałego miejsca. Nadal pokój na dole pełni funkcje składziku - ale już mozna do niego wejść dalej niż na 0,5 kroku;) No i tyle. Mieszka się świetnie, rano przez okno słyszę ptaki, wieczorem często palimy w kominku - żyć nie umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Foty jakieś na dowód by się zdały:D Na przykład stołu z niepowyrywanymi nogami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.04.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 skoro do składziku da się wejść to wielki postęp :D:D Luka masz teraz całe życie na rozpakowywanie, chyba, że planujesz budować drugi dom Duchy z piwnicznej studni nie wychodzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.04.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 skoro do składziku da się wejść to wielki postęp :D:D Luka masz teraz całe życie na rozpakowywanie, chyba, że planujesz budować drugi dom Wyobraź sobie, że po latach odkrywasz jak kanapa wyglądała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.04.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Będą foty będą Wy prześmiewczynie jedne:D:D Chociaż dzisiaj pada więc stół może wyjść mało fotogenicznie... i drzewko przyjaźni osowiałe będzie... ps. Nita próbował wyleźć ale go obcasikiem wcisnęłam do srodka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.04.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cze Mała Pogromczyni Duchów Wszelakich:hug::hug: przesyłam usciski i buziaki kurcze, usłyszałam w tv że już niedługo święta... żyje w swojej bańce ostatnio zarobiona po czubek kokardy i zapomniałam całuję, do środy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.04.2014 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No tak mi ptaszki doniosły że do środy:) Czekam z niecierpliwością na newsy:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.04.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Słonko wyszło, widać brudne okna brrr;) Niech już będzie prawdziwa wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.04.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Asiunia, na Wasze Pierwsze Święta w Domku życzymy Wam Wielkanocnej Radości, Spokoju i Ufności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.04.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 W te piękne święta, gdy Pan Zmartwychwstanie życzę Wam smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i aby te święta trwały bez końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.05.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A tak prosiłam, pamiętaj o necie po przeprowadzce No nic czekam... czyżbym tylko ja tu zaglądała?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.06.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Melduję że jestem, żyję i mam się dobrze.W domu nic się nie zmienia, nadal brakuje mi półek, szafek i szaf. Ogólnie mam problem ze zorganizowaniem powierzchni magazynowej;) Ale mieszka się świetnie i ... już nie pamiętam jak to jest mieszkac w bloku:) W tym roku może zrobimy taras (kostka) i garaż.Ale na razie za bardzo swiatełka w tunelu nie widać. No to:bye: ps. mam kilka krzaków truskawek (obsikanych przez koty), kilka poziomek i pomidorki koktajlowe... czuje się jak posiadaczka ziemska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.06.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 już myślałem, że zagrzebałaś się w swojej przepastnej piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2014 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Do piwnicy się nie zbliżam bo tam zagrzebany jest teść cześć Esiak:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Dla tych, którzy tu jeszcze zaglądają kilka zdjęć z zamieszkałego domu. To wchodzimy, zapraszam Kiedyś bedzie tu jakieś lustro... ławeczka... inny wieszak... - kiedyś Garderoba przy wiatrołapie - przejście do garażu Z lewej strony szafa tymczasowa, docelowo będzie zabudowana cała 2 metrowa;) ściana. Po prawej będą szafki na buty. To może teraz dolna łazienka. Jeden rzut oka bo łazienka maleństwo - lepszych fotek się nie da zrobić. Do prysznica miały być szklane drzwi ale nie będzie. Nic się nie chlapie więc po co mi kolejna powierzchnia do czyszczenia:) To na dole jeszcze zerkniemy do salonu i ołtarzyk kominkowo-telewizyjny;) Reszta w nastepnym poście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) To lecimy dalej:) Kuchnia Kuchnią jestem zachwycona niezmiennie. Kolor, podłoga, ustawienie mebli - strzał w 10:) Reszta póxniej bo mnie życie wzywa Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To zajrzymy do Średniej: I druga strona W wnęce będą białe półki. Jeszcze jakiś dywan, inne krzesło, lampa... Tylko srodków brak:) I do Najstarszej: Biurko tymczasowe. I jeszcze może pralnia Za pralką będzie zlew gospodarczy, deska pójdzie na inną ścianę a pod oknem bedzie blat przez całą długośc pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.06.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Luka, pięknie! Jaki Ty masz obrzydliwy porządek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Dorka to do zdjęcia tylko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts