ewanz 25.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Luka - nareszcie jesteś Te dwa miesiące nieobecności mocno zaostrzyły nasze apetyty Pieknie mieszkasz - a to dopiero poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzięki Ewa:hug:Jeszcze dużo przed nami ale co tam, ważne że mieszkamy:) ps. ale mamy dziś plagę komarów:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 27.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 witam sieale fajnie juz macie:) no najwazniejsze ze juz na swoim , kuchnia fajna z tym stolem, a jak z blatem roboczym wystarcza tyle????a zie pamietam wy na zamowienie kuchnie mieliscie czy z ikea????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 27.06.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 bo ciekawa jestem jak sie sprawuja te a ikea tak sie chcialam zorientowac w razie jak by nam gotówki zabrakło na koniec budowy czyli prawie jak wiekszości budującym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Hej Luka miło znowu zobaczyć Twój piękny dom. Stęskniłam się. Studni nie pokazesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.07.2014 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Hej Luka miło znowu zobaczyć Twój piękny dom. Stęskniłam się. Studni nie pokazesz?? w studni mozna znależć wiele zaskakujących rzeczy.... buziaki Kochane Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja się za Wami stęskniłam...:hug::hug: już niedługo będę miała więcej wolnego - na razie walczę jak lew.....i co chwila padam jak mucha... na przeciwnościach losu;) ściskam Was mocno:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2014 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cześć Iwa, dzięki bardzo:) Kuchnię mam od stolarza. Blatu wystarcza chociaż też miałam o to obawy bo zbyt dużo go nie ma. Do normalnego codziennego uzytkowania jest ok - trochę gorzej przy przygotowywaniu większych imprez ale daję radę Bardziej zależało mi na stole w kuchni - więc mam to co chciałam. Nita, zapraszam;) A studni chyba fotkę cyknę - zakryta jest chyba ktoś bał się że w niej utknie:D Ania, powiem tylko:hug::hug: P baaardzo podobały się widoczki które dostałam od Ciebie, powiedział: to jest ten dom w którym byliśmy??!!??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.07.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ania, powiem tylko:hug::hug: P baaardzo podobały się widoczki które dostałam od Ciebie, powiedział: to jest ten dom w którym byliśmy??!!??!! to ja wzajemnie - :hug::hug: zarobiona po kokardę jestem:) ale juz niedługo wakacje:D to mój najnowszy krzaczek Edytowane 8 Lipca 2014 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.07.2014 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 trzymajcie kciuki - jade na 8 na spotkanie z panią inspektor w nadzorze budowlanym - jak mi sie rozmowa uda, pod koniec tygodnia dłuuuugo wyczekiwana decyzja będzie:hug: całuski:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2014 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Aaa to trzymam &&&&&&&&&&Daj znać jak poszło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.07.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Aaa to trzymam &&&&&&&&&& Daj znać jak poszło:hug: trzymaj Kochana, 8.15 juz możesz puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2014 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 wszystko ok, przetrwałam:yes: ledwo żyję buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.07.2014 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dlaczego ja nie widziałam wcześniej "krzaczka"?? Chyba na tel nie zawsze mi foty odpala:/ Ania cudnie masz przed domem!! Krzaczek sam w sobie fajny ale całokształt:jawdrop::jawdrop: Super!! A to moja uprawa tarasowa;) czekam z niecierpliwością na efekt końcowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.07.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) zapros mnie na sałatkę pomidorową mniam, bedą pyszne jak upały, daja się Wam mocno w kość? wrzucam na chwilkę moje dokonania najnowsze całuję i ściskam:hug::hug: Edytowane 8 Lipca 2014 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.07.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Już tupię kiedy dojrzeją A upały? Jest gorąco ale w domu nie mam źle - przynajmniej na parterze;) A na hamaku pod orzechami da sie wytrzymać Powiem Pani droga Koleżanko że fiufiu - jak mawiał wróbel Ćwirek:) Gapię się na te foty i gapię - teraz na bank bym nie pomyliła Twojego domu z sąsiadem :oops: Jest slicznie, prosto, elegancko - po prostu cudnie! I Dżezik w gratisie dla Weroniki:hug: Szacun za pomysł i pilnowanie pateroków:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.07.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 buuu a ja nie widziałam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.07.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Gratuluję pięknego domku i przeprowadzki. Pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.08.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Aśka, wiem, że przegapiłam moment przeprowadzki, jakoś taki nietrwały na moment sie zrobił mój kontakt z FM... Brak mi słów, jest tak oszałamiająco pięknie i spokojnie, kojąco, rewelacyjna atmosfera domu Ci wyszła. Zakochałam się w kuchni, a Średnia ma tyle wdzięku, jak Ona pięknie siedzi:):) wszystko mi mówi na tych fotach, że jesteś szczęśliwa, że Wszyscy jesteście tam szczęśliwi:) tak trzymać, odezwij się czasem do mnie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts