Lukarna 06.10.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jedynym minusem mojej działki jaki do tej pory odkryłam jest własnie brak ślicznych widoków z okien:( Z kuchennego mam na dzien dzisiejszy drzewa ładne, madrzew i jakies inne 0 nie znam się ale jak będa robic drogę to je zlikwidują... Ale wszystko inne za to jest rewelacyjne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja mam podobnych rozmiarów w salonie, ale otwierane, bo co do witryn to skojarzenia mi na nie nie pozwoliły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 W salonie mam takie samo otwierane. Przy tamtym nie chciałam tego słupka na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja mam dwa słupki, bo dzielone na trzy częsci, ale jest fajne, niziutkie z widokiem na taras, bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Możesz podpowiedzieć co rozumiesz pod: szalunki stropowe? Chodzi o te pustaki szalunkowe? Pustaki szalunkowe, źle się wyraziłam:) http://www.konbet.com.pl/Pustaki_szalunkowe,1598.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Poza tym marzyła mi sie jakaś większa tafla szkła. Miała byc szersza, ale troche zmniejszylismy żeby bylo gdzie meble postawic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A nie będzie taniej po prostu zrobić wieniec? U mnie wyszło taniej, mąż Ardey też mówił że u nich byłoby taniej, ale wybrali Konbet. Sam nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Lukarna, odchudzasz się jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Będzie ładnie, ale i tak najpiękniejsze są narożne, bo prawdziwe;) gdzieś widziałam, że ludzie okna zrobione blisko siebie w rogach ściany nazywają narożnymi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pewnie byłoby taniej ale niestety dłużej.A nam zależy na czasie (wypadliśmy z kolejki wykonawcy i będzie miał na nas bardzo mało czasu) więc zrobimy z gotowców:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A nie będzie taniej po prostu zrobić wieniec? U mnie wyszło taniej, mąż Ardey też mówił że u nich byłoby taniej, ale wybrali Konbet. Sam nie wiem czemu A czy zawsze musi byc taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Lukarna, odchudzasz się jeszcze? Klaudiusz ja się odchudzam od kilku lat nieustannie:) z mniejszym lub większym efektem;) Teraz mi idzie tak se:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.10.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No niestety u mnie tak samo Ale od teraz znowu spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Klaudiusz trzymam kciuki;) Wiecie co idę spać.Jutro mnie czeka ciężki dzień w pracy, dobrze że już weekend prawie... Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.10.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Też idę . Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.10.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kolorowych snów wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.10.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) No dobra wysłałam prośbę o wycenę, zobaczymy kiedy mi odpiszą.Zastanawiam się tylko jak dać nadproża nad drzwi czy też te strunobetonowe czy zwykłe L. Jak nie będzie dużej różnicy w cenie to pewnie wezmę wszędzie takie same bez kombinacji... I cały czas myślę nad tym co wczoraj wieczorem napisałam - jestem zaskoczona ogromna ilością okien i drzwi w naszym domu... Wiem co za inwestor ze mnie że takich rzeczy nie zauważyłam wcześniej ale pewnie nie raz jeszcze coś wyjdzie takiego:/ Łącznie w całym domu mam 23 okna- 2 w piwnicy- 11 na parterze- 10 na poddaszuI drzwi 27 szt:/- 5 w piwnicy- 12 na parterze- 10 na poddaszu MA-SA-KRA. edit: zapomniałam o łamanych do spiżarni:/ Edytowane 7 Października 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja mam 25 okien - też masakra bo przecież nie mam piwnicy do tego 17 drzwi wewnętrznych (ale jedne będę całe szklane do wiatrołapu, jedne przesuwne do garderoby naszej i 2 drzwi do garderób dzieciaków i te chyba będę łamane ) i oczywiście musiały mi się spodobać te najdroższe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts