cronin 23.08.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Przy moim talencie do doniczkowych, to jedyne co mi przeżyje na tym parapecie to perz w doniczce Chociaz chociaż tak patrze na akwarium i zielono tam. Może akwarium tam postawić i wodną trawka się chwalić co? tego jeszcze na wątku kuchennym nie widziałam miałabym szansę zabłysnąć nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Cronin... I co za zioła masz zamiar tam hodować?? A może juz coś masz i stąd ten spokój?? pewnie halucynki hoduje i bedzie dodawac do potraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Akwarium w oknie to byłoby coś Nie podpuszczam ale wszyscy by Ci zazdrościli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.08.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Cronin, fajny pomysł z tą pliską. Ona jest zwijana? czy bardziej na stałe? Jesteś kopalnią pomysłów. Luka ale Cię napadł szał na porządki. Zostaw trochę na przedświąteczne sprzątanie Meliska zrobiliście już mnóstwo rzeczy. Zobaczysz, raz dwa i wakacje spędzisz u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Spoko Nita musiałabyś na poddasze wejść, po ponad 3 tygodniach nicnierobienia (wyjazd a teraz szaleństwo porządkowe na dworze) jest hmmm interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.08.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Nita ona jest przyklejana z jednej strony a z drugiej na rzepy. W każdym razie nie da jej się co chwila otwierać i zamykać, więc raczej na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 W końcu sie wyspalam uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.08.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Akwarium w oknie to byłoby coś Nie podpuszczam ale wszyscy by Ci zazdrościli:) Akwarium w oknie to genialny pomysł, poza funkcją estetyczną, zawsze jak braknie czegoś na patelni to można doń z siteczkiem podejść, a i zielsko do zupy, już opłukane pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Dorka:D W ogóle to dziś u nas pogoda jak u Ciebie. Zimno, wietrznie i ogólnie brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 i deszczowo moze dobra kawa pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 I deszczowo, skąd wiedzialas Melisa? Nadal wszyscy w pizamach jesteśmy;-) Melisa, dobra kawa może i tak ale mi się skończyła:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.08.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 To ciasteczko w takim razie polecam, mam świeżutko upieczone orzechowe Smak palce lizać, choć wygląd tragiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Lukarna, bo u mnie pogoda taka sama kawa poczestuje, ba mam swiezo upieczone muffinki do niej pizamki juz nie mam, ale moja mlodsza moze do Ciebie dolaczyc Dorka, dawaj z tym ciasteczkiem do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Kurcze jakie Wy ogarniete, ciasteczka, muffinki fiufiu Minister dał mi pół godziny a potem jedziemy do brico rozejrzec się za regałem do piwnicy - chyba myśli w końcu o przeprowadzeniu zawartości naszego garażu na osiedlu I teraz ktokolwiek widział, ktokowiek wie: czym wyczyścić plamy pozostałe na ciemnych płytkach po odkuciu &&^%^&^%$^^%$$ kleju, tynku i innych gówien??:mad: Odkułam to wszytsko, umyłam pińcet razy a plamy jak były tak są. A ma nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.08.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Atlas Szop u mnie zmógł to wszystko po tynkarzach i pół roku deptatania w buciorachPoprawiłam Altas Delfinem impregnując efekty mej męki na klęczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Dobra, Atlas zakupiony, zobaczymy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.08.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 czyli szorowanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 O niee, odpuscilam:-)Film oglądamy.O piratach:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam się niedzielnie:) Melduję że na placu boju nadal toczą się małe bitwy o porządek. Niestety efektów takich spektakularnych już nie ma więc i chwalić się nie ma czym. Trochę tu śmieci zniknie, trochę tam... Pozbieraliśmy cały złom z działki i został wywieziony do punktu skupu. Oddaliśmy rusztowanie które zabierało duuuzo miejsca. Umyłam okna na parterze;) Ojciec zrobił mi szafkę do pralni i w końcu pościele nie muszę leżeć w kartonach:) I tak minął tydzień. Jutro dzieci do szkoły, przedszkola więc mam nadzielę że ten tydzien będzie bardziej owocny:cool: A teraz trzymajcie kciuki za biszkopt co własnie siedzi w piekarniku bo za 5 godz mam gości a nie mam czym ich poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2014 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Aaa jak umyłam okna to okazało się że za nimi coś widać!! Łomatko jakieś bloki mi wybudowali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts