Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Przy moim talencie do doniczkowych, to jedyne co mi przeżyje na tym parapecie to perz w doniczce :D

Chociaz chociaż tak patrze na akwarium i zielono tam. Może akwarium tam postawić i wodną trawka się chwalić co? tego jeszcze na wątku kuchennym nie widziałam miałabym szansę zabłysnąć nie? :D

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cronin, fajny pomysł z tą pliską. Ona jest zwijana? czy bardziej na stałe? Jesteś kopalnią pomysłów.

Luka ale Cię napadł szał na porządki. Zostaw trochę na przedświąteczne sprzątanie :D

Meliska zrobiliście już mnóstwo rzeczy. Zobaczysz, raz dwa i wakacje spędzisz u siebie.

Akwarium w oknie to byłoby coś:)

Nie podpuszczam ale wszyscy by Ci zazdrościli:)

Akwarium w oknie to genialny pomysł, poza funkcją estetyczną, zawsze jak braknie czegoś na patelni to można doń z siteczkiem podejść, a i zielsko do zupy, już opłukane pod ręką.

Kurcze jakie Wy ogarniete, ciasteczka, muffinki fiufiu

Minister dał mi pół godziny a potem jedziemy do brico rozejrzec się za regałem do piwnicy - chyba myśli w końcu o przeprowadzeniu zawartości naszego garażu na osiedlu :cool:

I teraz ktokolwiek widział, ktokowiek wie:

czym wyczyścić plamy pozostałe na ciemnych płytkach po odkuciu &&^%^&^%$^^%$$ kleju, tynku i innych gówien??:mad::mad::mad:

Odkułam to wszytsko, umyłam pińcet razy a plamy jak były tak są.

A ma nie być.

Witam się niedzielnie:)

Melduję że na placu boju nadal toczą się małe bitwy o porządek. Niestety efektów takich spektakularnych już nie ma więc i chwalić się nie ma czym.

Trochę tu śmieci zniknie, trochę tam...

Pozbieraliśmy cały złom z działki i został wywieziony do punktu skupu.

Oddaliśmy rusztowanie które zabierało duuuzo miejsca.

Umyłam okna na parterze;)

Ojciec zrobił mi szafkę do pralni i w końcu pościele nie muszę leżeć w kartonach:)

I tak minął tydzień.

Jutro dzieci do szkoły, przedszkola więc mam nadzielę że ten tydzien będzie bardziej owocny:cool:

A teraz trzymajcie kciuki za biszkopt co własnie siedzi w piekarniku bo za 5 godz mam gości a nie mam czym ich poczęstować;)