nita83 04.09.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 hej pracowita Luka bloki rosną jak grzyby po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.09.2014 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Etap pracowitej Luki na jakis czas minął Ale mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę się mogła pochwalić czymś w końcu:) A grzyby rosną - dziadek przywiózł wczoraj kosz i suszy i gotuje i zaprawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.09.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 wow grzyby i to jeszcze z obsługą, Ty to masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.09.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Mozna sobie takiego dziadka wypozyczyc?? jak tak to ja z mila checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 O nie nie:) Dziadka ze wszystkimi jego zadami i waletami zatrzymuję dla siebie:) Zakończył się (po pół roku) etap sprzatania mieszkania i szykowania go na sprzedaż. Wczoraj przywiozłam do domu resztę resztek (min moją suknię ślubną:) ) więc pokój gościnny/gabinet jest zatowarowany po kokardę. Po niedzieli mam w planach dokończyć generalne porządki na poddaszu wraz z myciem okien. Tak abym w końcu mogła zaprosić Pana Roberta aby przyjechał wyregulować w nich to i owo:) Pogoda ma sprzyjać więc jestem dobrej myśli... Nieśmiało szukam lamp do górnej łazienki i do wiatrołapu. Dojrzewam do zakupu karniszy i zamówienia firan do salonu. Pogodziłam się z myślą że garderoby przez jakiś dłuuuuższy czas nie dostaną docelowych półek i innych. Kupiłam zegar w Biedronce. Szklany i tani - gdzie ja go powieszę? I mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.09.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 czesc Luka, jak zwykle pełna planów. Na pewno Ci się uda. Do boju Luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dzien dobry Luka , no nie badz wiśnia i podziel sie dziadkiem! My wczoraj zapakowalismy dzieciaczki do auta i ruszylismy na grzybobranie... ale zeby moc zbierac grzybki, to trzeba najpierw znalezc las:cool: tak wiec przejechalismy 90km w poszukiwaniu lasu i wrocilismy smutni i zmeczeni do domu Lasu nie udalo sie znalezc..wszedzie rosna drzewka, pojedynczo, albo takie male skupiska..a jak juz cos wiekszego to na skalach (gory) i nic tam nie ma szkoda ze bilety do PL sa teraz w wygorowanych cenach, to na weekend bysmy sobie polecieli.... tak zle, tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Witam tradycyjnie już weekendowo;) Melisa, lepszy nastrój już? Melduję posłusznie że postępy jakieś są Nie wykonałam całego niedzielnego planu ale lepszy rydz niz nic, prawda?? Bardzo proszę: moje firany w kuchni: Wiem, że nie trendy i nie w stylu ale zadowolona z nich jestem i już I jak się komuś z Was nie podobają to jakoś to przeżyję Jeszcze schody pokażę w końcu WYCZYSZCZONE JUPIIIII:) Ale to później bo muszę im ładne zdjęcia zrobić a dziś jest za ponuro. A teraz zrywam dzieciaki z ciepłych łóżek i realizujemy plan sobotni:) Miłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Plan sobotni wykonany z nawiązką że tak powiem;) Na początku było tak: Potem tak: I tak: I na koniec:) Oby za tydzień była ładna pogoda to powtórzymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.09.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Fajnie znowu zobaczyć te Twoje Cudne Dzieciaki-Słodziaki:hug::hug: piękne zbiory Dziadek - super Dziadek:yes::yes: całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Aaaania w końcu Cię widzę!!:hug::hug::hug::hug: Kochana jak ja się stęskniłam!!!! Ostatnio się minęłyśmy:( Skończy Ci się kiedyś ta gonitwa czy raczej nie ma szans?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.09.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 powiem tak - przeżywam lekkie zdziwienie i niedowierzanie, że doba ma tylko 24 h....nowa praca mnie wykańcza, do tego jestem od tygodnia mocno przeziębiona i w nienajlepszej formie... kuba w nowej szkole z nowymi zajęciami popołudniowymi=jeżdżenie i mnóstwo pracy wzmacniającej - typu dasz sobie radę, poradzisz sobie, jesteś świetny i mądry....Asieńko kochana, jak się otrrzepię to odezwę się, tymczasem uściski i ucałowania dla Ciebie i Twojej Rodzinki no i wyściskaj Dziewczynki ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Kuruj się w takim razie :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.09.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Cóż za piękne zbiory. Zielenieję z zazdrości. Taki dziadek to prawdziwy skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witam tradycyjnie już weekendowo;) Melisa, lepszy nastrój już? Piekne te firaneczki takie proste, nie wymyslne zazdroski (tak sie na nie mowi?) Mialam napisac, ze tak, juz jest lepiej...aleee jak zobaczylam drugi post, szczegolnie zdjecia, to mnie dobilas! nie badz wiśnia i daj mi tego dziadziusia na tydzien..moze byc z ta miseczka pieknych malin!!!!!! i 1 koszyczkiem grzybkow... obiecuje, ze opieke bedzie mial dobra, ba! doskonala... bede go wozic to tu to tam, pokaze piekne fjordy:wiggle:moze spotkamy trolla tymczasem buziam mocno ps.... tak sobie pomyslalam, ze niech beda tez i te dwie slodkie istotki obok dziadziusia na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.09.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Pokazywanie takich zdjęć powinno być absolutnie zakazane, lub karalne. podpisanoDorka z jednym jedynym grzybem, bynajmniej nie na ciele lub suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2014 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Do czego to doszło żeby w dzienniku budowlanym chwalić się jedynie grzybami, nie? Dziadka nie oddam bo przetwórstwo nadal trwa: Dobra to ostatnie foty grzybowe - teraz bedzie już wykończeniowo - o ile coś nowego uda nam się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.09.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dorka dawaj bierzemy Luke i jej tylek wychlostamy ! to sa tortury! przed chwila dzwonilam do mojej mamy z pytaniem-ile zrobila sloikow z grzybkami w occie.... a ona mi na to ze 4, bo nie lubi takich... nie pomyslala, ze ja lubie:bash: u mnie dzisiaj budowlanie..w koncu po mcu przerwy i czekania na blat, koncza kuchnie:cool: bylo by to nie normalne, gdybym nie wyslala smsa, zeby poinformowac monterow, o nie wpuszczanie wsiowych ciekawskich sasiadek do domu... kazalam przekazac, ze wlasciciele sobie tego nie zycza. pisalam kiedys kilka takich historii jak to ludzie do mnie wchodza..jak do siebie:bash: tak wiec teraz siedze i przebieram nogami ze stresu.... ze tez mnie tam nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.09.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Meliska ja naprawde nie wie wiem jak Ty wytrzymujesz taki kuchenny stres. Ty się chyba już kąpiesz w melisie Dorka, łączę się w bólu, ja jeszcze ani jednego grzybka nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2014 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Melisa ale to jak: obcy ludzie Ci do domu się ładują?? Serio?? A kuchnią się pochwal jak dostaniesz foty, co?? Jadę dziś do miasta wojewódzkiego. Uprzejmie proszę o trzymanie kciuków za to, żebym sobie coś fajnego do domu kupiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts