Princesa 07.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja z herbatą ale bez ciasta bo złapałam ostatnio kilka nadprogramowych kg i nie mieszczę się w większość ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 07.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A co do rozliczania transz w PKO to fajnie że tak to wygląda nie zamierzam na niczym cyganić jedynie u nas jest teraz taka sytuacja, że w 1 transzy mamy policzoną więźbę która już leży i zastanawiałam się czy ważna jest data wpisu w dzienniku budowy... bo samej transzy jeszcze nie mamy w rękach Wynika to z tego, że procedura załatwiania kredytu trwała ponad miesiąc i nie mogliśmy tyle zwlekać z robotą bo by nas zima zastała... więc część rzeczy jeszcze mamy nie zapłacone ale zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja kawkę mam, drożdżówki będą za 16 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja kawkę mam, drożdżówki będą za 16 min. Drożdżówki mówisz?? Hmmm Ja kawę skończyłam własnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Weekend idzie, więc mała dyspensa sie należy;) Zapraszam na ciacho http://img819.imageshack.us/img819/4692/ciacho006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wygląda pięknie:), ja na drożdżówki nie zapraszam, bo nigdy nie wiem jak wyjdą, zawsze z ciastem drożdzowym mam dreszczyk emocji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Jak zaśmiecam to szepnij słowo i skasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Uwielbiam jesień za śliwki, dynię, bakłażany, cukinie... No i gdy słonko świeci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.10.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 gratuluję stanu ZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Aga, pozwól że się skuszę na to ciacho i nie kasuj jak się napatrzę to może też cos upiekę w końcu bo takiego lenia mam że hej:/ A drożdżówek jeszcze nigdy nie piekłam;) Ardea robisz zwykłe ciasto drożdżowe i jakies nadzienie do tego? Marta bardzo dziękuję i z drżeniem serca czekam na murarzy:) ps. dzis na obiad miałam zupę dyniową, pyyyyszna była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A mnie dziś teściowa przywiozła serniczek do szpitala :jawdrop:i jakaś taka miła była interesowała sie jak się czuję, itd. i pierwszy raz dotknęła brzuszka Jak budowaliśmy dom, to trafił nam sie upierdliwy facet, który sprawdzał każdą fakturkę i nie chcieli nam wypłacić 2 transzy, bo czegoś tam nie zrobiliśmy i musieliśmy to zrobić na nasz koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 U mnie były placki z cukinii z sosem z pomidorów. Mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lukarna, a strop masz już zamówiony w konbecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A ja mam ochotę na naleśniki z serem z rodzynkami autorstwa mojego taty - niebo w gębie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lukarna, a strop masz już zamówiony w konbecie...? Nie, stropu nie zamawiałam jeszcze bo nie wiem kiedy będzie potrzebny. Na razie poprosiłam o wycenę nadproży bo te życzył sobie Majster od razu. Czy jak nad okna dam strunobetonowe to nad drzwi mogę zwykłe elki?? Czy lepiej nie kombinowac i dac wszędzie strunobetonowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Za słodyczami nie przepada, ale cukinia i pomidory to cudny zestaw:) Droga Lukarno, u mnie bułeczki drożdżowe ze śliwkami - trochę niekształtne;)Najlepiej wychodzi mi szarlotka i serniki:) Esiak od razu do tematu;) my tu ciasteczka, naleśniczki a on - konbet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a czym się kierujesz...? ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Za słodyczami nie przepada, ale cukinia i pomidory to cudny zestaw:) Droga Lukarno, u mnie bułeczki drożdżowe ze śliwkami - trochę niekształtne;) Najlepiej wychodzi mi szarlotka i serniki:) Esiak od razu do tematu;) my tu ciasteczka, naleśniczki a on - konbet:) nie jadam słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.10.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola widzisz Lenka łagodzi obyczaje i to nawet zanim się pojawiła po tej stronie:) Aga te placki z cukini brzmią fantastycznie... Chyba się głodna zrobiłam. Może jutro na obiad bym zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Karola widzisz Lenka łagodzi obyczaje i to nawet zanim się pojawiła po tej stronie:) ja w tą przemianę nie wierzę, mąż ją pewnie do mnie przysłał bo miałam nieziemską ochotę na sernik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts